Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Телевізор Xiaomi TV A Pro 32" (L32M8-A2ME)

Оцінка користувачів 4.51/5
на основі 362 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивний 68%, нейтральний 17%, негативний 15%
    Проаналізовано 120 відгуків про телевізор Xiaomi L32M8-A2ME. Загалом покупці задоволені співвідношенням ціни та якості, відзначають хорошу якість зображення та гучний звук, зручність використання та компактність. Особливо позитивно відгукуються про швидкість доставки та простоту налаштування. Водночас є невдоволення через брак та поломки пульта дистанційного керування, випадки зависань і повільної роботи, а також поодинокі дефекти екрана та складнощі з гарантією. Телевізор найкраще підходить для кухні, дачі або як бюджетний варіант для нескладного використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ксюша Г***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Доброго дня! Зробила замовлення ще 27.07.2026. немає ніякої інформації по замовленню! Коли отримаю товар?

• Роман Х***

Гарний Чудовий Телевізорі

Переваги:
    СУПЕР
    Недоліки:
    Пульт джойстик клацае в тиші ,а так все СУПЕР
  • Яцина А***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Уже 10 днів чекаю на замовлення. Досі світиься статус "Заплановано передати перевізникові". Не знаю чи ще чекати, чи купувати деінде.

• Тарас І***

Користуюсь рік.
    Купив два телевізор 32 і 42 дюйми.
    32 постійно тупить, довго вмикається, увімкнуті програми можуть самостійно вимикатися або взагалі не вмикаються.
    42 працює краще, але проблеми такі самі.

• Сергій
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Ціна гарна, але додатки і сам телевізор працюють повільно та підвисають

Переваги:
    Недоліки:
    Глючить
  • Мария Н***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Экран очень не очень, телевизор в целом нормальный. Бюджетник это и есть компромисс. Пульт работает , саморезы для прикрутки ножек прикручиваются ,это же саморезы они сами себе делают резьбу. Если отключаешь "рекомендации" ,то пропадает голосовой набор об этом сам телевизор и предупреждает в Ютубе остаётся. Что ещё, заказал в субботу отправили в понедельник о чём я заранее знал , в следующий понедельник думал отказываться, так как товар значился в статусе "готовится отправка перевозчику" ,связался с службой поддержки Розетки , оказывается он меня ждёт в пункте выдачи, как давно не сказали, но я его получил и он до сих пор находится в статусе : "ожидается передача перевозчику" . Простите за мой "французский" написал как есть....

Переваги:
    Цена, качество, звук.
    Недоліки:
    Экран, хотя он настраивается до нужного, просто если смотреть Ютюб надо ставить ма фулл аш ди , картинка становится более менее приемлемой и режим "ярко" тёплые тона... Если не смотреть близко то норм
  • Лідія Г***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Телек як телек за ті гроші Працює не глючитьПродавець норм Тиждкнь і приїхавМіст експрес курєримега чудова людина

Переваги:
    Новий)все що треба було мені є
    Недоліки:
    Щось там з кріпленням але нічого причіпили)
  • Ілона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Будьте обережні!!! Якщо щось станеться з вашим телевізором, то зв'язатисьз продавцем для гарантійного обслуговування НЕРЕАЛЬНО!!

• Оксана П***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Уже 2 тижнів пише передача перевізнику і навіть ніхто не думає попередити покупця про затримку
    Сервіс найнижчий
    А чи прийде замовлення хіба у ворожки питати

Переваги:
    Нуль по сервісу

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Дмитро
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Все добре. Дуже дякую за безкоштовну доставку.

Переваги:
    Гарне зображення, звук, є можливість скачати Київстар ТВ, та інші. Пульт з круглим джойстиком
    Недоліки:
    Товар іде 7 днів з Польші. Прийшлось трохи довше посидіти щоб закачати Гугл плей, а потім інші програми.
  • Крістіна Г***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

В комплекті тільки одна ніжка
    Тепер не можу поставити

Недоліки:
    Не вистачає деталі

• Іван П***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Сьогодні вже 12.02 все ще комплектують телевізор і відправлять 6.02, напевно 2027року?

Переваги:
    Незнаю
    Недоліки:
    Немає інформації

• Виталий И***

Купил телевизор ,он ехал 2 недели , теперь еще 2 недели весит как будто обрабатывается ,что за цирк, мне продавцы пишут что они уберут этот лаг, но оно все висит и висит , товар я не проверял , потому как нахожусь в Европе ,
    Думаю если проверю то возможно и там скорее всего будет какой то сюрприз, если кому нравится такое обращения

Переваги:
    Хоть доставили
    Недоліки:
    Оплату взяли телевизор отдали , а вот с сайта как доставлено не убрали

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.

