Картка Rozetka

на основі 123 відгуки
  • Відгуки про товар продавця VMP
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Спеціально потестував пару днів перед тим як написати коментар, за 1300 грн - повністю покриває свою ціну. По функціоналу - може слідкувати за рухом, можна самому крутити нижню камеру через додаток, можна встановити на ПК і на телефон,нічна зйомка, вбудований прожектор, поліцейський стробоскоп при фіксуванні руху. Якість така як за 1300 грн, це не камера для зйомки фільмів тому тут просто "нормально." Єдине що бісить - це реклама в додатку. А ще виглядає як трансформер.

Переваги:
    Ціна,функціонал.
    Недоліки:
    Китайське ПО з рекламою.Гарантія всього 14 днів.
  • Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Пропрацювала близько години після встановлення і вийшла з ладу. Припинила подавати будь які ознаки життя. Картинка в рази гірша. Не схоже що на борту 4мегапікселі. І кут огляду менший аніж у камер подібного, дешевого сегменту.
    Нікому не пораджу.

Недоліки:
    вийшла з ладу. Картинка ніяка
  • Ілля С***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Чудова камера ,із датчиком рух та сигналізацією ..Саме то за ці гроші

Переваги:
    нічна зйомка
    • Продавець  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Мирослава С***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Товар надійшов швидко!Хороша якісна камера відеоспостереження ми задоволені.

Переваги:
    Легкий у користуванні
    • Продавець  VMP

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Не рекомендую, во-первых цена завышена, не какого Full HD нету,такую же можно взять с флешкой дешевле .

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    как пишут в характеристики Full HD ,нету там его
  • Андрій К***

Камера відправили дешеву модель v380pro

• Яковчук А***

Гарна камера.

Переваги:
    Стабільна робота. Зручна в становленні.
    Недоліки:
    Не виявлені.
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Михайло Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Камера на свої гроші працює добре

• Михайло П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже гарної якості камера.
    Магазин швидко все виконав та доставив.
    Рекомендую

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відстуні
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Замовив дану камеру, все прийшло ціле, дуже гарна якість зйомки як в день так і в ночі, рекомендую, за свої гроші саме те !

• Лілія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Жахлива якість камери, через 2 місяці роботи перестала працювати. Камера не знаходилася ні під дощем, ні в несприятливих погодних умовах, просто перестала працювати. Гарантія лише 14 днів, далі нічого не хочуть вирішувати і не ідуть на контакт з клієнтом. Абсолютно не рекомендую ні продавця , ні товар. Таку ж камеру можна купити на китайському маркетплейсі за нижчу ціну і хоча б шкода не буде

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює, додаток до камери стародавній і постійно з нього викидало юзера, мотлох одним словом
    • Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Прагнучи до максимальної прозорості у відносинах із клієнтами, хочемо надати чітку та юридично обґрунтовану позицію нашого магазину щодо цієї ситуації.

Інформація про гарантійний термін тривалістю 14 днів розміщена у відкритому доступі на сторінці товару — кожен покупець може ознайомитися з нею ще до оформлення замовлення. Згідно із чинним законодавством України, магазин має повне право відмовити у поверненні чи обміні товару, якщо гарантійний період уже завершився, а сам пристрій понад 2 місяці перебував в активній експлуатації.

Ми розуміємо, що регламентна відмова у поверненні коштів за вживаний товар після закінчення гарантії викликала у вас дуже бурхливу емоційну реакцію під час розмови з менеджером. Проте правила роботи та закони є єдиними для всіх, і наш персонал діє суворо в межах встановлених правил, зберігаючи професійний підхід.

Безперебійна робота камери протягом двох місяців є прямим доказом того, що товар було відвантажено абсолютно справним і без фабричних дефектів. Раптове припинення роботи техніки після тривалого використання найчастіше спровоковане зовнішніми чинниками (наприклад, критичним перепадом напруги в електромережі, що може вивести з ладу адаптер живлення).

Бажаємо гарного дня!

• Остап С***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Камера реальна класна легко користуватись і виглядає стильно. Однозначно варта уваги.

Добрий день, Остап!
      Дякуємо за позитив!

Бажаємо вам гарного дня та чудового настрою.
      Чекаємо на вас знову!

• Юрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Доброго дня. Придбав дану камеру з надією, що в ній є WI-FI так як це заявлено в описі та ХАРАКТЕРИСТИЦІ на сторінці про товар. Насправді дана камера є 4G LTE і можливість підключити її по WI-FI відсутня. Є прохання до продавця трішки змінити опис даного товару. Заберіть з опису на титулі та ХАРАКТЕРИСТИЦІ слово WI-FI його в даній модифікації немає але ця фраза збиває покупця.У останнього виникає думка, що є можливість підключитись по WI-FI теж. Покупці звертайте увагу на цей нюанс бо осадок до покупки виникає відразу і потрібно оформляти повернення товару.

• Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Хочемо надати важливе технічне роз'яснення, щоб допомогти вам розібратися із пристроєм та підтвердити точність інформації на нашому сайті.

