Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Телевізор Kivi 32H710KB

Оцінка користувачів 4.03/5
  • Песляк В***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Не рекомендую для покупки! Довго вмикається, тупить так що аж бісить. Краще б придбав Сяомі...

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Сподівалася на кращу якість телевізора. Але технічні проблеми час від часу засмучують.

Переваги:
    Яскраві кольори
    Недоліки:
    Після місяця користування по бокам на екрані виникає мерехтіння екрану.

Шановна Олена.
      Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація.Проблема скоріш за все аппаратна. Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із вирішенням проблеми, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Даниил
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Пів року користування, жодних нарікань. Видалив непотрібні Нетфлікс і т.д. збільшилась швидкодія.

Переваги:
    Андроїд
    Full hd
    Голосовий пошук
    Хороша матриця
    Легко налаштувати
    Стильний вигляд
    Якісний звук
    Недоліки:
    Все ж, кольори на Samsung, яскравіші)

Шановний Даніїл.
      Дякуємо за відгук. В телевізорі є декілька різних режимів зображення, Ви можете їх змінювати або налаштовувати вручну параметри, обравши режим «Користувацький». Якість зображення також залежить від сигналу, чи пробували Ви запускати відео гарної якості з USB-накопичувача або в додатках?
      Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      Технічні консультанти в онлайн-режимі зможуть відповісти на питання.

• Дмитрий Б***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Не рекомендую. Это не телевизор а рекламный баннер которым вы не можете управлять.

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошной глюк. С добавкой рекламы от мегого тв который не убирается телевизор не настраивается под пользователя а навязывает свой контекст.

Доброго дня, Дмитро .
      Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізору. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.

• Сергей М***

Проверял на почте , но не заметил что углы потёртые, как оно так получилось не понятно, екран с углами был под плёнкой, очень не приятно, заметил когда снимал плёнку защитную! Надо этот вопрос решить, это не дело.

Переваги:
    Работает, хорошая картинка!
    Недоліки:
    Впереди екрана потёртые углы!

Шановний Сергій.
      Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із його вирішенням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Татьяна Д***

Дополняю отзыв фотографиями.
    Такое явление каждый день происходит, переживаю что однажды действие "выключить и включить заново" не поможет и он останется с полосками ..(
    (Покупала в другом интернет магазине).

Шановна Тетяна.
      Для того щоб ми могли допомогти у вирішені питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.

• Igor P***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Як смарт постійно зависає. Працює лише як телевізор

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Те , що його випустили найбільший недолік

Шановний Ігор.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт.
      Ми хотіли б розібратися у питанні і допомогти у його вирішенні, для цього необхідно більше інформації. Будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:

• Татьяна Д***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Очень неприятная ситуация сложилась с совершенно новым телевизором!
    Купили телевизор онлайн с доставкой в магазин, после получения приехали домой установили , вроде всё в порядке было, работал хорошо, на завтра уже при включении сразу был весь экран в
    вертикальных полосках, как будто разбита матрица, звук был а на экране ничего не менялось, выключили , включили и все нормально заработало, думали ну глюк один раз ладно. Так оно же каждый день так, как постоит выключенным несколько часов или больше при включении постоянно полосы или белый экран, и пока не выключить и включить заново то не пропадает. Очень расстроена, неприятно, неудобно, иногда после повторного включения присутствует мерцание экрана, особенно в Ютубе вверху экрана. Жалею что взяли эту марку
    В остальном, если бы не было этой проблемы, то телевизор не плохой.

Переваги:
    Наличие smart tv , удобный пульт
    Недоліки:
    Полосы на экране и мерцание экрана

Шановна Тетяна.
      Нам шкода, що виникла така ситуація.

• Igor P***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Дальше без коментарів, бо все негатив

Переваги:
    Гіршого ще не бачив. Зависає. Мало пам'яті. Не зв'язується з смартфоном. І все що хочеш не працює. Ну крім звичайного телебачення.
    Недоліки:
    Недоліком є те, що його купив.

Шановний Ігор.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про телевізор.
      Для оптимізації роботи системи рекомендуємо перевірити наявність оновлень в розділі "Про пристрій" і завантажити актуальну версію.
      Для налаштування трансляції необхідно виконати наступне:
      1. Переконатися, що обидва пристрої знаходяться в одній мережі;
      2. Авторизуватися в Google Play і оновити встановлені додатки, включаючи Chromecast Build-in;
      3. У налаштуваннях ТВ - Мережа - увімкнути WOL і WOW;
      4. Вимкнути ТВ з розетки на пару хвилин;
      5. Здійснити дублювання екрану через вбудовану функцію телефону або браузеру Google Chrome.

