- Георгій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Телевізор хороший і якісний))
- Переваги:
- Ціна і розмір
- Недоліки:
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Покупал два таких, жалею очень сильно, так как за эти деньги есть лучше. Качество звука это проста ужас, звук как из ведра.Программное обеспечение тормозит, долго грузится! качества сборки (дешевый китай). Про качество пульта я вообще не думал что может быть таким дешевым! Короче в нем один плюс, работает! все остальное одни минусы! не рекомендую от слова совсем!
- Переваги:
- Недоліки:
- Звук, тармазит жостка, качество зборки ужасное!
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Картинка відповідає ціні, але звукові динаміки це просто знущання. Навіть звичайний ксіомі на кухні приємніше звучить ну а з соні взагалі немає чого порівнювати. При покупці розраховуйте що прийдеться підключати сторонню акустику. Пересічний андроїд.
- Сиротенко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Екран міняє яскравість в залежності від куту зору на нього, прям як старі монітори. Чогось не очікував такого в 25 році.
А ще при підключенні зовнішньої акустики через 3.5 розʼєм - в вимкненому стані (режим очікування) кожні 20-30 секунд йде неприємний клац-клац звук. В вімкненному стані такого немає. Це прям бісить.
Все інше норм.
андроїд ТВ як був поганим так і залишився. Зовнішня Apple TV приставка не може вимикати телевізор. Тут мабуть ще не розібрався, хто знає - підкажіть. Регулювання звуку зробив емуляцією пульту рідного. - Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Ціна/якість добрий товар
- Переваги:
- Недоліки:
- За свою ціну мабуть немає
- Павел Н***
Скажіть будьласка, блок живлення пищить? І чи є на пульті кнопка голосового помічника.
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Ок
- Переваги:
- Ок
- Недоліки:
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Мечта збылась. Прислали раньше срока. Телевизор понравился и всё работает.
- Переваги:
- Сам телевизор выглядит классно. Цвета приятные.
- Недоліки:
- Поки немае.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Телевізор на п'ятірку, андроід тв як завжди на двійку.
А от с доставкою пічалька, три рази переносили. Причину затримки чомусь потрібно дізнаватись самому- Недоліки:
- Андроід тв
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Використання майже 2 тижні.
- Переваги:
- Якість зображення, якість звуку. Підключення через 5G wifi без затримки у відтворенні відео.
- Недоліки:
- Кнопка OK на пульті періодично перестає працювати.
Представник постачальникаРадимо звернутись до авторизованого сервісного центру "Крок-ТТЦ". На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посилання
Якщо ж у вас виникнуть якісь проблеми з поверненням або з гарантійним обслуговуванням, напишіть, будь ласка, про це на електронну адресу [email protected]. Спробуємо розібратись. І не забудьте залишити номер телефону для зворотного зв'язку.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Через місяць користування в ютубі при якості в 4к картинка зависає і відео лагає! Розчарований.
Хочеться звернутися до представників Sharp як це виправити?- Переваги:
- Діагональ
- Недоліки:
- Лагає при високій роздільній здатності
Представник постачальникаНажаль ми не можемо вам відповісти тут в коментарях. Радимо звернутись до авторизованого сервісного центру "Крок-ТТЦ". На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посилання
- Рудик Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Дуже класний телевізор, ціна якість на всі 100%
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
- Переваги:
- Гарна картинка та звук!
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Зображення не фантастичне, разом з тим однозначно хороше. Особисто в мене зауважень не виникає. Звук - телевізійний, тому одразу підключив Edifier 2750DB. Споживає -70 ват в реальному житті. Також хотілось би, щоб був трішки швидший - і під час включення, і під час роботи (хоча критичних лагів нема). Пульт доволі зручний, без зауважень (використання телевізора - помірне, помірно-низьке).
Враховуючи сплачену за нього ціну - ставлю 5 із 5.- Переваги:
- Android TV
- Недоліки:
- Звук не найкращий
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Слабенька якість зображення. Немає звичайної проекції з телефону на ТВ
- Юрій М***
Там є вбудований chromecast, тому дуже просто з телефону транслювати на тв
Не справний
- Недоліки:
- Пошкоджений
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Доброго вечора..На вихідних придбав це чудо природи..Телек на висоті..картинка соковита , звук теж нічого,але я дивлюсь через кінотеатр . Настроїв через Гугл швидко і ву- а-ля..насолоджуємось переглядом...Хотів спробувати японця і не помилився..Окрема подяка хлопцям з доставки,підняли ,перевірили.Швидка доставка,привезли на наступний день..Дякую Розетка..
