Відгуки покупців про Мобільний телефон Samsung Galaxy A16 4/128GB Black (SM-A165FZKBEUC)
- AI аналіз відгуків123 відгуки: позитивних — 68%, нейтральних — 18%, негативних — 14%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владислав Б***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Не купуйте даний телефон він одноразовий на один рік. Сенсор перестав працювати на 11 місяць. Звернувся по гарантії пролежав місяць тіпа зробили, отримав пропрацював три дні і знову перестав працювати сенсор, а гарантії вже немає.
- Переваги:
- Недоліки:
- Сенсор одноразовий і сервісний центр по гарантії нічого не робить, хіба що щось підкорюють, щоб ще три дня пропрацював.
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть детальніше ознайомитись з ситуацією та надати всю необхідну допомогу.
посилання
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Класний бюджетнік.
- Переваги:
- Якісний,шустрий.
- ОлександрПродавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший дисплей, звук, камери
Надійний- Недоліки:
- Пластик корпусу - дуже вразливий до легких ударів/коцків, прям 1 із10, ніколи не зустрічав телефонів з таким слабким матеріалом корпусу.
Ну і дисплей серйозну тріщину від легкого падіння.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Невиявив
- Дмитро Є***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купував телефон як другий, після покупки покористувався 2 дні і потім лежав просто 3 місяці так як не потрібен був. Після чого знову ввімкнув його і поставив на зарядку.
Зранку побачив синій екран і надпис downloading.
Телефон просто потух та перестав реагувати на зарядку або на включення...
Буду повертати.... Думаю просто заводський брак- Переваги:
- Характеристики і ціна та бренд
- Недоліки:
- Потух і не вмикається
Представник брендуДобрий день, Дмитро! Перепрошуємо за відповідь з затримкою.
На смартфон офіційна гарантія від виробника 12 місяців. Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку бренду для детальної консультації, де фахівці зможуть детальніше ознайомитись з ситуацією та надати всю необхідну допомогу.
Після цього ми матимемо можливість змінити Ваше враження про якість і комфорт користування технікою. Контакти:
посилання
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Добре працює, батарея довго тримає
- Переваги:
- Якість та дизайн по доступній ціні
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон, швидкий
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Поки все ок
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Користуюсь телефоном пару місяців з перших днів почав глючити.деякі трабли з динаміком-я чую мене ні. Буду повертати
- Недоліки:
- Глючить динамік
Представник брендуДобрий день, Олександр!
Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть всю необхідну допомогу.
посилання
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон подобається, нічого зайвого, невелика ціна.
- Переваги:
- Якісь
- АнтонінаПродавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купила телефон 20 червня, сьогодні легенько упав з невеликої висоти, і просто по екрані пішли тріщини!
Я просто в шоці від компанії Samsung.
Я до цього ніколи відгуки не писала, але ця ситуація, це просто треш!!!!!
Представник брендуДобрий день, Антоніна! Перепрошуємо за відповідь з затримкою.
Рекомендуємо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть надати контакти найближчого авторизованого сервісного центру.
посилання
- Лилита Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Супер!!!!
- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
- Не має поки
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Працює чудово, топ за свої гроші
- Переваги:
- Ціна, якість
- Олександр Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купили цей телефон 11 Вересня 2025 і було все добре до Квітня місяця- я вирішив замінити захисне скло і телефон впав на підлогу ледве-ледве і з'явилася маленька паутинка на екрані, все працювало до останнього оновлення, потім Wifi включався але не бачив мережі, завіз телефон в сервісний центр Самсунг на що мені відповіли- якщо екран пошкоджено то гарантія! Я заплатив 200грн за діагностику.. РІШЕННЯ ПРОСТО УБИЛО!!! Ремонт телефону буде коштувати 1045грн (заміна екрана приблизно 3300 і якийсь модуль чи процесор близько 7 тисяч)Скажіть мені будь-ласка, Самсунг вже зовсім скотився в бездну, де ваш сервіс? Відношення до клієнтів?
- Переваги:
- Гарантії немає, відношення до Клієнтів нольове, в сервісі на Дарниці працюють на відвали, або чого ти прийшов?