• Ірина П***

За полгода использования особо не жалуюсь, подтормаживает но я никуда не спешу. Подключила физическую клавиатуру, а язык не изменишь

Шановна Ірина.
      Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався наш продукт.
      Для оптимізації роботи системи рекомендуємо перевірити наявність оновлень в розділі "Про пристрій" і встановити актуальну версію, а також оновити встановлені додатки.
      Для вирішення питання із роботою клавіатури, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Денис Ч***

Телевизор нормальный! Но Ув.Розетка или представитель kivi,в описании указано что HDR есть .Но при подключении приставки пишет (ваш телевизор не поддерживает HDR).Или я не пойму как он реализован в этом телевизоре.

Переваги:
    Из коробки обновился, работает.
    Недоліки:
    Нет HDR.

Шановний Денис.
      Дякуємо за відгук.
      Данна модель підтримує HDR.
      Viber: посилання
      Технічні консультанти в онлайн-режимі зможуть відповісти на питання.

• Андрей Б***

Купили теще, нормальный тв, очень удобный пульт(лучше чем в лыже в 2х дороже).
    Цвета правда с коробки вырвиглаз, надо поднастраивать.

Переваги:
    цена, быстродействие, пульт
    Недоліки:
    пока не выявили
  • Igor

Вопрос к представителю!
    Включил телевизор, и увидел от такую неприятную картинку.
    С пульта телевизор не реагировал ни на что.
    До этого - пару раз включался, было все нормально, в пользовании телевизор неделю.

Недоліки:
    В комментарии указано

Шановний Ігор.
      Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація. Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із вирішенням проблеми, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Артём
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Покупался телевизор года 1,5 назад,через пол года начались лаги.Сейчас вообще невозможно пользоваться,чтобы посмотреть что-то на Ютубе нужно минут 10-15 потратить чтобы он не завис.Ну тут уже зависит от настроения телевизора).
    Вообщем покупка телевизора Киви-глупая ошибка.НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!(

Переваги:
    Звук,картинка
    Недоліки:
    Тупит на каждом шагу

Шановний Артем.
      Для оптимізації роботи системи рекомендовано перевірити наявність оновлень у розділі "Про пристрій" і завантажити актуальну версію, а також оновити усі системні додатки.
      Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, зверніться в службу технічної підтримки, для цього скористайтеся наступними каналами:
      Viber: посилання
      Технічні консультанти в онлайн-режимі зможуть відповісти на питання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Лупак С***

За свої кошти, нормальний тв. Були проблеми спочатку з виведенням клавіатури на екран, сервісна служба допомогла.

Недоліки:
    Не виявленні.
  • Ирина
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Kivi худшее приобретение из техники, что было в моей практике, конкретно не эту модель, но я поняла что касается всех смартов! Никому не рекомендую эту марку, разве ,что бабушкам ,которые смотрят просто телевизор, но смысл тогда Смарт тв . 1. Не обновляются сами
    2. Вылетает все время с инета
    3. Печатает при нажатии на пульт сразу много букв одинаковых, не возможно ввести название
    4. Обновили ютюб на какую-то пародию ютюба, что в поисковике ничего нельзя ввести

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Все

Шановна Ірина.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Для коректної роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ і системні додатки.
      Для того щоб ми могли розібратися у питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповідь на питання.

• Игорь
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Досить непоганий телевізор - просте керування, приємний смарт, непогана якість зображення та звуку. Підтримує функцію транляціі екрану смарфона.

• Степовой В***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Купил год назад данную ерунду,безумно сожалею о данной покупке,хотя год назад цена была в разы выше,ну это не главное,вся суть данного устройства заключается только в проигровании флэшки,на больше оно не способно,интернет пропадает,время сбивается,автообновление,да нет тут такого,андроид с прошлого века стоит,кароч мой вам совет - бегите глупцы!!!!Категорически не рекомендую данную марку,в независимости от модели!!!!

