Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Мобільний телефон Huawei Y6 2018 Blue

Оцінка користувачів 4.16/5
  • Андрей Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Хороший смартфон за свою цену. За несколько недель пользования проблем не возникло. Оба динамика и микрофон работают отлично - слышно в любых условиях. Хорошие модули связи, которые стабильно работают. Очень понравилась оболочка EMUI - это, наверное, самый главный плюс смартфонов Huawei: не использует много оперативной памяти, позволяет настроить все, что только можно - от яркости и цветой гаммы до управления работы приложений. Имеет собственный диспетчер телефона, который очищает память от "мусора", оптимизирует батрею и содержит свой антивирус на базе ядра Avast. При покупке уже установлены некоторые программы, при этом пользователю доступно 900-1024 Мбайт оперативнй памяти, что неплохо для бюджетного Android-смартфона. Главный недостаток: Snapdragon 425 слабоват для смартфона с дисплеем 5,7 дюймов, что иногда заметно во время работы с камерой или при просмотре видео высокого качества. Батарея в условии частого пользования держит 1-1,5 дня.

Переваги:
    Хорошо сбалансированный аппарат за свою цену. Отличный вариант для нетребовательных пользователей.
    Недоліки:
    Слабоват процессор. Недоступно в Украине облачное хранилище и еще несколько сервисов от Huawei.
    • Ольга П***

заявлено 2Гб оперативки. как может быть доступно пользователю до 1 Гб?

• Иван

Ну сам андроид уже кушает около гига оперативы

• Анатолий К***

ты походу еще не пользовался MIUI

• Владислав Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
    Переваги:
    Дуже хороший телефон
    Недоліки:
    Недоліків нема
  • Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Супруга довольна, спасибо Розетке!

Переваги:
    Шустрый, красивый, удобный
    Недоліки:
    Не обнаружили
  • ОЛЕНА

Рекомендую!

Переваги:
    Ця модель приємно вразила. Дуже легкий по вазі, зручний, розмір як долоня жінки. Я користувалась Асусом зенфон 6 так там лопата така була, а цей дуже зручний, але тонкий. Яскравий екран, такий чіткий, сучасний. Є регулювання яскравості, можно зробити енергозбережувальний режим. Стоїть андроїд 8. Він простий, легкий, всі папки в алфавітному порядку. Але якщо ви полюбляєте змінювати теми і вигляд значків, папок, то потрібно скачати нова лаунчер. Тому що тут неможливо змінити вигляд значків, теми. Телефон швидкий, сенсор не гальмує. Якість зображення висока. Динамики знаходяться під назвою телефона, 2 динаміка. Дуже голосний. Під час розмов мене чують добре і я чую прекрасно. Цей телефон можна порекомендувати людям з вадами слуху. Він дуже голосний. Камера шикарна. Фронтальна теж. В ігри грати можна. Доречі, тут вже були ігри, але їх з легкістю можна видалити.
    Недоліки:
    Акумулятор. При активному постійному користуванню заряджати прийдеться щодня. Але якщо використовувати телефон для розмов, то вистачить одного заряду дні на 2.
    • Евгения

Темы менять можна и стиль значков тоже.Не вводите в заблуждение

• Роман М***

Дуже гарний телефон.

Переваги:
    Він упав на твердому цементі і скло трісло через всий екран але працює добре ☺️
    Недоліки:
    Все добре.
  • Oлег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Телефон хороший на свої гроші. Камера супер.

Переваги:
    Приємний на вигляд, легкий в користуванні
    Недоліки:
    Захисне Шкло що було подарунок прийшло тріснуте.
  • Сергей В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Gold. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Телефон покупал в Польше. Телефон отличный, особенно порадовала батарея. За день интенсивно использования телефона, а это интернет и просмотр фильмов у батареи сталось 9% заряда и это за сутки. Качество товара в Польше порядком выше да и гарантия на телефон 24 месяца. Всё телефоны в Польше стоят дороже чем на Украине.

Переваги:
    Красивый, удобно лежит в руке, быстрый, отличный звук и не плохие фото. Батарея.
    Недоліки:
    Плохо видно экран на солнце.
  • Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Xopoший телефон, работает отлично, правда слегка подтормаживает при переключении между программами. Главное, чтоб работал долго

Переваги:
    Соотношение цена — качество
    Недоліки:
    Пока не выявлено
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Товаром доволен. Доставили быстро. Нареканий на качество нет.