- Переваги:
- SHARP - 55 діагональ
- Недоліки:
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Телевізор Sharp приємно здивував. Телевізор дійсно відмінний по якості картинки та звуку. Швидко реагує на пульт. Хочу зауважити тим, хто сумнівається в об'ємі пам'яті на 4 Гб - для основних додатків цілком вистачає. І справді є місце для карти пам'яті (навіть запитує система чи залишити флешку як внутрішній накопичувач). Система Android дозволяє налаштувати все під себе. Все вантажиться або з флешки або з хмари (диску).
- Переваги:
- Відмінні якість зображення і звуку, ціна та швидкість доставки
- Недоліки:
- Не знайдено
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Телевизор Sharp оставил у меня только положительные впечатления. Первое, что бросается в глаза, это его стильный и современный дизайн, который идеально вписывается в любой интерьер. Качество изображения просто потрясающее: яркие и насыщенные цвета, отличная детализация и четкость картинки. Благодаря поддержке 4K и HDR, просмотр фильмов и сериалов становится настоящим удовольствием.
Звук также не разочаровывает — встроенные динамики обеспечивают чистое и объемное звучание. Порадовало и наличие всех необходимых современных функций, таких как смарт-телевидение, что позволяет легко и быстро получить доступ к любимым приложениям и контенту. Интерфейс удобный и интуитивно понятный, а скорость работы операционной системы радует своей плавностью.
Особенно хочется отметить простоту подключения различных устройств и многочисленные порты, что делает телевизор универсальным центром развлечений для всей семьи. В целом, Sharp — это отличный выбор для тех, кто ценит качество изображения и звука, современные функции и стильный дизайн.- Переваги:
- Качество, звук, дизайн, быстрота и понятливость
- Недоліки:
- Не обнаружил
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Пищит блок питания. Что самое неприятное писк появился спустя 15-30 минут работы. При проверки вовремя доставки его не было. Специально слушал так как есть уже отзыв с подобной проблемой. Немного тормозит и не удобное меню настройки, таймер отключения и в целом кроме неплохого изображения достоинств мало
- Переваги:
- Картинка неплохая
- Недоліки:
- Пищит блок питания, быстродействие не очень
- Володимир
В моєму ТВ теж пищить, нижче писав. Ймовірно пищить тому що в ньому «відкритий» тип блоку живлення (металевий корпус з дірочками). Це припущення грунтується на досвіді «писку» блоків живлення для лед стрічок, міняв один за одним аж допоки не купив блок закритого герметичного типу і писк пройшов.
Представник постачальникаТакож радимо звернутись до авторизованого сервісного центру "Крок-ТТЦ". На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посиланняІ тримайте нас в курсі вашого звернення.Радимо звернутись до авторизованого сервісного центру "Крок-ТТЦ". На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посиланняІ тримайте нас в курсі вашого звернення.
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
За невеликий проміжок часу користування все влаштовує
- Переваги:
- Маленька вага, зручний у налаштуваннях
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
В цілому нормально.Поки що не розібрався чому неактивний еквалайзер в налаштуваннях звуку.
- Переваги:
- Якість зображення.
- Недоліки:
- Звук не дотягує.Мабудь об'єму не вистачає для відтворення низьких частот.
- Андрій Ц***
Відключіть "Dolby audio", повинен активуватися
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Хороший телевізор. Якісне зображення, зручність у користуванні.
- Переваги:
- Дуже якісне зображення, Android
- Недоліки:
- Неможливе голосове керування пультом
Представник постачальникаГолосове керування доступне за допомогою будь-якого універсального Bluetooth-пульта або через застосунок на телефоні (наприклад, Android TV Remote Service від Google). На жаль, пульт із комплекту не підтримує Bluetooth.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Телевізор 55" з тонкою срібною рамкою, міцні ніжки на 2 шурупи.
Звук приємний, яскрава картинка на кут огляду 178°, дуже зручний пульт. Батарейки входять у комплект.
Якщо від пульта потрібен більший функціонал, то через Bluetooth можна підключати різні пульти з тачпадами чи клавіатурою.
Антенні роз'єми та 2 HDMI порти знизу - це не дуже зручно, але для кабелів, які не будуть вийматися довго. Нариклад, ігрова приставка, комп'ютер чи антена.
Збоку зліва 2 HDMI, 2 USB, кардрідер, вихід на наушники, слот для карт.
Зазвичай я підключаю в один USB провідну комп'ютерну мишу з довгим кабелем, а інший залишаю вільним для флешок.
Це фактично Android планшет з великим екраном. Оперативної пам'яті 2 Гб, а доступне місце для додатків та завантажень не багато - тільки 4 Гб.