Переваги:
    Отсутствуют напрочь
    Недоліки:
    Очень много,начиная от звука и заканчивая интернет ресурсами,которыми данный аппарат вообще в теории даже не знаком

Шановний Вадиме.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Для коректної роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ телевізору.
      В даній моделі встановлено Google Android TV 9 з можливістю завантажувати потрібні додатки з Google Play чи флеш накопичувача. Також Android буде оновлено до 11-ї версії. Для комфортного перегляду контенту високої якості швидкість інтернет з’єднання в середньому повинна бути вище 50 Мбіт\с. На коректну передачу сигналу Wi-Fi можуть впливати наступні фактори: дистанція, робота сусідніх роутерів на аналогічній частоті, кількість одночасно підключених пристроїв та потужність самого роутера. Оптимальна відстань 1,5- 2 метри без перегородок.
      Також, якщо у Вас виникли проблеми в роботі ТВ, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:

• Виталий П***

склоняюсь, что вы не разобрались в смарте. Для того существукт поддержка, а всякий случай. так же Вы можете обновиться, оптимзировать систему. У меня такой же телевизор, использую его как полноценный смарт, флешкой не пользуюсь,ибо все что мне нужно спокойно на ютубе нахожу, надроид пушка, пролще некуда + с маркета много удобных приложений. Мой Вам совет, не грустите, а лучше разберитесь и будет вам радость. И конечно же, в разном ценовом сегменте, разные ништяки, я себе чуть больше диагональку присматриваю.

• Анна Л***

Через пів року користування почались різноманітні проблеми. Часто доводиться вмикати і вимикати телевізор. Шкодую, що обрала цього виробника.

Доброго дня, Анно.

• Владимир К***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Взял по акции,чисто на дачу,домой не брал бы,а так сойдет. За эти деньги в принципе,нормальный тв

Переваги:
    Цена,андроид
    Недоліки:
    В высоком качестве картинки видно пиксели.
  • Борщ Е***

Купила неделю назад, проверили, вроде все включается, но подключили только сейчас и ужаснулись, пульт практически не реагирует!!! Пару раз нажали и приходится вынимать батарейки, да и сам телек лагает. Кошмар, деньги на ветер! А ведь деньги не самые малые. Просьба к продавцу, свяжитесь со мной и давайте что-то решим хотя бы с пультом!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пульт ужасный + тормозит сам телевизор

Доброго дня, Євгеніє.
      Для вирішення Вашого питання рекомендуємо замінити батарейки та перевірити роботу пульта через камеру смартфона. Для цього наведіть пульт на камеру телефона, якщо при натисканні на кнопки з'являється сигнал – пульт працює (на пристроях iPhone необхідно перевіряти на фронтальну камеру). Для оптимізації роботи системи рекомендуємо перевірити оновлення телевізора в розділі "Про пристрій". Також для того щоб ми могли допомогти у вирішенні Вашого питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.

• Андрей С***

Это нормально для киви. Чтобы не нервничать не пользуйтесь смартТВ, а только ТВ и купите приставку. Те кого знаю что имеют киви то все жалуются.

Представник бренду

Доброго дня, Андрію. Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про дану модель. Якщо виникли складнощі в роботі ТВ, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Леонид В***

Купил на розетке!
    Вся информация в видео

Переваги:
    Смотрите видео
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Сергій

Прекрасный телевизор со СМАРТ-ТВ как за такие деньги. На дачу самое оно!!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    звук не оч

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за Ваш відгук! Для оптимізації звука спробуйте використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі.

• Владимир К***

Согласен,тоже на дачу взял,самое оно. Дорогой туда особо и не нужен,а такой сойдёт.

• Оля Ш***

Первый купили, обменяли на такой же поломаный, на пятый день весь экран в полосочку, в течении 14 дней не меняют на новый, это все вранье

Недоліки:
    Во всем,

Шановна Ольга.
      Нам шкода, що склалася така ситуація. Для того щоб ми могли розібратися в питанні і допомогти із його вирішенням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Юля
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

В ТВ нет веб браузера для поиска в Интернете, работают только приложения для просмотра ТВ и фильмов. Из Google play в этой версии браузер не скачивается.

Переваги:
    Чёткость изображения
    Недоліки:
    Нет браузера

Доброго дня, Юліє.
      Ви можете встановити браузер як *.apk файл за допомогою флеш накопичувача, посилання на завантаження: посиланняДля установки потрібно завантажити файли на комп'ютер, скопіювати скачані файли на флеш-накопичувач і під'єднати флеш накопичувач до ТВ, потім зайти в файловий менеджер для установки файлів. Для відкриття *.apk файлів Ви можете завантажити з Google Play Store такий файловий менеджер як File Commander та інші.
      З повагою компанія, KIVI.

• Татьяна С***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Дорогие покупатели не берите это особенно в ,,Розетке ,,! Телевизор получили с разбитым экраном, всю вину списали на нас ,хотя мы его только в руках подержали.14 дней морочили голову,то фотки не четкие,то тишина.я звонила и каждый день объясняла новому менеджеру свою проблему,мне обещали все передать в сервисный центр .от сервисного центра я получила две смс ,одна ,мы рассматриваем и вторая мы вам ничем не поможет.товар возврату не подлежит.
    Я в шоке! Что делать?! Купить и ни телевизора ,ни денег!