• Іван П***

Замовив 4.02
    Написали що відправлять 6.02
    І до тепер пише не відправляють, пише що комплектується

Переваги:
    Незнаю
    Недоліки:
    Не відправляють

Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Оксана П***

Я зробила помилку і не перевірила телевізор при отриманні. Головним чином з той причини, бо була впевнена в якості роботи продавця, бо замовляла такий телевізов вже втретє, і кожен раз все було чудово. Відкрила коробку тільки через два тижня, коли хотіла вішати телевізор. В абсолютно цілій коробці лежав телевізор з абсолютно розбитим екраном. На моє звернення мені відповіли, що повернути чи замінити товар неможливо, бо я не перевірила його при отриманні. Доречі, це моє замовлення досі висить в статусі "комплектується", з 5.01.26. Таке враження, що товара не було в наявності і мені в коробку засунули розбитий телевізор, який просто треба було списати. Я втратила майже 6 тис.грн. Дякую продавцю дуже.

Переваги:
    Товар прийшов розбитий
    Недоліки:
    Товар прийшов розбитий

• Ilyushka T***

Дякую за коментар, не буду купувати, у них, якщо у вас так вийшло значить і у інших буде те саме. Дякую вам за коментар, хоч я не втрачу гроші. А магазину розетка мінус за такий товар!

• Зимина Е***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Не підключається ніяк до ноутбуку!!!!

Переваги:
    Ніяких!!! Дуже розчарована!
    Недоліки:
    Багато
    • Дарія С***

Так може в ноуті проблема, що через ОС не виводить зображення?

• Дмитрий П***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Якщо вам ця річ потрібна за вчасно то це не про цього постачальника готуйтесь чекати тиждень два як повезе відправлення створюється за вчасно 7 робочих днів а далі посилка поступає перевізнику як вийде через день два три як повезе а ви чєкаєтє

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Вже рік як користуюся
    Все чудово працює
    Жодного разу ще не виникло питань з ним
    За свої гроші топ

Переваги:
    Операційна система працює доволі живо
    Приблизно на рівні приставки Xiaomi mi box s
    Недоліки:
    Яркості не вистачає ,особливо в сонячну погоду вдень
  • Ксенія О***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Телевизор наверное хороший, если бы работал когда его получили, в ноябре заказали, долго ждали, привезли телевизор, подключили а он - НЕ РАБОТАЕТ, и пульт не работает, по инструкции не удалось не активировать ничего сделать через пульт, кнопка на ТВ не работала тоже. Мы успевали вернуть его 14 дней со дня покупки, по закону как положено, мы его отправили обратно на розетку, сказали нам его проверять в диагност центре, стандартная процедура и вернут деньги, заявление, коробка, упаковка, наклейки, все было когда мы его отправили. Они получили телевизор 02 Декабря ,у нас есть квитанция новой почты, мы звонили уже раз 5, ничего не известно, ждите, ДЕНЬГИ так и не вернули, прошло на сегодня 20 дней как телевизор у них. Деньги не вернули, дозвонится к самому продавцу нельзя их тел отключены, на горячей линии розетки говорят "ой, заявка ваша есть, ждите", вот такую совершили месяц назад покупку, ТЕЛЕВИЗОРА нет, ДЕНЕГ - НЕТ.
    Мало того на подарок
    Может кто-то знает куда ещё звонить чтобы вернули финансы, может быть у кого ссылка или телефон куда пожаловаться, может общество защиты потребителей, буду благодарна.
    На розетке покупали товары много лет, после этого розетка упала в наших глазах, никогда не приходилось писать гневных отзывов, первый раз, но это уже отчаяние. Возможно ещё в соц сетях эту тему поднимем, может кто-то с розетки реагирует. Чек накладную с датой получения розеткой телевизора прилагаем.
    КАК ВЕРНУТЬ ДЕНЬГИ?

Переваги:
    Не увидели, так и не заработал телевизор
    Недоліки:
    Пришёл не рабочий пульт, и соответственно нельзя было настроить с первой активации телефизор, не работала кнопка вкл/выкл на самом телефизоре, телевизор мы вернули, а деньги нам за него - НЕТ

• Олександр

Він якиїсь не "смарт". Як почне завантажуватись, то в нього аж вмикається "сплячий режим"(заставка). Але може так має бути, я не знаю бо немає з чим порівняти. Я вимкнув непотрібні додатки, але прайм відео само вмикається, і як завжди воно з самого верху.
    Ще у мене два таких телевізора, хтось в курсі, їх можна якось "називати"? Щоб в мережі їх якось розрізняти між собою. І на одному телевізорі чомусь не працює голосовий режим. Наче все однакове, а він "не чує" і все.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    На одному голосовий режим ніяк не включиться. Через USB не розпізнає формат AVI.
    • Сергій

Він навіть не Full HD. Роздільна здатність як у телевізорах 20-річної давності. В той же час телевізори Full HD не набагато дорожче коштують

• Олег А***

Яка ціна така якість

Переваги:
    Функціонал
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Ярошук Т***

працює добре і якісно

Переваги:
    відносно дешевий телевізор
    Недоліки:
    відсутні
  • Шериф А***

За свои деньги неплохой телевизор

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Места для крепления на стену сделаны под болты 3,5 мм и глубиной 1 см- хотелось бы хотя бы под болты диаметром 6 мм
  • Андрій К***

Очень медленно грузится, когда ставишь на паузу то через 5 мин. он сбивается. Голосовой поиск перестал работать примерно через месяц.

