Відгуки покупців про Камера відеоспостереження міні відеокамера нічне бачення датчик руху вбудований мікрофон бездротова HD 1080P WiFi керування за допомогою додатка

Оцінка користувачів 5/5
  • Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

За свою цену отличная мини-камера. Простая, понятная, без лишних заморочек.

• Продавець  Helsis

Добрий день, Татьяна! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

• Ваня А***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Камера реально крутая, качество изображения на высоте.

• Продавець  Helsis

Добрий день, Іван! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

• Роксолана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Очень довольни покупкой. Камера работает стабильно, уведомления приходят сразу, изображение чёткое. Для дома то, что нужно.

• Продавець  Helsis

Добрий день, Роксолана! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

• Полина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Крута камера, бачу все чітко і зручно керую!

• Продавець  Helsis

Поліна, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук)

Дуже раді чути, що камера вам сподобалась, а якість зображення та зручність керування через додаток виправдали ваші очікування.

Бажаємо вам комфортного користування та надійної роботи пристрою. Дякуємо, що обрали наш магазин — будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Виолетта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Купили студентами на квартиру складчину. Тепер ніхто не переживає за ноутбуки)

• Продавець  Helsis

Добрий день! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

• Миронія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Та файна річ, чесно. Поставили в хаті, та й спокійніше стало. Вночі світит добре, всьо видко як на долоні.

• Продавець  Helsis

Миронія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук)

Ми дуже раді що вам все сподобалось!
      Бажаємо вам приємного користування

Завжди будемо раді вас бачити знов)

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Поставили в офісі на складі. Обзор покриває все приміщення. Зручно, що можна переглядати записи дистанційно.

• Полина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Ми взяли цю камеру щоб слідкувать за хатою коли нікого не має. Зайшло досить просто, додаток швидко підключився. Вночі теж добре видно, ніяких шумів на відео майже немає. Мікрофон працює, можна послухати що відбувається навколо. Датчик руху спрацьовує чуйно, отримуєм повідомлення відразу. В цілому зручно, як для маленької камери непогано.

• Продавець  Helsis

Поліна, вітаємо! Дякуємо за відгук)

Ми дуже раді, що камера добре підійшла для нагляду за домом і що підключення через додаток було простим та швидким. Приємно чути, що ви задоволені якістю нічного бачення, роботою мікрофона та чутливістю датчика руху — ми дійсно стараємося, щоб навіть компактні камери були максимально зручними та функціональними.

Нехай камера і надалі допомагає вам почуватися спокійніше за свій дім. Якщо у вас коли-небудь виникнуть запитання або знадобиться допомога — завжди раді допомогти!

Гарного вам дня та дякуємо за довіру до нашого магазину!

• Павло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Камера нормальна, зображення чітке навіть вночі. Датчик руху працює як треба, додаток простий у користуванні, все під рукою, можна спокійно контролювати.

• Продавець  Helsis

Павло, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук)

Раді чути, що камера виправдала ваші очікування та що ви задоволені якістю зображення, роботою нічного бачення і датчика руху. Приємно знати, що додаток виявився зручним у користуванні та допомагає легко контролювати ситуацію.

Дякуємо за довіру до нашого магазину та бажаємо вам надійної і зручної роботи пристрою!

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Заказали камеру для дачи. Маленькая, аккуратная ночью всё видно, даже двор освещает инфракрасным

• Продавець  Helsis

Вікторія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук

Раді чути, що камера добре підійшла для дачі та виправдала очікування. Незважаючи на компактний розмір, вона дійсно має потужне нічне бачення, тому чудово допомагає контролювати територію навіть у темряві.

Користуйтеся із задоволенням!

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

Вже перевірили якість сенсор норм, картинка стабільна. Для домашнього використання більше ніж достатньо.

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Helsis

В нас район не дуже. Камера реально додає впевненості. Сповіщення про рух працюють чітко.