- Кузьменко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Користуюся більше місяця. Поки все влаштовує. Перейшла з редмі нот 8 про.
- Переваги:
- Камера, зарядка 67
- Недоліки:
- Завеликий)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Непогана камера Sony.
Присутня оптична стабілізація але не на всіх режимах.
Швидка зарядка в 67W.
Непоганий чохол в комлекті.
Непоганий стерео звук.
Подобаються пласкі грані.
Трохи зашвидко розряджається, можливо
батарея ще "розганяється". Також на телефон
було перенесено дані та додатки з попереднього,
що теж може бути причиною.
Присутня болячка з датчиком наближення
Також в плюс - телефон доволі легкий.- Переваги:
- Екран, стерео, камера, оптична стабілізація, вага.
- Недоліки:
- Датчик наближення. MIUI - реклама.
- Игорь Я***
Реклама MIUI отключается в настройках!
- Сергей С***
Та да, просто нужно поснимать галочки в пунктах "получать рекомендации", это находиться в настройках приложения "безопасность".
- роман о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
спочатку був redmi 9 pro, потім навіщось перейшов на moto g60, тепер взяв цього, загалом задоволений, пройшовся по всим закаулкам меню та повиключав рекламу та видалив непотрібні застосунки, яскравості екрану вистачає, батарея - нормальний результат, зарядка 67 ват бомба, шима не відчув хоча очі в мене чутливі до такого, трохи дешевить дзеркальна поверхня блоку камер але чохол це вирішить, рекомендую.
- Недоліки:
- не знайшов де відключити вібро при з'єднанні з абонентом
- Лотоцький С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
В загальному телефоном дуже задоволений бо перескочив на цю модель з Xiaomi 9. Порівняно телефон дуже швидкий в користуванні, багато пам'яті. Зарядився буквально за пів години, поки я повечеряв. Хороша камера. Єдине,що я не знайшов в коробці ключ для сімкарти. Довелося використати свій ключ зі старої моделі. Також довелося змиритися з тим, що телефон не підтримає карту пам'яті і фото , відео я більше не буду зберігати на зовнішній пам'яті.
- Гришков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон супер за свои деньги. Экран звук скорость отклика, все замечательно. Не полусилось только перенести данные со старого телефона, ноя подозркваю что проблема именно в старом
- Переваги:
- Звук, экран, быстродействие, цвет
- Недоліки:
- Не получилось скопировать данные со старого телефона
- Олексій Г***
А телефон тут до чого?
- Гришков В***
До того що він не приймав передачу. Бо на інший телефон зі старого все працюе
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Отличный телефон, до него был Redmi Note 9 Pro, разница по немного во всем лучше, также тут два динамика,звук обьемнее и качественней, а так оба хороши, также в комплекте отличная зарядка на 67 ват, очень быстро заряжается
- Переваги:
- Производительность, надёжный
- Недоліки:
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон пришел без каких либо нареканий.
Доставка очень быстрая. - Таня А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Давно присматривалась к этому телефону. Искала устройство с большим объёмом памяти и хорошей камерой. В этой модели есть всё,что я искала и даже больше! Большой дисплей с регулируемой частотой мерцания, благодаря чему глаза не устают даже при долгом использовании. Стильный дизайн, полная комплектация,мощная батарея и быстрая зарядка. Я более чем довольна.
- Переваги:
- Большой объм памяти, хорошая батарея, отличная камера, комплектация
- Недоліки:
- Пока нет
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон подобається, приємна форма, добре працює, особливо відчувається різниця після Redmi note 5.
Відчутно гріється при спілкуванні і одночасно увімнених Bluetooth і навігації- Переваги:
- Відповідає очікуванням
- Недоліки:
- Не вдалося призначити окремі рінгтони на різні сімкарти
- Сергей С***
У меня получилось, при установке рингтона он спрашивает "для какой СИМ".
- Одинока О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Суперовий телефон
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон чудовий. Вагався між Самсунг а34/а54 і ним. До Самсунгів потрібно замовляти зарядку окремо і все одно швидкість заряджання буде повільнішою.
- Переваги:
- Швидка зарядка у комплекті. Чудовий екран. Пам'яті в самий раз.
- Недоліки:
- Було незрозуміле обслуговування у пункті видачі Розетки. Добре що є друге відділення, у це замовляти вже не хочеться . Понабирали ##### на роботу...
- Дмитрий Я***
Не підскажешь, корпус у голубій версії глянцевий чи матовий?
- Олег Б***
Напівматовий - зручно тримати, слідів майже не видно. Не гладкий, не слизький, відчутно кути у руці, мені таке в самий раз.
- Олег С***
А ви ніколи не задумувались чому самчунг не робе 67 ват
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Пользуюсь 5 дынь,пока все отлично.Экран хороший.Динамики зачётные.
- Переваги:
- Звук,камера
- Недоліки:
- Не ощутил пока
- Елизавета Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон очень понравился. Звук, картинка - всё хорошо!
- Переваги:
- Эффектно выглядит и очень быстрый)
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Легкій, тонкий, швидкій. Камера не погана. Телефон в комплекті с силіконовім бампером та захисним склом . Поки тільки приємні враження.
- Переваги:
- Зручний
- Максим С***
Користуюсь два місяця,задоволен на всі 100
- БорисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Вогінь
- Переваги:
- 120 герц, камера добре робить фото при поганому освітленні
- Недоліки:
- Датчик приближення, реклама, баги прошивки (типовий набір ксяомі)
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Мобілка дай боже, зручна ергономіка, моцний акумулятор, якісна камера, комфортно тримати в руках. За свій бюджет це певно топовий смартфон якщо порівнювати серед аналогів. В такому ціновому сегменті однозначний вибір.