Дана модель камери є універсальним гібридним пристроєм і справді має вбудований модуль Wi-Fi (2.4 GHz), а також підтримує роботу через 4G LTE (SIM-карту) та LAN-кабель. Тобто опис та характеристики на сторінці повністю відповідають дійсності.

Враження, що Wi-Fi відсутній, зазвичай виникає через певні нюанси налаштування:

Частота бездротової мережі: Камера підтримує виключно частоту Wi-Fi 2.4 GHz. Якщо ваш домашній роутер роздає інтернет лише на частоті 5 GHz, камера просто не зможе виявити вашу мережу.

Синхронізація у додатку: Усі режими підключення (зокрема й перехід на Wi-Fi) активуються та налаштовуються безпосередньо через мобільний додаток V380 Pro під час первинної інсталяції.

Ми дуже відповідально ставимося до інформації, яку надаємо покупцям, і завжди готові допомогти розібратися зі складними технічними моментами. Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб допомогти правильно підключити камеру до вашого Wi-Fi або, якщо ви все ж налаштовані на повернення, оперативно надати інструкції для оформлення процедури.

Бажаємо гарного дня!

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Камера дає чітке зображення , управління просте, підключення працює стабільно.

Вітаємо, Андрій!
      Щиро вдячні за ваш позитивний відгук.

Для нас дуже важливо отримувати таку підтримку.
      Чудового настрою і гарного дня!

• Микола М***

Хороша камера.

Вітаємо, Микола!
      Щиро дякуємо за відгук!

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Чудовий засіб, працює відмінно.

• Валерій П***

Камера працює

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Прийшла камера без вайфай модуля. Тобто підключити та користуватись можливо тільки з сімкартою. Окрім цього камеру вже використовували або після повернення , відсутнє заводське пакування коробки у плівку, відсутні захисні стікери на самій камері , поліетиленовий пакет на камері , також без інструкції та без пакетика з кріпленнями. Повернення за рахунок ФОП через нову пошту. Але ж навіщо писати що це вайфай камера? Втрачений час , гроші ще не повернули . Обіцяють повернути. Замовлення робила 2.06 , отримала 6.06, 9.06 продавець забрав повернення з нп . Сьогодні лише пообіцяли що передадуть данні у бухгалтерію .

Переваги:
    Повернення за рахунок магазину
    Недоліки:
    Написала вище
    • Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Ми завжди прагнемо до максимальної прозорості у роботі з клієнтами, тому хочемо детально прояснити ситуацію та захистити репутацію нашого магазину, навівши реальні факти й хронологію подій.

Протягом усього часу з моменту вашого звернення наша команда перебувала з вами на безперервному зв’язку, всебічно допомагаючи в оформленні повернення та роблячи все можливе для оперативного вирішення питання.

Проте у процесі повернення виникли важливі нюанси, які безпосередньо вплинули на швидкість обробки:

Відсутність ТТН: Після відправки товару назад ви, на жаль, не надали нам номер товарно-транспортної накладної. Через це нашим менеджерам довелося самостійно розшукувати, ідентифікувати та вручну прив'язувати вашу посилку до замовлення на відділенні Нової Пошти.

Офіційні терміни: Фактично ми змогли знайти та забрати посилку лише 2 дні тому. Згідно із Законом України «Про захист прав споживачів» та регламентом маркетплейсу, повернення коштів покупцеві здійснюється впродовж 7 робочих днів із моменту отримання товару продавцем.

Попри те, що відсутність номера ТТН з вашого боку уповільнила процес, ми пішли назустріч і вже передали дані в бухгалтерію. Кошти будуть зараховані на ваш рахунок найближчим часом, що значно швидше за встановлений законом термін.

Дякуємо за терпіння. Бажаємо гарного дня!

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

замовляв камеру, проробила один день та більш не вмикалась. повернув через почту

• Максим П***

Работает нормально, качество хорошее

• Оксана С***

Все супер

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Буду повертати, не можу підключитися

• Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час первинного налаштування, проте описана вами ситуація найчастіше пов'язана з особливостями синхронізації пристрою з домашньою мережею Wi-Fi, а не з дефектом самої камери.

Дозвольте надати кілька базових технічних рекомендацій, які допомагають успішно підключити камеру у 100% випадків:

Частота Wi-Fi мережі: Дана модель, як і більшість вуличних камер спостереження, працює виключно на частоті 2.4 ГГц. Якщо ваш домашній роутер працює у двочастотному режимі (2.4 ГГц та 5 ГГц під однією назвою), на час першого підключення рекомендується розділити ці мережі в налаштуваннях роутера або тимчасово вимкнути частоту 5 ГГц.

Дозволи у додатку: Під час першого запуску мобільного додатка для керування камерою вкрай важливо надати йому всі запитувані дозволи у налаштуваннях телефона (особливо доступ до геолокації/місцезнаходження та Bluetooth). Без цього смартфон не зможе розпізнати новий пристрій у мережі.

