- AI аналіз відгуків123 відгуки: позитивних — 68%, нейтральних — 18%, негативних — 14%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон подобається, нічого зайвого, невелика ціна.
- Переваги:
- Якісь
- Недоліки:
- Лилита Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Супер!!!!
- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
- Не має поки
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Працює чудово, топ за свої гроші
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брала на подарок. Работает хорошо. Понравился. Единственный минус - нерабочая зарядка
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Товар прийшов із швидкістю звука, неочікуванно, здивувало, дякуємо за це.
- Переваги:
- Гарний, брали для дитини
- Недоліки:
- Побачимо в процесі
- вячеслав б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий смартфон.
- Переваги:
- Самсунг.
- Недоліки:
- Немає.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон за свою ціну. Великий екран, гучний звук і батарея довго тримає заряд. Зручно телефонувати, дивитися відео та користуватися Viber чи YouTube. Пам’яті достатньо для фото та програм. Телефон простий у користуванні, працює стабільно. Колір дуже приємний. Покупкою задоволений.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все нормально. Товар на вищому рівні.
- Олександр Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Надійний
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон. Екран топ. Єдине що все ж таки 4 гб оперативки мало вже, бувають глюки
- Переваги:
- Екран, бренд
- Недоліки:
- Оперативки треба більше
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
брала мамі в подарунок. Мама задоволена.
- Переваги:
- ціна та виробник
- Філіпп П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий телефон. Купляв батьку на день народження, він довольний як паровоз. Все чудово
- Переваги:
- Функціональність, бренд, якість, ціна
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Ми купили телефон 2 місяці тому. Гарантія ще є, а телефон вже не працює. Відправила через магазин Rozetka в сервісний центр, пролежав там ще 2 тижні. Мені ніхто не дзвонив, не уточняв, що сталося. Прийшов телефон назад з відповіддю "механічне пошкодження". Все...і що робити???
- Любов Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний сервіс, вчасна доставка . Товар відповідає на сподівання
- Григорий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Обдурили в Розетку
- Ігор Н***
Що сталося?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Семён М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Это самый лучший и удобный телефон, который у меня когда либо был.
- Переваги:
- Удобный и быстрый. Большой экран.
- Недоліки:
- Их тут нет.
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Нормальний телефон все як заявлено в описі. Батарею тримає добре.
- Переваги:
- Як в описі
- Недоліки:
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Очень понравился крепкий надёжный я доволен
- Переваги:
- Большой экран
- Недоліки:
- Святослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Поки що неймовірний. Все швидко працює. Звісно є деякі незручності після Гугла але в цілому задоволений.
- Переваги:
- Гарно працює і крутий дизайн
- Недоліки:
- Поки нема.
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дуже гарний телефон, все працює!
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
После 1,5 месяцев пользования могу сказать что телефон очень шустрый. Не тормозит в работе, довольно отзывчивый на касания. Есть небольшие подтормаживания в работе с приложениями, но это скорее не критично , так индивидуально. Пока в сети оператора не регистрировался, - пользуюсь через мобильный вайвай, за качество связи не могу сказать. Пользуюсь для звонков менеджерами-качество звука на уровне. Дизайн телефона бюджетный но выглядит довольно интересно.
- Переваги:
- NFC модуль, камера, быстрота в работе, цена (брал по скидке). Очень яркий экран, пожалуй большой в телефоне. Батарея тоже радует. Сканер отпечатка.
- Недоліки:
- Пришел в порватой коробке, что было не приятно за такой сервис. Нету зарядного в комплекте, - не предусмотрено производителем. Нету стандартного разъема для проводных наушников, что непривычно.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон не працює із київстаром, до мене часто не можуть додзвонитись, просто тиша, немає гудків, інформації що я не в мережі, чи щось подібне, і разів так на 10 до мене додзвонюються, але я в цей час нічого не бачу що до мене телефонували чи щось подібне, буду повертати!!!!
- Переваги:
- спрощений режим користування
- Недоліки:
- часто виникають проблеми із вхідними дзвінками
Представник брендуДобрий день! Радимо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть надати дієві рекомендації щодо коректної роботи смартфона.
Контакти:
0800502000 (безкоштовний номер телефона);
посилання- Андрій С***
У дітей два апарати 4/128 з серпня, Київстар. Все ок. Тож варто шукати іншу причину.
- Олександр Б***
Київстар працює з перебоями, потрібно вже звикнути до цього, аба переходьте до іншого оператора, вас ніхто не змушує, зрозуміло
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Виглядає і працює як самсунг
- Переваги:
- Бомба екран
- Недоліки:
- Заблокований Always On як і в усіх дешевих моделях
- Діана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все добре.
- Недоліки:
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон ідеальний зовні,претензій по його роботі покі що не маю,але ж затерта сама коробка,в яку він був спакован,мені на подарунок бабусі,якось незручно ((((
- Переваги:
- Телефон покупала у подарунок
- Недоліки:
- Коробка зовнішня пошкодження,для подарунка не дуже.....
- Виталий Л***
Прикріпіть фото коробки як доказ. В мене взагалі було вирвате з боку- її відкривали очевидно. Оформив повернення.
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Просто нормальний, добротний і повноцінний смартфон. Не супер але й не погано такий середній рівень.
- Переваги:
- Ціна і якість, не дорого і є все необхідне, сканер відбитків пальців достатньо чутливий, достатньо акумулятора якого вистачає на добу активного користування. Якісні камери, екран, звук. NFC, Ip54.
- Недоліки:
- Надто великий екран(високий) але це всі майже такі, не можливість користуватися 1 рукою. Не має бездротової зарядки але вона не така важлива для мене..
- Михаило
А в чому первага IP54? :)
5 (Захист від пилу): Пил може трохи потрапляти всередину, але не у кількості, що заважає роботі
4 (Захист від води): Захист від бризок води з будь-якого напрямку
Це ж буквально будь-який побутовий прилад. - Іван
Я вважаю - IP54 оптимальний варіант..який застерігає, щоб не занурювати у воду чи в інше брудне середовище..тому що потім кондесат всеодно буде, який би захищений смартфон не був би..в мене були захищені тому знаю , що стверджую..взагалі техніка повинна дихати але не настільки щоб потрапляв бруд, пил, волога чи залишався конденсат при повній герметичності.
- Назар Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брав на подарунок мамі. Їй сподобалось
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний, сподобалося.
- Недоліки:
- Не має.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Класний телефон!
- Переваги:
- Відносно не дорогий.
- Недоліки:
- Упакування ( коробка телефона з тонкого, недорогого картону)
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон сподобався, брала батькам на подарунок
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
+++
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Вислали швидко, телефон хороший
- Вера К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
розетка за які гроші за доставку можна хоч найкращу упаковку зробити або надіслати телефон у кульку від нової пошти це жах. хоч би наклеїли що скло.
- Переваги:
- Незлайшла
- Недоліки:
- Також