- Недоліки:
- Їх дуже багато, сервісу ніякого, стараються скачати гроші, робити щось або допомогти клієнту взагалі немає бажання! Дуже розчарований, ми всією родиною користуємось Самсунгами але таке вперше!;((
- Богдан
Я, звісно, вибачаюсь, але ви самі розбили телефон, а тепер скаржитеся на те, що після цього щось працює гірше? Якщо вам потрібна краща продуктивність і якість, варто було обрати модель краще. Не зовсім логічно купувати бюджетний телефон, а потім вимагати від нього рівня значно дорожчих пристроїв.
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брала на подарок. Работает хорошо. Понравился. Единственный минус - нерабочая зарядка
- ОлександрПродавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Зв'язок, дисплей, камери, звук, сенсор - чудово.
Особливо не гріється.
КОРИСТУВАТИСЬ В ЧОХЛІ!
Я не люблю чохлів, в результаті легкого падіння - тріснуло скло дисплея і мегакоцки по корпусі.
Бувало телефони падали в мене поярче і лишалися з цілими дисплеями й цілішим корпусом. - Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Товар прийшов із швидкістю звука, неочікуванно, здивувало, дякуємо за це.
- Переваги:
- Гарний, брали для дитини
- Недоліки:
- Побачимо в процесі
- Вадим К***Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- вячеслав б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий смартфон.
- Переваги:
- Самсунг.
- Недоліки:
- Немає.
- Йосип Л***Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хорошей телефон все працуй
- Переваги:
- Всо нормално
- Недоліки:
- Неглючі
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон за свою ціну. Великий екран, гучний звук і батарея довго тримає заряд. Зручно телефонувати, дивитися відео та користуватися Viber чи YouTube. Пам’яті достатньо для фото та програм. Телефон простий у користуванні, працює стабільно. Колір дуже приємний. Покупкою задоволений.
- Віктор Б***Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Достойний апарат
- Переваги:
- Телефон сподобався,дуже зрозумілий інтерфейс, швидкий
- Недоліки:
- відсутні
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все нормально. Товар на вищому рівні.
- Олександр Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Надійний
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон. Екран топ. Єдине що все ж таки 4 гб оперативки мало вже, бувають глюки
- Переваги:
- Екран, бренд
- Недоліки:
- Оперативки треба більше
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
брала мамі в подарунок. Мама задоволена.
- Переваги:
- ціна та виробник
- Філіпп П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий телефон. Купляв батьку на день народження, він довольний як паровоз. Все чудово
- Переваги:
- Функціональність, бренд, якість, ціна
- Ірина Р***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон для роботи. Месенджери, соцмережі, звінки, відеозвінки, листування. Часом можна і в ютубчик залипнути або музику послухати.
А NFC це взагалі супер за таку ціну. Раніше в А1.. лінійку не завозили...- Переваги:
- Не дорогий, система ONEUI, екран, NFC
- Недоліки:
- камера, але її і не очікувалося
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Ми купили телефон 2 місяці тому. Гарантія ще є, а телефон вже не працює. Відправила через магазин Rozetka в сервісний центр, пролежав там ще 2 тижні. Мені ніхто не дзвонив, не уточняв, що сталося. Прийшов телефон назад з відповіддю "механічне пошкодження". Все...і що робити???
- Любов Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний сервіс, вчасна доставка . Товар відповідає на сподівання
- Григорий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Обдурили в Розетку
- Ігор Н***
Що сталося?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Семён М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Это самый лучший и удобный телефон, который у меня когда либо был.
- Переваги:
- Удобный и быстрый. Большой экран.
- Недоліки:
- Их тут нет.
- Олександр П***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Перевірено на двох А16 - дуже неквапливий апарат, м'яко кажучі. З суттєвими паузами виконуються будь-які задачі, так, виконуються, але ж які затримки... Тобто він не зависне, ні, але все відбувається ну дуже повільно.
А якщо навантаження більш суттєве, то телефон тупить просто безбожно.
Із плюсів - автономність, збірка, простота налаштувань.
Представник брендуДобрий день! Радимо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації, де фахівці зможуть надати необхідну допомогу щодо потимізації смартфона.
посилання
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Нормальний телефон все як заявлено в описі. Батарею тримає добре.
- Переваги:
- Як в описі
- Недоліки:
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Очень понравился крепкий надёжный я доволен
- Переваги:
- Большой экран
- Недоліки:
- Святослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Поки що неймовірний. Все швидко працює. Звісно є деякі незручності після Гугла але в цілому задоволений.
- Переваги:
- Гарно працює і крутий дизайн
- Недоліки:
- Поки нема.
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дуже гарний телефон, все працює!
- Переваги:
- Надійний