Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Мобільний телефон Samsung Galaxy A16 4/128GB Black (SM-A165FZKBEUC)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • AI аналіз відгуків
    123 відгуки:  позитивних — 68%, нейтральних — 18%, негативних — 14%
    Смартфон Samsung Galaxy A16 отримав здебільшого позитивні відгуки, особливо за свою ціну, автономність і швидкодію. Його часто купують як подарунок або для літніх людей та дітей – пристрій зручний, простий у користуванні й швидко налаштовується. Багато хто відзначає хорошу якість дисплея, гарний акумулятор, стабільну роботу й оперативну доставку. Водночас чимало користувачів скаржаться на погане пакування, якість коробки, комплектацію (відсутність блоку живлення чи кабелю), а також на проблеми з камерою, стабільністю зв’язку, сенсором та окремі випадки браку. Загальні враження дещо псують ці моменти, хоча співвідношення ціна/якість вважається гідним.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Владислав Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Не купуйте даний телефон він одноразовий на один рік. Сенсор перестав працювати на 11 місяць. Звернувся по гарантії пролежав місяць тіпа зробили, отримав пропрацював три дні і знову перестав працювати сенсор, а гарантії вже немає.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Сенсор одноразовий і сервісний центр по гарантії нічого не робить, хіба що щось підкорюють, щоб ще три дня пропрацював.
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть детальніше ознайомитись з ситуацією та надати всю необхідну допомогу.

• Артем Д***

Класний бюджетнік.

Переваги:
    Якісний,шустрий.
  • Олександр

Хороший дисплей, звук, камери
    Надійний

Недоліки:
    Пластик корпусу - дуже вразливий до легких ударів/коцків, прям 1 із10, ніколи не зустрічав телефонів з таким слабким матеріалом корпусу.
    Ну і дисплей серйозну тріщину від легкого падіння.
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Невиявив
  • Дмитро Є***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Купував телефон як другий, після покупки покористувався 2 дні і потім лежав просто 3 місяці так як не потрібен був. Після чого знову ввімкнув його і поставив на зарядку.
    Зранку побачив синій екран і надпис downloading.
    Телефон просто потух та перестав реагувати на зарядку або на включення...
    Буду повертати.... Думаю просто заводський брак

Переваги:
    Характеристики і ціна та бренд
    Недоліки:
    Потух і не вмикається
      Представник бренду

Добрий день, Дмитро! Перепрошуємо за відповідь з затримкою.

На смартфон офіційна гарантія від виробника 12 місяців. Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку бренду для детальної консультації, де фахівці зможуть детальніше ознайомитись з ситуацією та надати всю необхідну допомогу.

Після цього ми матимемо можливість змінити Ваше враження про якість і комфорт користування технікою. Контакти:

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Добре працює, батарея довго тримає

Переваги:
    Якість та дизайн по доступній ціні
  • Алла П***

Хороший телефон, швидкий

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Поки все ок
  • Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Користуюсь телефоном пару місяців з перших днів почав глючити.деякі трабли з динаміком-я чую мене ні. Буду повертати

Недоліки:
    Глючить динамік

Добрий день, Олександр!

Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть всю необхідну допомогу.

• Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Телефон подобається, нічого зайвого, невелика ціна.

Переваги:
    Якісь
  • Антоніна
    Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Купила телефон 20 червня, сьогодні легенько упав з невеликої висоти, і просто по екрані пішли тріщини!
    Я просто в шоці від компанії Samsung.
    Я до цього ніколи відгуки не писала, але ця ситуація, це просто треш!!!!!

Представник бренду

Добрий день, Антоніна! Перепрошуємо за відповідь з затримкою.

Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть надати контакти найближчого авторизованого сервісного центру.

• Лилита Ж***

Супер!!!!

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Не має поки
  • Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Працює чудово, топ за свої гроші

Переваги:
    Ціна, якість
  • Олександр Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Купили цей телефон 11 Вересня 2025 і було все добре до Квітня місяця- я вирішив замінити захисне скло і телефон впав на підлогу ледве-ледве і з'явилася маленька паутинка на екрані, все працювало до останнього оновлення, потім Wifi включався але не бачив мережі, завіз телефон в сервісний центр Самсунг на що мені відповіли- якщо екран пошкоджено то гарантія! Я заплатив 200грн за діагностику.. РІШЕННЯ ПРОСТО УБИЛО!!! Ремонт телефону буде коштувати 1045грн (заміна екрана приблизно 3300 і якийсь модуль чи процесор близько 7 тисяч)Скажіть мені будь-ласка, Самсунг вже зовсім скотився в бездну, де ваш сервіс? Відношення до клієнтів?