• Олена М***

І в нас вийшов з ладу голосовий пошук, приблизео за кілька місяців.

• Станіслав В***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Заказал телевизор распаковал установил все шикарно нравится все установил подержутся Гугл все там поддерживается тиви эпл Ютуб нефель телеграм и купил за дешевую цену телевизор очень красивый и крутой и игровой и лидера много есть и мне он очень понравился я вам советую его брать

Переваги:
    Хорошим состоянием
    Недоліки:
    Всё парятке
  • Михайло Г***

такто сподобувся но писля перезапоску пк но не всегда, бивает черный экран

Переваги:
    4 ка понравелся
    Недоліки:
    я заметiл шось биле на икране в середiне экрана, я пробував вiтереть не витерается
  • Ирина К***

Заказ пришел в срок. Картинка, цвета супер. Звук громкий. Настройка лёгкая.
    Папе на подарок заказывала. Он доволен.
    Цена качество отличное. Месяц использования.

Недоліки:
    Пока никаких не обнаружено.
  • Олександр
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Телевізор купили влітку 2025. Все влаштовує окрім інтернету. Неможливо дивитись ні свііт тв, ні мегого, ні ютюб. 90% часу це підгрузки загрузки. Якість приймача показує всредньому 80% якість сигналу. Інший тв сяомі 43" показує без проблем, і поставили поруч, за цілий день жодної втрати сигналу, дивились батьки з радістю, а цей 32" ну повний жах. В ньому приймач інтернету модем самої найгіршої якості. Якщо підключити супутникове ТБ то він супер. Але цей кадр не для смарт ТВ.

Переваги:
    класна картинка, зручний інтерфейс, легко налаштовувати
    Недоліки:
    вай фай.
  • Сергій Б***

Телевизор неплохой на первый взгляд. Понравился звук. Изображение за эту цену хорошее.
    Но у меня поломался спустя год после покупки, гарантия на телевизор 12 месяцев.

Буквально за неделю до окончания гарантии в левой части экрана я обнаружил небольшое чёрное пятнышко размером примерно сантиметр на сантиметр. С каждым днём это пятнышко постепенно увеличивается. При этом, какого либо физического воздействия на экран (удар или прочее) точно не было. Покупал здесь на розетке.

Покупкой разочарован.

Переваги:
    Хороший звук. Изображение нормальное.
    Недоліки:
    Ненадёжное качество.
    • Платон Г***

такие пятна появляються от перепадов електричества, например от резкого отключения света

• Андрей У***

Сказки не пишите про перепады. Матрица данного тв без «ушей» (боковые декодеры). Данная неисправность исключительно от механического воздействия. И только. Автор сказки лепит дабы оправдать свою не аккуратность в использовании.

• Олена

Немного тормозит, но учитывая цену наверное это нормально.

• Ольга Д***

Рк

Недоліки:
    Ну
  • Оксана О***

Чудовий телевізор за такі гроші, користуємось більше року і все добре. Прийшов з пультом. Був невеличкий дефект на різьбі на ніжці. Один шуруп я ніяк не могла вкрутити, потрібно було з силою давити на той шуруп щоб він вліз. Я переживала щоб не пошкодити телевізор роблячи так.

Переваги:
    Чудова якість на таку ціну
    Недоліки:
    Був дефект у різьбі на ніжці
    • Юрий

Я вообще удивляюсь как вы те саморезы скрутили))) я нашел более короткие у себя и только так вкрутил и то по одному с каждой стороны)))

• Сергей Р***

Доставили швидко

Переваги:
    Ціна. Фільми дивитись норм.
    Недоліки:
    Використовувати як екран до PC не підійде, низька роздільна здатність, пливуть шрифти
  • Євген П***

Гарний телевізор, красиве зображення. Але є глюки. Затримки з пультом. Іноді сам вимикається.

Переваги:
    Кольори, кут огляду, гарний звук, легкий.
    Недоліки:
    Глюки із пультом. Іноді сам вимикається чи перезавантаження.
  • Олег М***
    Продавець: Euromart. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

В цілому телевізор хороший, як для своєї ціни. Картинка приємна, кольори насичені, дизайн сучасний. Компактний і недорогий — добре підходить для невеликої кімнати.

Але операційна система сильно розчарувала. Працює повільно, сильно тормозить, програми часто не відкриваються з першого разу, інколи телевізор самостійно виходить із додатків. Складається враження, що пристрій “живе своїм життям”.

Переваги:
    Гарна картинка
    Недоліки:
    Операційна система
  • Игорь К***

В цілому телевізор хороший.Але буває,живе своїм життям,сам переходить до облікового запису,щоб вибрати і щоб поставити на сліп,треба перелопатити більше пів меню телевізора.Так телевізор мені подобається.Із мінусів сам перезагружається,живе своїм життям.