ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Телевізор Xiaomi TV A Pro 32" (L32M8-A2ME)

Немає в наявності

4.5/5
Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 384 відгуки
  • Євгеній Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

За два роки перестав працювати, якість низька як і вартість....

• Ольга Т***

Підкажіть с гарантією. Полоси вертикальні по екрану та пятно як півкуля в районі назви знизу. Купила в жовтні 2025

Переваги:
    Не дорогий
    Недоліки:
    Все добре працює але полоси на екрані , пів року.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Представник бренду

Ольго, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. На телевізори Xiaomi надається офіційна гарантія терміном 12 місяців з моменту покупки. Оскільки ви придбали пристрій у жовтні 2025 року, ваш гарантійний термін ще діє. Описані вами дефекти (вертикальні смуги та пляма) потребують обов'язкової діагностики спеціалістів сервісного центру ГРАТІС. Контакти офіційного сервісу можете подивитися у гарантійному листі.

• Ілона Б***

Будьте обережні!!! Якщо щось станеться з вашим телевізором, то зв'язатисьз продавцем для гарантійного обслуговування НЕРЕАЛЬНО!!

• Виталий И***

Купил телевизор ,он ехал 2 недели , теперь еще 2 недели весит как будто обрабатывается ,что за цирк, мне продавцы пишут что они уберут этот лаг, но оно все висит и висит , товар я не проверял , потому как нахожусь в Европе ,
    Думаю если проверю то возможно и там скорее всего будет какой то сюрприз, если кому нравится такое обращения

Переваги:
    Хоть доставили
    Недоліки:
    Оплату взяли телевизор отдали , а вот с сайта как доставлено не убрали

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Оксана П***

Я зробила помилку і не перевірила телевізор при отриманні. Головним чином з той причини, бо була впевнена в якості роботи продавця, бо замовляла такий телевізов вже втретє, і кожен раз все було чудово. Відкрила коробку тільки через два тижня, коли хотіла вішати телевізор. В абсолютно цілій коробці лежав телевізор з абсолютно розбитим екраном. На моє звернення мені відповіли, що повернути чи замінити товар неможливо, бо я не перевірила його при отриманні. Доречі, це моє замовлення досі висить в статусі "комплектується", з 5.01.26. Таке враження, що товара не було в наявності і мені в коробку засунули розбитий телевізор, який просто треба було списати. Я втратила майже 6 тис.грн. Дякую продавцю дуже.

Переваги:
    Товар прийшов розбитий
    Недоліки:
    Товар прийшов розбитий

• Ilyushka T***

Дякую за коментар, не буду купувати, у них, якщо у вас так вийшло значить і у інших буде те саме. Дякую вам за коментар, хоч я не втрачу гроші. А магазину розетка мінус за такий товар!

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Вже рік як користуюся
    Все чудово працює
    Жодного разу ще не виникло питань з ним
    За свої гроші топ

Переваги:
    Операційна система працює доволі живо
    Приблизно на рівні приставки Xiaomi mi box s
    Недоліки:
    Яркості не вистачає ,особливо в сонячну погоду вдень
  • Олександр

Він якиїсь не "смарт". Як почне завантажуватись, то в нього аж вмикається "сплячий режим"(заставка). Але може так має бути, я не знаю бо немає з чим порівняти. Я вимкнув непотрібні додатки, але прайм відео само вмикається, і як завжди воно з самого верху.
    Ще у мене два таких телевізора, хтось в курсі, їх можна якось "називати"? Щоб в мережі їх якось розрізняти між собою. І на одному телевізорі чомусь не працює голосовий режим. Наче все однакове, а він "не чує" і все.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    На одному голосовий режим ніяк не включиться. Через USB не розпізнає формат AVI.
    • Сергій

Він навіть не Full HD. Роздільна здатність як у телевізорах 20-річної давності. В той же час телевізори Full HD не набагато дорожче коштують

• Ярошук Т***

працює добре і якісно

Переваги:
    відносно дешевий телевізор
    Недоліки:
    відсутні
  • Шериф А***

За свои деньги неплохой телевизор

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Места для крепления на стену сделаны под болты 3,5 мм и глубиной 1 см- хотелось бы хотя бы под болты диаметром 6 мм
  • Андрій К***

Очень медленно грузится, когда ставишь на паузу то через 5 мин. он сбивается. Голосовой поиск перестал работать примерно через месяц.

