Відгуки покупців про Піско Capel Pisco Moai Reservado 1 л 40% (7802110002232)
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Довго я підбирався до піско. Цей екземпляр заявлений трошки витраманий, тому вирішив взяти.
Аромат: Свіжий мускатний виноград. Не соку, а саме винограду.
Смак: продовжує аромат, без цукру але є відголоски солодкості.
Після смак: той же виноград, але також чимось додалося смак горілки, але може то мені здалося.
Загалом: якщо ви хочете спробувати щось нове, після Узо, Самбуки, тощо... то це гарний вибір. По факту це бренді, але зовсім не схожий на звичайне бренді, так как нема бочкового смаку.
Також гарний й цікавий подарунок.- Переваги:
- Аромат та смак неочікуванні й краще ніж очікував.
- Недоліки:
- Не достатньо витраманий, але для піско то не важливо.
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Употреблял еще лет 10-12 назад, а потом этот напиток пропал из продажи в Украине году эдак в 2015. Вот опять появился и я купил на подарок - выглядит внушительно, красиво и презентабельно. Надо будет и себе взять со временем - освежить память вкусовую)
- Переваги:
- Красивый дизайн, мягкий вкус
- Недоліки:
- Цена)
- Артём Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Брал на подарок, шикарно выглядит, неповторимый дизайн. 5+
- Переваги:
- супер дизайн бутылкы
- Людмила К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Рекомендую всем ценителям, чего-то новенького, необычного- попробовать. Один раз живём - нескупитесь., всё же бутылка ЛИТРОВАЯ. (кому как)... смотрите фото, кому они надо... Там кто-то что-то расмотреть хотел....
- Переваги:
- Назвать- этот продукт водкой, скорее граппа, больше подходит. Вкус действительно, не с чем не сравнится. Особенно послевкусие, рекомендасьён- задержите некое количество данного продукта во рту, чтоб вышли спирта. Послевкусее - просто букет мускатного винограда.
- Недоліки:
- Цена- действительно завышена, как для такого продукта. Это же не бурбон 12 летний? И не чего общего с ним НЕТ...
- ОльВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Подаренная бутылка произвела отличное впечатление! О вкусе ничего не могу сказать.
- Переваги:
- красивая бутылка, оригинальность, цена по акции
- Недоліки:
- не знаю)
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
дуже смачний напій,100%будемо замовляти ще, неперевершений аромат та смак мускатних сортів винограду, супер -подарунок для шанувальників просто хорошого алкоголю!
- Переваги:
- м'яка, легко пьється
- Недоліки:
- не виявлено
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Читав якось роман Річарда Морґана "Black Man", такий собі кібер-панк про генно-модифікованих людей. І там головні герої пили цей продукт. Вирішив спробувати. І не пошкодував. Це щось неймовірне. Порівнювати його з віскі, бренді чи горілками абсолютно неможливо, бо це самостійна гілка еволюції алкогольних напоїв. Почну з кінця - 1. жодного похмілля. Абсолютно чиста голова на наступний день. 2. Пити краще охолодженим, перший раз бажано не разбавляти льодом, інгридієнтами для коктейлів чи соками, якщо хочете насолодитися чистим смаком. 3. Про смак: білий виноград який залишає присмак сонця, екзотики та фруктових нот з відтінком дерева, як у деяких сортів бренді. Але, як пишуть шанувальники, у кожної партії свій смак та післясмак, все залежить від сортів винограду, погоди та умов витримки. 4. Головна (для мене) перевага - жодних запахів чи смаку спирту, як у деяких бренді чи віскі. Оцінка 10 з 10. П. с. Прикольна пляшка. ))) п.с. п.с. хтось писав, що там корка залита сургучем, мені тратилась звичайна закрутка з пластиковим ковпачком для дизайну. Такий собі ідол острова Пасхі в шапочці))). На смак це ніяк не вплинуло.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не знайшов
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Переваги:
- Післясмак! З міцних виноградних напоїв найкраще враження за останні років 6. Пити маленькими ковтками, не запивати, не заїдати і через декілька секунд буде зрозуміло чому зявляється стійке бажання придбавати цей напій неодноразво.
- Олег Н***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Дмитро Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Смачний і доволі легкий напій. Чистий, приємний смак.
- Переваги:
- Смачно, легко.
- Недоліки:
- Немає.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Норм
- Леонид Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
скорее всего все-таки виноградная водка-но очень приятная на вкус. Бутылка просто прекрасна....как подарок весьма оригинально.
- Переваги:
- вкусно.легко заходит и без закуски!)))
- Недоліки:
- цена завышена для такого напитка. Марка странно наклеена-на одно ухо)))
- Андрей
Виноградный самогон.... чача... это оно. Но никак не водка! :)
- Юлия С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Добрый день! Заказала эту бутылку.Пришла получать в точке выдачи (Одесса Семафорный 4т) бутылка надколота( бутылка на подарок )
Так как товара в наличии в магазине нет, обменять на другую бутылку у продавца не было возможности. Хочу приобрести такую бутылку и успеть до Нового года но конечно хочу что бы товар был ЦЕЛЫЙ! Как мне это сделать, при заказе написать обратите внимания на целостность бутылки?- Анна
Попробуйте перезаказать, от брака никто не застрахован
- Андрей Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Не такая бутылка вообще, с какой-то противной красной крышкой и отклееной акцизкой((( отказался забирать...
- Переваги:
- Ненашел
- Недоліки:
- Не совпадает с фото
- Жанна
Так хоть сфоткать нужно было. Может не то отправили случайно? У меня такое было, но быстро все исправили.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Советую для покупки,не пожалеете
- Переваги:
- Упаковка обычная(коробка).Но бутылка - это что то потрясающее!не приходилось видеть такое)На подрок - просто идеал!Что внутри бутылки,сказать,не могу,не пробовали!