Скидання до заводських налаштувань: Перед початком синхронізації обов'язково затисніть кнопку Reset на корпусі камери (або на кабелі) на 10–12 секунд до звукового сигналу. Це очистить тестові фабричні налаштування та запустить режим пошуку мережі.

Наш менеджер звʼяжеться з вами для надання допомоги та вирішення даної ситуації. Дякуємо за розуміння!

• Дмитро М***

Скидав, підключав, 20 разів.
      У мене стоїть ретранслятор 2.4г окремо.
      Підключити вийшло тільки кабелем витої пари.

• Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Наш магазин завжди прагне, щоб користування технікою було максимально комфортним, тому ми оперативно зв'язалися з вами для детального розбору ситуації та вирішення виниклих труднощів.

Хочемо зауважити, що первинні складнощі з бездротовим підключенням смарт-камер найчастіше пов'язані не з дефектом самого пристрою, а з індивідуальними технічними параметрами домашньої мережі. При використанні ретрансляторів (повторювачів) сигналу 2.4 ГГц часто виникають специфічні конфлікти мережевих протоколів, поділ IP-адрес або обмеження пропускної здатності, через що розумні гаджети можуть не одразу синхронізуватися по Wi-Fi. Підключення через кабель витої пари (LAN) є найбільш стабільним і якраз підтверджує повну технічну справність модуля зв'язку камери.

Наш магазин діє абсолютно прозоро та суворо дотримується правил маркетплейсу. Під час телефонної розмови наш менеджер, з метою забезпечення максимального клієнтського сервісу, запропонував вам оформити офіційне повернення товару та повну компенсацію його вартості. Ви повідомили, що ви залишаєте пристрій для подальшої експлуатації та відмовляєтеся від процедури повернення.

Ми щиро раді, що обладнання функціонує, а питання наразі повністю закрите.

Бажаємо вам стабільної роботи пристрою та гарного дня!

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже якісна камера для дому за свої кошти.

Переваги:
    Відмінне зображення
    Недоліки:
    Немає нормальної інструкції як українською мовою так її в електронному вигляді.
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
    Переваги:
    Ціна якість, знімає гарно, день, ніч
    Недоліки:
    Облако платне
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Росущан І***

Чудова камера все ок

• Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Добре працює, тільки в приложенії багато реклами, а так нарікань немає.

Переваги:
    Ціна, простота підключення
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Все працює чудово, недоліків поки не знайшов

• Андрій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

загалом ок на вулиці не тестив. нічого за пило волого захист сказати не можу.

Переваги:
    зручне підключення дястанційно. слідкування за об'єктами. добра якість.
    Недоліки:
    габарити. більше ніж очікуєш на фото. реклама в апці яку не зручно вимикати. немає епл пей щоб замовити про пакет аппки.
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Світлана Н***

Чудова камера,відповідає опису.Рекомендую

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Доброго дня. Я бажаю повернути чудо-камеру. Як це зробити?

Недоліки:
    Ніхто не може її підключити. Реклама на кожному кліку
    • Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час налаштування камери.

Дана модель є надійною та повністю робочою, проте, як і будь-яка смарт-техніка, вона вимагає чіткого дотримання інструкції при першому підключенні (зокрема, стабільного сигналу Wi-Fi ).
      Щодо реклами — безкоштовні мобільні додатки від розробників дійсно можуть містити рекламні банери, які за бажанням вимикаються в налаштуваннях самого застосунку або при оформленні хмарного сховища.

Ми ніколи не залишаємо наших покупців віч-на-віч із труднощами, тому наш менеджер уже веде діалог з вами в телефонному режимі та чаті маркетплейсу і надіслав усі необхідні дані та інструкцію для повернення товару.

Дякуємо за зворотний зв'язок і перепрошуємо за незручності!

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп

Камера класна, видно все чітко .

Вітаємо, Світлана)
      Вдячні за Ваш відгук.

Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.

• АК

так на фотках це дві різні камери!!!
      не зрозумів. поясніть будьласка

• Валерій Л***

Нормальний

Переваги:
    Все чудово все працює вже майже півроку, «обледенінням» не поверталась,але згодом почала працювати
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  LICVID-SHOP

• олександр ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Хороша камера працює добре, хороше качество. Мене влаштовує. Ціна теж.

Переваги:
    Все добре

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Користуюсь цією відеокамерою — залишилась задоволена.
    Знімає чітко, навіть при не дуже хорошому освітленні. Компактна, легко встановлюється. Працює стабільно, без збоїв.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Камера вправно працює півроку майже без нарікань. Спочатку були танці з бубном при встановленні та налаштуванні. Додаток V380 Pro не такий зручний в користуванні, як, наприклад, iCSee. Але це вже питання до виробника, а не до самої камери, а тим паче не до продавця.
    Загалом поки виконує свої функції вправно

Переваги:
    Нормальна якість за свою ціну
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Антон Г***

Супер!!