Брав батьку, він після тижня експлуатації дуже задоволений, а це найголовніше)
В комплекті йде убер-швидка зарядка на 67W. Аккумулятор і так доволі об'ємний, а з можливістю зарядити до сотні за якісь пів години (умовно) - це взагалі казка.- Переваги:
- Ціна, якість, зручність
- Недоліки:
- Андроїд :)
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже гарний телефон за свої гроші. Брав спочатку собі, потім замовив ще один малому на Новий рік.
- Переваги:
- Швидкий, гарний екран, звук, дуже гарна камера (основна), добре тримає заряд, швидка зарядка.
- Недоліки:
- Занадто багато реклами в оболонці від Xiaomi, тут товарищі китайці дуже перестаралися.
- Сергій
Рекламу можна відключити, якщо вмієте користуватися ютубом
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон задоволений
- Євгеній
А хозяїн телефону?
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Хороший телефон за свої кошти!
- Переваги:
- Якість, швидкість, зарядка
- Недоліки:
- Не виявила
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все класно
- Переваги:
- Шустрий
- Недоліки:
- Лариса Я***Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купили для доньки - все влаштовує швидка зарядка, гарний дизайн, приємний колір ( хотіли білий та нажаль не було) багато має пам'яті до цього мали телефон айфон xr.
- Переваги:
- Швидкий, яскравий дизайн супер
- Недоліки:
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон очень классный,удобно лежит в руке,экран на 220 гц вообще пушка,мне все нравиться,перед этим был ми9,прожил бы ище но кивнул в ванной.
- Переваги:
- Всё
- Александр А***
Може 120Гц)
- ЄгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже багато дивився про всі моделі redmi 12 лінійки, їх порівняння з аналогами, і можу впевнено сказати - цей телефон ціна-якість і навіть більше.
З процесором MediaTek телефон працює завжди плавно і стабільно, не гріється (тільки коли заряджається), у порявнянні з моїм попереднім Snapdragon, який і грівся при навантаженнях, і іноді міг підтуплювати у простих задачах незрозуміло чому.
Ігри працюють як треба. У порівнянні з аналогами - стабільна картинка і фпс без просідань на протязі всього часу ігри. Аналоги ж сильно програють у стабільності.
Камера - то дійсно якість. Це не ваші 108мп, і не 200мп з китайским модулем. Це 50мп і модуль Sony - гарні і високоякісні фото гарантовано. А оптична стабілізація? Це взагалі пісня. Можна знімати кіно :D
Аккумулятор може тримати 2-3 доби без підзарядки спокійно (за стандартом у збалансованому режимі, я не міняв), це для мене шок. Так, я не сиджу в телефоні 24/7, але якщо сидіти, то на добу цілком вистачає.
Мабуть ще щось забув, але виразних мінусів у цієї моделі немає. Так, лоток SIM тугий, але це десь добре, MIUI зі своїми мінусами (то вже мої особисті причіпки).- Переваги:
- Яскравий екран, швидкий процесор, високоякісна камера, не гріє як піч, ємний акумулятор
- Недоліки:
- Максимчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все супер...
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Розетка як завжди порадувала, замовив і на другий день вже отримав. поки враження від телефону тільки приємні. (до речі разом з телефоном прислали стартовий пакет). Дякую.
- Переваги:
- Батарея, швидкість, екран і звісно звук.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже якісний телефон. Задоволені на всі 100. Потужний процессор та якісна камера за розумні грощі
- Переваги:
- Камера
- Недоліки:
- Не має
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон сподобався, приємний у використанні, рекомендую
- Джон К***Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Чудовий телефон, вже 3 тижні користуюсь. Жодних проблем не виникало. Камера прекрасна як для такої вартості, слід розуміти що це не топова камера і не варто очікувати на фото, як у телефонах за 40 000. Зі всіма завданнями по роботі в інтернеті - ютуб, мессенджери, соцмережі справляється ідеально. Екран чудовий.
- Тарас Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон дуже сподобався. Працює добре
- Ольга С***Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
В цілому телефон подобається. Користуюсь 1 міс. Хороший екран, звук, швидкість реакції. Батарея сідає за день активного користування, але радує швидка зарядка. Камера посередня, основна камера ще нормально, відео теж. А от ширококутна - дуже слабенька.
- Переваги:
- Швидка зарядка, пам'ять, екран, звук, швидкість роботи.
- Недоліки:
- Ширококутна камера
- Таня М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Sky Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
прийшов вчасно...
Тел.відміннтй.працює швидко.пам'яті багато.вистачить на все.- Переваги:
- Багато пам'яті
- Недоліки:
- По доставці нема.
По тел.камера виступає..швидко затреться..
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все супер!!!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
В целом телефон отличный,красивый, удобно лежит в руке, иногда подвисает на миллисекунду,но это не значительно,что хотел я от него получил.Быстрая зарядка вообще огонь! Спасибо Розетке за быструю доставку,был запечатан в заводскую плёнку.
- Переваги:
- Цена, качество исполнения.В комплекте чехол (без постороннего запаха) на экране защитная плёнка=экономия гривен 600
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Придбав, налаштував, поки політ нормальний
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон пушка, пользуюсь год, не подводил !!!! Недостатков нет !!!
Видео, делает отличное, камеры хорошие, просто надо их, настроить в настройках, телефоном доволен !!!! - ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купил около года назад, всё это время телефон всячески испытывался в работе, начиная от рутины в мессенджерах, заканчивая тяжёлыми играми и даже искусственным майнингом (исключительно для теста мощности, никакого дохода). В итоге это чудо тот же пабг умудрилось тянуть вместе с записью экрана/стримом даже не нагреваясь. Майнинг смог чуть нагреть корпус, но не прям обжигающе было
- Переваги:
- Цена, качество