Переваги:
    Хороший телефон за свои деньги
  • Юрій Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ
    Переваги:
    супер телефон
    Недоліки:
    на одному з відео про телефон показано що він з сенсором для розблокування пальцем, ззаді, але це не так!?
  • Мария Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Работает отлично, хороший звук, батарея держит 2 дня.Очень довольна! Товар прислали быстро.

Переваги:
    Отличный телефон
  • Vasiliy D***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Для своего ценника очень хорош. ВСЕ Работает чётко и оперативно.

• Рудзінський В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gold. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Телефон супер.чохол і скло також підійшло під дану модель+ приємний сюрприз стартовий від водафону про подальшу роботу відпишу пізніше.

Переваги:
    Хороша камера.
    Недоліки:
    Поки що немає
  • Сергей К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Gold. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

В целом отличный телефон,нравиться,до этого был Xiaomi Redmi 3,покупал в Германии в мае месяце , дороже чем здесь, но выбора не было нужен был телефон, старый умер просто.Кстати в Германии из китайских телефонов видел только Huawei,не знаю с чем это связано.
    Подскажите пожалуйста чехол на этот телефон. СПАСИБО!

Переваги:
    Экран,камера,звук, удобный в руке при не малых размерах, тонкий,вес,выглядит дорого.
    Недоліки:
    Хотелось бы батарею побольше,остаються отпечатки пальцев как на самом телефоне так и на экране
  • Вова В***

Отличный телефон!советую)

• Дима М***

Как экран и как камера?

• Юрій Г***

екран і камера бомба!!!

• Леонид З***

Купил дочке.

Переваги:
    Лучший вариант за эту цену. Быстрый.батарея отличная.
  • Юлия А***

Все просто супер. Работает отлично. Недостатков не вижу

Переваги:
    Звук, камера
    Недоліки:
    Нету
  • Дима К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Хороший смартфон в мого найкращого друга є такий маю й собі придбати

• Владислав Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

А телефон і де з зарядкою?

Эксперт Rozetka

Вітаю, Владислав Бабин! До комплекту даної моделі телефона входить: телефон, кабель для синхронізаціі, зарядний пристрій, документація, гарантійний талон, скріпка для вилучення СІМ-картки.

• Станіслав Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Хуавей 3/32, не айфон, у мене з 2018 року це чудовий телефон, фото, застосунки, музика, все ОК. Двічі скидав до заводських, після не глючив. Сьогодні 2025 рік, працює, і в мене все добре, не підводив ні разу. Рекомендую.

• Игорь Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gold. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

За свою цену очень неплохо, но бабушке довольно тяжело научиться ним пользоваться))

• Владимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Классный смартфончик.Звук хороший,шустрый,За полтора месяца глюков небыло.

Переваги:
    Звук,акамулятор.
    Недоліки:
    не вижу пока
  • Юлия С***
  • Егор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Крутой телефон, батарея сильная, дизайн крут! Рекомендую!

Переваги:
    Дизайн,батарея
    Недоліки:
    Нету
    • Виктор П***

батарея???ха у меня на 4000 мА/ч ито не хватает и не говори что ты только звонишь по нём и больше ничего

• Марина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Уже місяць в користуванні, не глюче, батарею держе добре) Я задоволена)

• Маркіян П***

Я маю хуавей Y6 не рекомендую через 1 місяць дуже сильно глюче а купив Xiaomi редмі 5 ноу ідеальний варіант рекомендую просто ідеал

• Анна В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Телефон чудовий користуюсь вже пів року нічого не глючило і не зламалось. Рекомендую доставка прийшла через день після того як відправили

Переваги:
    Батарея, динаміки, еккран
      Представитель компании

Добрий день!
      Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування!

• Александр Н***

Отлично

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

До смартфону ніяки зауважень. Все добре працює. Зауваження до Розетки. У подарунок мав іти чехол і захисне скло. Так ось все прийшло, от тільки скло не до тієї моделі телефону!!! Було дуже неприємно!!!

