Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мобільний телефон Apple iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue (REF B) Ємність батареї – 85%+ (2BMGMT3)

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Сильчак І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

гарний телефон все працювало але загубив(((

Переваги:
    гарний телефон
    Недоліки:
    не було
  • Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A+ (Як новий). Колір: Silver. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Погано чути користувача даного телефона, думаю проблема з динаміком. Наділась беручи з маркуванням REF A що таких дефектів не отримаю.
    Може маю змінити якісь налаштування? Як далі?

Переваги:
    Батарея .. все супер окрім..
    Недоліки:
    Поганий динамік

Доброго дня!
      Підкажіть, проблема постійна чи в дзвінку з кимось конкретним? Гучність перевіряли?
      Якщо проблема постійна, можете відправити нам телефон в сервісний центр, ми допоможемо вирішити.

• Леся П***

так постійна, не лише з одним абонентом. записували навіть голосове повідомлення, звук неначе говорять в банці. робила подарунок дитині, дуже засмучена

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A+ (Як новий). Колір: Graphite. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Щойно отримав, загалом стан гарний,корпус цілий, але коли обирав варіанти стану між Ref A i Ref A то обрав дорожчий по опису в ідеальному стані, батарея виявилась 84%, не критично але неприємно, не знаю переплутали щось чи просто ціна значно не впливає на стан акумулятора, хотілося б отримати з опису достовірну інформацію

Переваги:
    Працює, цілий корпус
    Недоліки:
    Ємність акумулятора 84%, не відповідає опису стану телефону як Ref A

Добрий день.
      Ні, така ємніть батареї не є нормою, для грейда А+ вона повинна будти 90+%.
      Просимо вибачення за те що така ситуація сталася.
      Ми обов'язково передамо інформацію на виробництво.

Зв'яжіться будь ласка с відділом сервісу Rozetka, ми замінимо батарею на нову, безкоштовно.

• Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A+ (Як новий). Колір: Silver. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Не обман, пользовавшись месяц пишу отзыв, батарея как была 100% так и есть, пришёл просто как новый , единственное что по истории менялось это дисплей но и на то цена такая, кратко говоря: кто хочет взять себе то берите смело

Недоліки:
    Не обнаружил

Добрий день
      Дуже вдячні Вам за відгук!

Так, у нас батареї з "чесними" відсотками :)