Але можна в звичайному планшеті форматувати, наприклад, micro SD 64 Gb як переносний диск, а потім вставити в кардрідер телевізора на постійно. Системні файли будуть перенесені і карта буде сприйматися як великий внутрішній диск.
Застосунків встановлено не багато і більшість орієнтована на англійські ресурсі. Все це можна відключити (чи видалити).
Програвач вбудований MX Player.
Вбудований YouTube та інші також із швидким доступом на пульті.
Можна поставити з Play Store File Manager і потім вже з флешки усі apk додатки, яких ви потребуєте на телевізорі. Я встановлюю зазвичай VPN, інтернет браузер і багато іншого.
Заявлено, що енергоспоживання 83 Вт в стандартному режимі, але максимально він буде споживати 145 Вт.
Завжди включаю позаду телевізора маленький вентилятор та використовую відсікач підвищеної напруги.
Вперше купляю в Розетці телевізор і дуже хвилювалася через відсутність трекінгу доставки та переймалася процедурою огляду. Але все пройшло нормально в пункті видачі.- Переваги:
- Кардрідер дозволяє картою micro SD збільшити внутрішній диск.
- Недоліки:
- Тільки 4 Гб внутрішній диск. Треба налаштувати Android під себе.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Неочікувано якісна картинка, краща за самсунг серії QE55Q60. Звук плаский, гірше ніж у самсунг. Андроїд це вагома перевага. Не дуже швидкий у навігації але норм.
Неприємний момент, коли стоїш близько до тв то чутно як «пищить» блок живлення, ефект немов старий телевізор з кінескопом. На віддалені 2-3 метри не чутно. Інші 2 тв самсунг вдома такого звуку не виробляють. Трохи розчарований. Був би вдячний як би представник бренду прокоментував цей недолік.- Переваги:
- Андроїд, якісна картинка
- Недоліки:
- «Пищить» блок живлення в районі кнопки ввімкнення як старий тв з кінескопом. Плаский звук.
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Harman Kardonom тут и не пахнет , обычные колонки , обычный звук , не ведитесь на маркетинговый трюк )
Представник постачальникаТак, дійсно, в цій моделі дійсно не має акустичної системи Harman Kardon. Перепрошуємо за помилку в зображенні (в описі моделі вся інформація вірна). Зображення буде змінено днями. І це не маркетинговий трюк, а помилка.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
В порівнянні зі старим телевізором, якому 5 років. Який коштував ще і дешевше, картинка така ж сама, пульт без голосового пошуку, хоча в дешевших моделях зазвичай вже іде пульт з голосовим пошуком.
OLED і не пахне, по якості также саме як і старий з MVA матрицею. Вдома є 2 ноутбуки з OLED та телевізор іншого виробника, є з чим порівняти.
Dolby Vision не працює, перевіряв в netflix на іншому тв все працюе добре.
Сіра окантовка внизу бісить, для чого робити її було не зрозуміло, дуже выбивается в порівнянні з чорною в інших місцях телевізора.
Таке відчуття, що половина характеристик це маркетинг і нічого більше.- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- В описі
- Руслан М***
Так це ж не олед, а QLED-телевізор)
- Олексій Б***
Опечатка, мав на увазі QLED
- Швардак О***
Перед тим як купувати певний товар бажано читати характеристики, там чорним по білому пише що для голосового пошуку потрібно докупити окремий пульт
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Сьогодні отримав телевізор. Як буде в роботі, ще не знаю. Розчарувало, що голосове керування з пультом, що додається до телевізора, неможливе: треба купувати спеціальний пульт. Крім того, телевізор заявлений як QLED, а на зворотному боці телевізора вказано LRD LCD TV. Доставка відбулася вчасно
- Переваги:
- Яскраві кольори
- Недоліки:
- Потрібен спеціальний пульт для голосового керування, незрозуміло про QLED
Представник постачальника1) Для голосового керування підійде будь-який універсальний Bluetooth-пульт (Google Ready) з мікрофоном. Або можна скористатись застосунком Google TV, наприклад, на смартфоні.
2) Мабуть, ви хотіли написати "LED LCD TV". Справа в тому, що всі LED-телевізори є водночас й LCD-телевізорами. В цьому телевізорі використовується технологія квантових точок Sharp Q-Colour (Quantum Dot Rich Colour). Різні бренди мають різні назви для технології квантових точок.- Дмитро Ш***
Дякую за відповідь. З голосовим набором спробуємо скористатися вашими рекомендаціями. Так, дійсно, то описка, хотів написати LED
- Едуард Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Цей Sharp - мій перший телевізор з підтримкою 4K. Різниця зі старим телевізором просто колосальна. Все виглядає настільки реалістично, ніби ти знаходишся прямо в середині подій!