Недоліки:
    Захисне скло не до тієї моделі телефону!
      Эксперт Rozetka.ua

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• oleksandr.v.bondar
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Гарна трубка, як на свої гроші. Відпрацьовує на 100%. Якщо проживе 2 роки - дуже гарна покупка буде. Виглядає дуже стильно, в руці - приємний. Досить міцний, за 3 тижні в мене вже двічі падав з висоти мого зросту (180 см) - і нічого. Жодної подряпинки/сколу. Одразу йде з наклеєною захисною плівкою. Обидві камери дають знімки непоганої якості, для повсякденного користування - більш ніж досить.
    Залізо: начебто й непогане, але трохи підгальмовує. Можливо - занадто багато жере 8-й Андроїд, можливо - трохи кривувато зроблена оболонка. Особливо починає гальмувати, якщо увімкнути геолокацію для фото та режим енергозбереження (який, до речі, практично нічого не зберігає, оскільки з відключеним трубка працює не набагато довше - імхо, моя суб'єктивна думка). Для комфортної роботи - вимикайте режим геолокації для фото/відео та енергозбереження))) В цілому батарея - норм, при середньому режимі користування на 1.5 доби вистачає без проблем.
    Стандартна програма для знімків - дуже тупувата, рекомендую завантажити щось альтернативне. Наприклад - Open Camera (працює швидше + море налаштувань...)
    Стандартно йде програма для завантаження тем та фонових зображень - річ прикольна, кастомізує зовнішній вигляд досить таки сильно і стильно. Тим більше, що тих тем у доступному переліку (безкоштовних) - повно.
    Хуавеївська хмара в Україні не працює, однак навіщо вона потрібна. не зовсім ясно, адже можна просто синхронізувати контакти і фото/відео з Гуглом безпосередньо.
    Розблокування по обличчі - фішка на пару днів погратися. Оскільки при поганому освітленні нічого не розпізнає. Якщо ви носите окуляри, то без них, чи в окулярах іншої форми/кольору - не розпізнає. До того ж - жере ресурси, що теж не айс.
    Звук дуже гучний. Чутність при розмовах. Для більш зручного програвання музики теж краще завантажити щось від сторонніх розробників (на кшталт AIMP), оскільки стандартний плеєр дуже вбогий.
    Підсумок: за свої гроші - більш ніж гарна трубка. У такому ціновому діапазоні знайти щось краще важкувато, хіба що на якісь спецакції вполюєте.

Переваги:
    Стильно виглядає. Гарний великий екран. Гучний звук. Непогана якість фото та відео.
    Недоліки:
    Трохи підгальмовує, особливо при увімкненому режимі енергозбереження. Стандартна програма для камери - пічалька.
    • Євген Д***

Він не 8 ядровий, а 4 ядровий))

• Алексей

Фишка разблокировки лицом, заеженная она появилась ещё на стареньких смартах начиная с Андроид 4,ток там называлась фейсконтроль, а тут так нарекламировали как нечто новое и технологичное))

• Евгений Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Нормальный телефон, правда у меня прайм, пользуюсь неделю, нареканий и багов не заметил, за такую цену отличный дизайн и функционал, очень порадовал дисплей, отличная цветопередача, ещё неплохой сканер отпечатка, правда не удобно что нельзя разблокировать другой рукой.

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Іван К***

Вроді хороший

Переваги:
    камера,звук
    Недоліки:
    покищо немає
  • Малеева Ю***
  • Nadya L***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

За свои деньги неплохой телефон. Работает почти быстро, батарея держит, звук хороший. Грешным делом уронила в воду, ниче, вывез, на работу никак не повлияло. Камера ну такое, но жить можно.

Переваги:
    Красивый.
  • Vera P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Поки скарг немає, мало експлуатую. Заряд тримається до 6 днів.

Переваги:
    зручний
    Недоліки:
    поки про них невідомо
  • Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Телефон мне очень понравился. Для своих денег он просто замечательный. Очень шустро работает. Удобно сидит в руке. За счёт того что это более бюджетная модель он лёгкий Но в нём есть слоты для двух sim-карт и это очень удобно. Подарок телефона положили стартовый пакет Vodafone. Также в комплекте к телефону идет чехол и защитное стекло для экрана. Стекло на телефон не подошло А вот чехол не положили вовсе. Писали жалобу но нам никто не ответил. Конечно это не так существенно сам телефон есть но всё же это неприятно. В следующий раз подумаешь прежде чем купить.

Переваги:
    Замечательный телефон. Удобен в использовании.
    Недоліки:
    Недокомплектован
    • Савчук О***

А у вас в телефоні була пісня закачана, окрім стандартних мелодій? Бо в мене таке враження, що телефон який мені прийшов вже був у користуванні

Эксперт Rozetka

Добрый день, Анастасия! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.

• Юра К***

Ольга , відразу на телефоні встановлено декілька ігор/додатків + пісня

• Андрей С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 16 ГБ

Телефон как по мне очень даже хороший за такую цену, есть конечно подлагивания маленькие почти не заметные но они есть, а в остальном очень даже не плохо, покупкой остался доволен за такую цену телефон себя оправдывает полностью, чисто мое мнение

Переваги:
    Доставили так как и обещали
    Недоліки:
    доставка пришла не в сроки и чуть с грязной коробочкой