• Олена М***

І в нас вийшов з ладу голосовий пошук, приблизео за кілька місяців.

• Михайло Г***

такто сподобувся но писля перезапоску пк но не всегда, бивает черный экран

Переваги:
    4 ка понравелся
    Недоліки:
    я заметiл шось биле на икране в середiне экрана, я пробував вiтереть не витерается
  • Ирина К***

Заказ пришел в срок. Картинка, цвета супер. Звук громкий. Настройка лёгкая.
    Папе на подарок заказывала. Он доволен.
    Цена качество отличное. Месяц использования.

Недоліки:
    Пока никаких не обнаружено.
  • Сергій Б***

Телевизор неплохой на первый взгляд. Понравился звук. Изображение за эту цену хорошее.
    Но у меня поломался спустя год после покупки, гарантия на телевизор 12 месяцев.

Буквально за неделю до окончания гарантии в левой части экрана я обнаружил небольшое чёрное пятнышко размером примерно сантиметр на сантиметр. С каждым днём это пятнышко постепенно увеличивается. При этом, какого либо физического воздействия на экран (удар или прочее) точно не было. Покупал здесь на розетке.

Покупкой разочарован.

Переваги:
    Хороший звук. Изображение нормальное.
    Недоліки:
    Ненадёжное качество.
    • Платон Г***

такие пятна появляються от перепадов електричества, например от резкого отключения света

• Андрей У***

Сказки не пишите про перепады. Матрица данного тв без «ушей» (боковые декодеры). Данная неисправность исключительно от механического воздействия. И только. Автор сказки лепит дабы оправдать свою не аккуратность в использовании.

• Олена

Немного тормозит, но учитывая цену наверное это нормально.

• Ольга Д***

Рк

Недоліки:
    Ну
  • Оксана О***

Чудовий телевізор за такі гроші, користуємось більше року і все добре. Прийшов з пультом. Був невеличкий дефект на різьбі на ніжці. Один шуруп я ніяк не могла вкрутити, потрібно було з силою давити на той шуруп щоб він вліз. Я переживала щоб не пошкодити телевізор роблячи так.

Переваги:
    Чудова якість на таку ціну
    Недоліки:
    Був дефект у різьбі на ніжці
    • Юрий

Я вообще удивляюсь как вы те саморезы скрутили))) я нашел более короткие у себя и только так вкрутил и то по одному с каждой стороны)))

• Сергей Р***

Доставили швидко

Переваги:
    Ціна. Фільми дивитись норм.
    Недоліки:
    Використовувати як екран до PC не підійде, низька роздільна здатність, пливуть шрифти
  • Євген П***

Гарний телевізор, красиве зображення. Але є глюки. Затримки з пультом. Іноді сам вимикається.

Переваги:
    Кольори, кут огляду, гарний звук, легкий.
    Недоліки:
    Глюки із пультом. Іноді сам вимикається чи перезавантаження.
  • Игорь К***

В цілому телевізор хороший.Але буває,живе своїм життям,сам переходить до облікового запису,щоб вибрати і щоб поставити на сліп,треба перелопатити більше пів меню телевізора.Так телевізор мені подобається.Із мінусів сам перезагружається,живе своїм життям.

• Євген К***

Звук як для такої цінової категорії відмінний, а ось екран відповідає своїй ціні. Тому якщо вам потрібен тв на дачу, в зйомне житло або для тещі то це непоганий варіант. Для себе краще накопичити гроші хоча б на lg/Samsung, в в ідеалі Sony.

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Бюджетний екран
  • Віра Н***

Все чудово)))

• Віталій А***

Доставка на висоті , можливо є різні фірми які доставляють замовлення саме це , виконано практично в строк. Але сервіс і допомога і комунікація з доставки і з базової перевірки на висоті . Можна радити , сам тв. Відповідає характеристикам додаткової інформації достатньо , всім добра . Слава народу України. Ще раз дякую за увагу і турботу розетки. Оцінка 5 максимальна

• Артём

Все пришло во время в те сроки которые указывал продавец. Телевизор хороший за свои деньги да вы не получите изображение как у QLED но за эти деньги это и логично. Своих денег стоит товар пришел без брака и повреждений работает нормально приложения все устраивает так что все хорошо рекомендую данного продавца.

