Відгуки покупців про Мобільний телефон Poco X5 5G 8/256GB Black (974728)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Юра К***

Задоволений

Переваги:
    Бистрий
  • Ольга Л***

Очень нравится. Бистрий.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Не було чохла, який вказаний у комплектації ‍️

Переваги:
    Зручний у використанні
    Недоліки:
    Не було чохла, який вказаний у комплектації ‍️

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон супер,брала собі.Користуюся виробником POCO вже давно,саме цим телефоном вже більше пів року ,дорікань немає!Швидка зарядка,телефон не перегрівається ,камера хороша ,звук також!В комплекті було зарядне ,чохол та сам телефон.Колір супер ,яскравий!

Переваги:
    Тримає довго заряд!
    Недоліки:
    Поки що не знайшла
    • Юля К***

Добрий день, був блок для зарядки?

• Аміна К***

Так ,був блок

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Не дуже зручной, краще би вже Google pixel взяв би

Недоліки:
    Не зручний
    • Андрей

Який піксель за ці гроші? )) Другій чи на третій вістачило би? ))

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Сразу же вернули обратно так как камера оказалась хуже чем на Редми 7, даже 1080-60 нет, только 30 кадров без стабилизации, в остальном может быть телефон не плохой, но я не ожидал что камера останется на уровне пятилетней давности.

Переваги:
    шустрый,
    Недоліки:
    камера в таком сегменте должна быть на порядок лучше.
    • Ivan Y***

Мда если не нравится камера,купи айфон 10 там камера лучше и стоит на пару тысяч гривен дороже зачем, жаловаться на телефон, на котором надо играть ️

• Сандер

В мене айфон 13 про, камера не така добра як на поко!

• Сергей П***

Я взял себе Poco F5 вот это хороший телефон и камера и производительность, а айфон мне не нужен.

• Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

• Дамир

Поко

• Валерій Г***

Це означає, що телефон вам сподобався?)

• Андрій С***

Валерій Г! Думаю це означає камери як завжди дно, продуктивність хороша, але краще б взяв Росо Х5 Pro!

• Юлія

Камера тут дійсно дуже не дуже. Для невибагливих користувачів смартфонів, або для дітей те що треба.

• Булка Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон супер за свої гроші. радує кількість пам'яті, швидкість роботи, та частота екрана. Заряду батареї хватає на день користування

Переваги:
    Високі параметри за свою ціну
    • Serg K***

Доброго дня, чи має він fm-приймач?

• Михаил Ж***

Які ви всі любителі фрази "за свої гроші"! За ці гроші лише день заряду? За ці гроші камера 6-річної давнини? Чим він краще за redmi Note 7, наприклад? З врахуванням еволюціі. Ціна повинна бути така сама, а характеристики кращі.

• Кіріл С***

Михаил Живило, якщо ви не бачили, тут характеристики дуже афігенні, ну камера ладно, вона може для деяких не портібна, а характеристики дуже добрі.

• Александр И***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Покупал не на Розетке. Но отзывы читал здесь)). Вот хочу поделиться впечатлением. Я взрослый дядька и мне все отзывы типа "игры летают, музыку можно слушать 100500 часов, селфи камера хорошая или плохая2" и так далее не интересны. Но купив, я понял, что камера реальный хлам!!!, на моём старом, но живом Xiaomi Mi8 Lite реально лучше фотографии получаются. Телефон лЁтает, вопросов нет, очень бодрый, батарея шикарная...но камера...наверное pro нужно было брать.

Переваги:
    Батарея, производительность, экран
    Недоліки:
    КАМЕРА!!!
  • Dima T***

Зарядка э в комплекте

• Євгеній І***

Хіба? В характеристиках не написано, що є

• Анна Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Чудовий телефон,все влаштовує,в користуванні просто літає,все подобається

Переваги:
    Чудовий телефон
  • Ірина С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Це викинуті гроші на вітер. Краще купити бу старий айфон

Переваги:
    Недоліки:
    Тормозить
    • Швець М***

Викинуті гроші на вітер це коли тебе в дитинстві забезпечувала бо ти як була тупа так і залишилася тупою який може бути айфон він тут і близько не стоїть от дурне

• I'm a***
    Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Poco не виїшли з ринку раші не купуй те не спонсуруйте війну також і Honor який належить хуавей

• Саня Н***

Так никто не вышел..все там торгуют.

• Олександр І***

Як би поко спонсорували рашу то б вони б вийшли з українського ринку , самсунг теж не покинув російський ринок але люди тобто українці і до сьогодні купляють самсунги та ксяомі , ти пропонуєш бідним людям купляти б/у телефони? Не в кожного є 20 тисяч на iphone.

• Олександр Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон норм но срывает сенсор

Переваги:
    Нормальная цена
    Недоліки:
    Срывает сенсор в Standoff 2 играть невозможно, невозможно установить TWRP
  • Dima D***

лучше айфон

Переваги:
    норм за свою цену
    Недоліки:
    не знаю почему но у меня при игре в пабг сенса очень фризит
    • Юрий С***

Тут слабый снепдрегон 695. Не удивительно. Даже в старые редми ноты несколько лет назад и то ставили 7 серию. А так дизайн прилизали, железо ухудшили, цену подняли и вперёд))

• Максим

Скільки Fps в пабгу стабільно?

• Максим Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Докиньте трохи і купіть про, не робіть помилок

• Олександр

В Pro нет карты памяти

• Роман К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Після поко х3 про -- гальмо...

• Анатолій Б***

Так, 600 снепдрагон слабкий, у мене 860 вже 2 Роки без лагів, на 600 вже через рік неможливо клристуваьтся

• Андрей С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Круть! Екран, ергономіка як для діагоналі та продуктивність дуже сподобались! Єдиний мінус це стокова камера, а з підбором стороннього робочого арк в мене пішло 2год, але фото стали кращі в рази. Датчик приближення не спрацьовує раз-два за день, але це у всіх сяомі тож звик. Хотілось би запис розмов без попередження та повну синхронізацію з ПК, але то мрії... Чомусь тут нема версії 6/128!

Переваги:
    Екран чудовий, стильний, в іграх на середніх норм, динаміки і шумодав на відмінно...
    Недоліки:
    Стокова камера, підбородок, реклама у стокових програмах, прога іч пульт не має в переліку сучасних моделей телевізорів, сенсори повороту екрану та приближення деколи не спрацьовують...
    • Діма К***

Щодо ТВ в списку, можливо це через те, що бувають ТВ де пульт конектиться по блютузу а через ІЧ лише базові функції типу вкл/викл. В мене три ТВ самсунг різних років (13, 14, 18) і у всіх пульти блютуз

• Михаил Ж***

Як? Чому? Яким чином можна звикнути до пошкодженого/бракованого телефону за таку ціну?

• MOBILE G***

А яка версія Gcam?