Доброго дня, Тетяно.
      Співчуваємо, що у Вас виникла дана ситуація. Для того щоб ми могли Вам запропонувати програму лояльності, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Василь Ш***

Хрупкая вещь. Обязательно курьером надо было? А заказать самовывоз на НП или в магазин Розетки и на месте проверить не? Включить, поклацать менюшку.

• Александр О***

Телевизор хорошего качества. пока работает нормально.

Переваги:
    Все устраивает и соответствует описанию.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
  • Андрей

Классный, все устраивает!

• Татьяна С***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Заказали 11.04.21, пришёл быстро 13.04.21.водитель доставил под подъезд и сказал часов 3 не включать.когда прошло время и мы включили экран был разбит.
    Вот и вся радость от полученного товаро.

Шановна Тетяна.
      Нам шкода, що склалася така ситуація. Для того щоб ми могли розібратися в ситуації, допомогти із її вирішенням і відповіти на питання, якщо вони у Вас залишилися, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть дані ТВ та детально опишіть ситуацію.

• Василь Ш***

• Олександр К***

Досить непогана матриця і кольори, меню зрозуміле і доступне, пульт простий і зрозумілий. Купили дві неділі тому, поки цілком задоволені.

Переваги:
    Простий і надійний, ціна бюджетна. Пластмаса без запаху.
    Недоліки:
    Не виявлено. При максимальній потужності звуку вмонтовані в телевізор динаміки починають деренчати. Але то таке - для приміщення в квартирі достатньо середної потужності звуку.ють

Шановний Олександр.
      Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобався наш продукт.
      Якщо зміна режимів звуку та ручне налаштування не вирішило проблему, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у вирішенні проблеми.

• Михаил П***

Сам использую ТВ Kivi около 5 месяцев, вполне доволен продукцией, поэтому когда стал вопрос приобретения родственнику телевизора выбор был очевиден.
    Выбрали данную модель, так как 32 дюйма подходили по размерам. Телевизор приобретен был заранее 9 марта, однако начали его использовать только 18 марта, как раз на день рождения. При первом включении были повергнуты в шок, так как на экране присутствовали вертикальные полоски. При перезагрузке ТВ данная проблема исчезла, ну подумали мало ли. Настроили Мегого и все. Однако родственник уже на следующий день сказал, что проблема повторилась, помогает только перезагрузка телевизора. Обратился на горячую линию KIVI, причем это был воскресный день, служба поддержки оперативно приняла информацию, подтвердила, что с данной моделью такая проблема возникала, решалось все заменой прошивки ПО. 26.03 я обратился в сервисный центр. По поводу сервисного центра "АЛВА СЕРВИС" в г.Днепр я пожалуй лучше оставлю отзыв на Гугле, однако отмечу хамство и отвратительную работу, которую давно не встречал.
    Телевизор тестировали неделю, конечно же у них эта проблема не появилась, превентивно обновили ПО и 03.04 я забрал телевизор. Привезли, заново подключили Мегого и оставили родственнику на тестирование. Ну что же на утро 04.04 проблема проявилась 5 раз!!! Тоесть стало только хуже. Ну что же предстоят очередные круги ада.

Переваги:
    Цена, качество изображения
    Недоліки:
    Качество продукции, гарантийное сервисное обслуживание

Шановний Михайло.
      Нам шкода що виникли складнощі під час експлуатації ТВ і ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми хотіли б розібратися у питанні і факті неналежного обслуговування та допомогти із вирішенням питання.
      Будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть данні телевізору та детально опишіть ситуацію.

• Михаил П***

Люди, пожалуйста подумайте несколько раз прежде чем покупать данную продукцию!
      После превентивного обновления ПО, забрал телевизор 03.04. Только за первые сутки работы телевизора проблема с появлением вертикальных линий при включении повторилась 5 раз! Причем началось даже искажением изображения в нормальном режиме работы, линии появлялись в верхней части телевизора.
      4-5 апреля в сервисном центре "Алва Сервис" выходной, 6-го числа снова везу в сервис, принимают, дополнительно еще раз сбрасываю фото и видео проблемы. Сегодня 09.04. на мой звонок в сервисный центр мне заявляют, что информации нет, на вопрос когда мне набрать их поступает ответ - "Сами наберем, да и вообще у нас есть 14 дней на ремонт"!
      Мой звонок на горячую линию KIVI ничем не помог, ответ таков - если у вас жалобы на сервисный центр, то записывайте это на видео, как доказательство. А что касается обмена телевизора на новый, то мы ничем помочь не можем, все решает сервисный центр!