- Переваги:
- Описав
- Недоліки:
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Після користування в тиждень, я вирішив поділитися своїми враженнями. Головним плюсом, безсумнівно, є якість зображення – воно чітке, з яскравими, але не пересиченими кольорами, я ба навіть не побоюсь сказати натуральне!
- Переваги:
- Чітка картинка
- Недоліки:
- виктор ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Телевизором пользуюсь почти 2 месяца меню интуитивно простое.работает отлично
- Переваги:
- Цена.качество
- Недоліки:
- Слабоватый звук
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Я великий фанат футболу, і цей Sharp просто вражає мене своєю картинкою. Кожен матч - ніби я на стадіоні. Звук також на висоті, не потрібно додаткової акустики. Що правда це мій перший 4К, все одно кайф!
- Переваги:
- 4К, звук вражає
- Недоліки:
- Їх тут немає
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Знаєте, я вважаю Sharp дійсно хорошим виробником. Колись і магнітофон був Sharp. Ціна адекватна, якість непогана. Не знаю шо там по «маркетинговим» фішкам претензій за два тижні 0.
- Переваги:
- Ціна, перевірена роками якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олександр В***
Это уже не тот Шарп, что когда-то :)
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Купила Sharp для кімнати сина, і він просто у захваті від того, як на ньому йдуть ігри з його PS4. Каже, що затримка зведена до мінімуму, і кольори неймовірно яскраві. Я не експерт, але мені також подобається, як він виглядає - дуже стильний і сучасний. Єдине, що мені довелося звернутися в інструкцію., щоб розібратися з підключенням, але це, напевно, через мою невпевненість у технологіях.
- Переваги:
- Яскравість зображення
- Недоліки:
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Обирали дуже довго, порівнювали з самсунгами, з LG, з Sony. Вирішили цей бо в бюджет в нього була найбільша діагональ по функціоналу +/- то саме. На зараз я задоволений. Основний критерій зображення, питань нема .
- Переваги:
- Все супер
- Андрей
По функционалу - тоже что и Sony? Аха-ха-ха, хорошая шутка...
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Сріблястий
Продали под видом «нового» или восстановленный, или собранный в подвале, каждый винт сзади слизан, не то что краска облезла, а криво вкрученные !! Так что пластик в колодцах задевали, просто жесть !!!!
- Переваги:
- Б/у
- Недоліки:
- Б/у под видом нового
Представник постачальникаІгорю, напишіть, будь ласка, на корпоративну пошту компанії-постачальника:
[email protected]
та залиште ваші контактні дані, щоб ми могли з вами зв'язатись.
Ми дуже занепокоєні тим, що ви зіткнулись з такою проблемою. Давайте спробуємо її вирішити. Чекаємо на листа від вас.
- Іван П***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Сріблястий
Брав цю модель томущо хотів зацінити QLED і порівняти зі звичайною VA матрицею.
Завдяки відгукам на розетці дізнався що блок живлення пищить і я так зрозумів що немає такої вірогідності щоб він у когось не пищав, бо мені прийшов новенький не юзаний запакований телевізор також з цією проблемою. Писк не дуже нав'язливий але він є, враховуючи габаритність телевізору то я навряд буду кудись його висилати за для ремонту бо тільки пересилка в один кінець це питання 800 грн. Краще почекаю поки спливе гарантія і здам в ремонт по місту, там мабуть якийсь дросель компаундом залити чи замінити і проблеми не буде. Судячи з конструкції корпус розбирається в 2 етапи і ця частина ремонту не зачепатиме екран (але можу помилятися).
Звук в порівнянні з моїм самсунгом якому років 7 значно гірший. Ситуацію трішки виправляє еквалайзер в режимі музика, проте як налаштувати його вручну я не знайшов.
Андроїд працює непогано, кажуть що він глючинй та тупий, але я не те щоб це якось дуже помітив. 4к відео тягне без проблем.
Ігровий режим присутній, але недостатньо просто увімкнути гра в виборі кольорів, потрібно перейти в додаткові налаштування і обрати режим Гра там, і тоді затримка вводу стає значно меньшою.
QLED чи вартий він того. По суті це той самий VA зі зміною кольорів в бік блідості при зміні кута огляду. Але зображення за замовчуванням більш яскраве та начичене. Чорний в темній кімнаті все ще не чорний як у OLED але це точно ліпше за звичайну VA матрицю.
Для того щоб телевізором було користуватись в кайф раджу докупити саунбар і не силіти до нього ближче ніж 2 метри бо писк може напрягати. Матриця файна за цей прайс.- Переваги:
- Вартість, Кольори, Андроїд
- Недоліки:
- Звук, Пульт, Писк блока живлення