Переваги:
    Все хорошо и исправно работает
    Недоліки:
    За эти деньги не нашел
  • Александр С***

Спасибо телевизор работает, шел чуть дольше обещанного, на 1-2 дня но это не критично. Пришел целый не битый, экран в порядке

Переваги:
    Внешне выглядит как безрамочный
    Недоліки:
    Пока что не нашел
  • Максим Б***

Пів року вже користуюсь. Все працює. Я задоволений. Доставили за неділю.

• Олександр

Замовляли два телевізори. Доїхали за 6 днів (довго відправляли, але доїхали швидко). Все наче круто, але одну коробку наче хтось відкривав. Інша заклеєна фірмовим скотчем, все як має бути. Я не знаю, можливо це він так митницю проходив... Ще його не вмикали, ззовні все гаразд, треба перевірити, можливо він якийсь дефектний і його повернули в магазин?

Переваги:
    Дизайн, простий в керуванні.
    • Костя

могли на митниці перевіряти

• Лілія В***

Так ви спочатку телевізор перевірте,а ваша копобка нікому не цікава

• Роман С***

Все ок, і пульт працює

• Роман С***

Перший пуск невдалий, не робочий пульт, замінив батарейки не допомогло, на камеру телефона жодної реакції (
    Це другий такий телевізор, але перший з проблемами.

• Сергій Г***

Не розумію чому товар прибувши в місто отриманя,не посточається в той же день...Якщо є заявка і товар є в місті отримувача,але посточальник відкладає термін отриманя,є враженя що цей товар вскрит і не є дійсним з EU бо посточальник гарантії не дає і чек оплати.Тобто це ризик,але саме головне що посточальник не бере відповідальність за брак,або не ісправність товару.Але є закон і кожний грромодянин має право оскаржити і повернути товар в термін гарантійного обслугованя навіть в 14 дндів але має бути не меньш як 12 місяців.

• Алексан Д***

Товар доставляє кур'єрська служба, постачальник на швидкість доставки не впливає.
      Гарантія є - 12 місяців.
      В чому саме Ваше питання?

• Іван М***

Чудовий телевізор,гучний звук, картинка гарна,але треба налаштувати. За свої кошти дуже достойний телевізор.

• Алексей Я***

Телевізор БОМБА. Купив на роботу, пережив обстріл, работає чудово. Сигнал отримає через роздачу телефона не торозить все швидко та якісно.

Переваги:
    Ціна та якість.
  • Денис К***

Дуже класний телевізор, реакція на команди і синхронізація з іншими пристроями не глючить працює все на висоті.

• Олександр С***

Все працює, чудовий телевізор рекомендую

Переваги:
    Клас
  • Сергей Р***

Год пользуюсь. Всё идеально. Просмотр фильмов супер объёмный звук. Минусов нет с моей стороны

• Вика М***

Операционка не лагает?

• Сузанна В***

Телевизор хороший, гарантию вложили, пульт без батареек

Переваги:
    Гарантия на товар и бланк на возврат
    Недоліки:
    Доставку ожидала 22 дня_ это ужасный сервис
  • Володимир М***

Якби знав, що android такой тормоз, то задумался би, Чи варто купувати цей телевізор.
    А так - все норм, працює,
    Через ТВ-бокс набагато зручніше, однак, щоб його включити теж потрібно пройти деякі гальмування...
    Для кухні - норм.
    Ціна гарна. Якість нормальна

Переваги:
    Ціна,
    Повноцінний Google-TV
    Недоліки:
    Мега-тормознутий інтерфейс
    • Володимир

Це не андроїд тормоз, то параметри телевізора, як у смартфонів 10 років тому)
      Так зване "смарт АндроїдТВ" всього лиш замануха, яка з самого початку нормально не працює. Та і що вимагати від телевізора за ціною найнижчого дна?