Шановний Михайло.
      Нам шкода, що склалася така ситуація і Вам прийшлося знову віддати ТВ в сервісний центр.
      Наразі ми робимо все можливе для вирішення питання по роботі телевізора. У зв’язку із Вашими скаргами були вжиті відповідні заходи для покращення якості обслуговування з боку представників сервісного центру. Приносимо вибачення за незручності.

Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Самий кончений телевізор глюк на глюкові.краще горізонт купити ламповий чим цей ,, андроїд,,!як можна продавати таке! ютуб злітає через 5хв.після включення,я видаляю представлені програми на слідуючий день вони знову на телевізорі! постоянно зависає і не реагує на пульт.ви там в ,,kivi,,зовсім таке продавати!щоб була можливість його повернути або не купувати зробив би це негайно!люди не купуйте це жахіття воно того не варте!

Переваги:
    Їх немає і не може бути!
    Недоліки:
    Сама фірма і їхні телевізори!
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію. Нам прикро, що у Вас склалося таке враження про телевізор. Для оптимізації роботи системи та додатків рекомендуємо перевірити оновлення телевізора в розділі "Про пристрій", а також перевірити наявність оновлення для YouTube, після чого перевірити роботу. Системні додатки немає можливості видалити, Ви можете видаляти тільки сторонні додатки, для цього в налаштуваннях необхідно обрати пункт «Додатки», відшукати в списку необхідний, натиснути «ОК», а потім «Видалити». Також для того щоб ми могли відповісти на всі питання та допомогти у їх вирішенні, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПО і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання. З повагою компанія KIVI.

• Сергій

Скажіть як можна видалити мегого ківі тв якщо я його видаляю а воно на слідуючий день знову появляється?причому в телевізорі стоїть остання п.о і з кожним оновленням все тільки гірше!

Шановний Сергій.
      Ми, як компанія KIVI, протягом тривалого часу отримували велику кількість негативних відгуків з приводу низької якості зображення контенту, яке провокувало піратське ПЗ, тому було прийнято стратегічне рішення забезпечити своїх користувачів якісним законним контентом, щоб задовольнити запит користувачів. Тому і була обрана компанія Megogo.
      Ми розуміємо, що інтерфейс повинен бути максимально зручним і зрозумілим для користувача, тому зробили лаунчер з можливістю кастомізації інтерфейсу. Ми пропонуємо користувачу пересувати всі програми (крім Megogo) як йому зручно, і налаштовувати стартову сторінку під свої потреби.
      Якщо у Вас залишилися наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Алла Н***

Сам телевізор за свою ціну супер

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Борис
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Чудова модель за свою ціну. Смарт працює, зображення гарне, звук нормальний. Поки жодних проблем.

• Сергей
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Базальт

Телик стоит своих денег, цена-качество соответствует. Нормально работает, незначительные задержки есть при работе, но это не заметно, жестких тупняков нет. Хороший функционал, для просмотра в мегого или свит тв, ютуб самое то, качетсво картинки отличное, звук тоже. Также смотрел фильм через браузер, лазил в инете)) подключается по блютуз мышка, клавиатура. Всем кто ищет в таком диапазоне цен хороший телик, то это он.

Переваги:
    Стильный, лёгкий
    Недоліки:
    Не обнаружено
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію. Дякуємо Вам за відгук. Для оптимізації роботи системи рекомендуємо перевірити оновлення телевізора в розділі Про пристрій та встановити останню версію. З повагою компанія KIVI.

• Татьяна П***

Подскажите пожалуйста, какой браузер и как Вы его установили?
      Спасибо!

Доброго дня, Тетяно.
      Веб-браузер в ТВ відрізняється за своїми характеристиками і призначенням від веб-браузера в ПК. Перегляд відеоматеріалів може призвести до перевантаження пам'яті телевізора, що призведе до закриття веб-браузера. Для комфортного перегляду відео ми рекомендуємо використовувати легальні онлайн кінотеатри, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
      Що стосується сторонніх додатків, є можливість завантаження з Google Play та з USB-накопичувача. Звертаємо увагу на те, що гарантувати стабільну роботу сторонніх додатків ми не можемо.
      Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.

• Георгий Ж***

Телевизор хороший. Качество видео понравилось, экран немного ярковатый но легко исправляется в настройках.

Переваги:
    Цена соответствует качеству и требованияи
    Недоліки:
    Дороговато включается. Не хватает ему мозгов немного

Шановний Георгій.
      Дякуємо за відгук. В даній моделі 8 Гб вбудованої пам’яті та 1 Гб оперативної, цього достатньо для забезпечення стабільної роботи системи та додатків.