Відгуки покупців про Вулична поворотна камера V380PRO відеоспостереження на 3 лінзи 12MP WIFI SC28 V380 PRO
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Дуже погана камера, якість дуже жахлива, на 20 метрів не видно лиця людини, не рекомендую цей товар
- Недоліки:
- Погана якість усіх об'єктивів
- Продавець MCXII_shop
Дякуємо за відгук. Якщо для вас важливо чітко розпізнавати обличчя людини на відстані близько 20 метрів, під такий запит краще обирати бінокулярну камеру з потужнішим оптичним зумом.
Ця модель має широкий кут огляду та три об’єктиви й залишається однією з найпопулярніших моделей серед наших клієнтів. Водночас характеристики камери потрібно підбирати відповідно до конкретних завдань і необхідної дистанції спостереження. Перед покупкою рекомендуємо уточнювати у продавця всі важливі для вас параметри.
- Антонина С***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
По кабелю не працює
- Продавець MCXII_shop
Вітаю. Ви зробили замовлення на дві, різні камери відеоспостереження. І обидві не підключаються по кабелю…
Це може свідчити про те що:
1. Ви не правильно підключаєте камери по дротовому підключенню.
2. У вас не якісний або занадто довгий LAN кабель. - Антонина С***
Підключення було проведено трьома різними кабелями і довгими і короткими (для перевірки) не працює ні одна з камер
- Станіслав Ф***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Все відмінно працює я задоволений ,швидка доставка продавець все пояснив одним словом супер,хочу ще одну замовити.
- Недоліки:
- Продавець MCXII_shop
Дякуємо за відгук, гарного користування!
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Камера дуже класна, рекомендую..
- МИКОЛА Д***Відгук від покупця. Продавець: MCXII_shop
Все працює