Переваги:
    Гарантії немає, відношення до Клієнтів нольове, в сервісі на Дарниці працюють на відвали, або чого ти прийшов?
    Недоліки:
    Їх дуже багато, сервісу ніякого, стараються скачати гроші, робити щось або допомогти клієнту взагалі немає бажання! Дуже розчарований, ми всією родиною користуємось Самсунгами але таке вперше!;((
    • Богдан

Я, звісно, вибачаюсь, але ви самі розбили телефон, а тепер скаржитеся на те, що після цього щось працює гірше? Якщо вам потрібна краща продуктивність і якість, варто було обрати модель краще. Не зовсім логічно купувати бюджетний телефон, а потім вимагати від нього рівня значно дорожчих пристроїв.

• Наталя Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Брала на подарок. Работает хорошо. Понравился. Единственный минус - нерабочая зарядка

• Олександр
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Зв'язок, дисплей, камери, звук, сенсор - чудово.
    Особливо не гріється.
    КОРИСТУВАТИСЬ В ЧОХЛІ!
    Я не люблю чохлів, в результаті легкого падіння - тріснуло скло дисплея і мегакоцки по корпусі.
    Бувало телефони падали в мене поярче і лишалися з цілими дисплеями й цілішим корпусом.

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Товар прийшов із швидкістю звука, неочікуванно, здивувало, дякуємо за це.

Переваги:
    Гарний, брали для дитини
    Недоліки:
    Побачимо в процесі
  • Вадим К***

• вячеслав б***

Чудовий смартфон.

Переваги:
    Самсунг.
    Недоліки:
    Немає.
  • Йосип Л***

Хорошей телефон все працуй

Переваги:
    Всо нормално
    Недоліки:
    Неглючі
  • Інна П***

Хороший телефон за свою ціну. Великий екран, гучний звук і батарея довго тримає заряд. Зручно телефонувати, дивитися відео та користуватися Viber чи YouTube. Пам’яті достатньо для фото та програм. Телефон простий у користуванні, працює стабільно. Колір дуже приємний. Покупкою задоволений.

• Віктор Б***

Достойний апарат

Переваги:
    Телефон сподобався,дуже зрозумілий інтерфейс, швидкий
    Недоліки:
    відсутні
  • Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Все нормально. Товар на вищому рівні.

• Олександр Ц***

Надійний

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Не має
  • Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Хороший телефон. Екран топ. Єдине що все ж таки 4 гб оперативки мало вже, бувають глюки

Переваги:
    Екран, бренд
    Недоліки:
    Оперативки треба більше
  • Алла С***

брала мамі в подарунок. Мама задоволена.

Переваги:
    ціна та виробник
  • Філіпп П***

Чудовий телефон. Купляв батьку на день народження, він довольний як паровоз. Все чудово

Переваги:
    Функціональність, бренд, якість, ціна
  • Ірина Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Хороший телефон для роботи. Месенджери, соцмережі, звінки, відеозвінки, листування. Часом можна і в ютубчик залипнути або музику послухати.
    А NFC це взагалі супер за таку ціну. Раніше в А1.. лінійку не завозили...

Переваги:
    Не дорогий, система ONEUI, екран, NFC
    Недоліки:
    камера, але її і не очікувалося
  • Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Ми купили телефон 2 місяці тому. Гарантія ще є, а телефон вже не працює. Відправила через магазин Rozetka в сервісний центр, пролежав там ще 2 тижні. Мені ніхто не дзвонив, не уточняв, що сталося. Прийшов телефон назад з відповіддю "механічне пошкодження". Все...і що робити???

• Любов Т***

Гарний сервіс, вчасна доставка . Товар відповідає на сподівання

• Григорий Г***

Обдурили в Розетку

• Ігор Н***

Що сталося?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Семён М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Это самый лучший и удобный телефон, который у меня когда либо был.

Переваги:
    Удобный и быстрый. Большой экран.
    Недоліки:
    Их тут нет.
  • Олександр П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Перевірено на двох А16 - дуже неквапливий апарат, м'яко кажучі. З суттєвими паузами виконуються будь-які задачі, так, виконуються, але ж які затримки... Тобто він не зависне, ні, але все відбувається ну дуже повільно.
    А якщо навантаження більш суттєве, то телефон тупить просто безбожно.
    Із плюсів - автономність, збірка, простота налаштувань.

Представник бренду

Добрий день! Радимо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть надати необхідну допомогу щодо потимізації смартфона.

• Леся Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Нормальний телефон все як заявлено в описі. Батарею тримає добре.

Переваги:
    Як в описі
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Очень понравился крепкий надёжный я доволен

Переваги:
    Большой экран
  • Святослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Поки що неймовірний. Все швидко працює. Звісно є деякі незручності після Гугла але в цілому задоволений.

Переваги:
    Гарно працює і крутий дизайн
    Недоліки:
    Поки нема.
  • Павло К***

Дуже гарний телефон, все працює!

Переваги:
    Надійний