- Гоел С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Назва каже сама за себе, модель дуже гарна та практична як для звичайного користувача, користуюсь четвертий рік. нарікань не має.
- Переваги:
- Швидко заряджається та довго тримає заряд.
- Недоліки:
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон купувала в липні 2021 року, досі працює без проблем, ні разу не заглючив задоволена на всі 100%
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефоном користуюсь вже три роки. Ні разу не підвів.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Недоліків немає.
- Настя Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний телефон , динаміки гарні , батарея тримає довго, вимикається сам по собі , коли підключаються навушники не завжди, ел іноді, то звук чути і в навушниках , і на телефоні.
- Переваги:
- Гарна камера , динаміки хороші.
- Недоліки:
- Через пів року почав сам собі вимикатися.
- Евгений С***
Пользуюсь уже 1 год и 2 месяца, все Функции работают Хорошо, прекРАсный Смартфон, себя оПравдывает!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефоном користуюсь вже три роки. Ні разу не підвів
- Переваги:
- Функціональний, якісний
- Недоліки:
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Через пів року користування почав самовільно вимикатися. NFC нестабільно працює. При розмовах по телефону часом екран то вимикається, то вмикається ,коли не повинен цього робити.
- Переваги:
- Норм телефон за свої кошти
- Недоліки:
- Вимикається, NFC, розмови по телефону
- Світлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bronze. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Крутий телефон раджу
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний телефон, майже рік користуюся. Проблем не було.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не виявив
- Наталия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купила мужу. Он доволен. Уже почти год.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bronze. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефоном користуюся вже майже рік. Працює бездоганно, швидкий, не перегрівається, відповідає заявлениим якостям.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bronze. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Крутой телефон, дизайн, звук, экран, но камера немного разочаровала, за такую цену могла бы быть лучше.
- Переваги:
- Звук, экран, дизайн
- Недоліки:
- Камера слабовата для такой цены
- Анатолій М***
За таку ціну??? За таку ціну камери топ!
- Богдана
Не согласна с Вами! Камера очень даже хорошая, попробуйте найдите такое качество в этом диапазоне цен) я проработала больше 2-х лет с фото и видео на этом телефоне (мастер маникюра), делала видео клиентам в Америку, Канаду и т.д. поверьте мне, качество при правильной постановке света не хуже Айфона. Сейчас пользуюсь s23 ultra, то само собой есть огромная разница, но и цена в 6 раз выше.
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
17 липня цього року купив дружині на день народження цю модель. Продавець Розетка. Але радості це не принесло, бо вже через пару тижнів він, коли його не чіпати, вимикається повністю. С початку ми не надали цьому уваги, але ще через деякий час, знову така ситуація. Подумали, що можливо якийсь додаток криво встановився. Перезавантажили, скинули до заводських налаштувань, перевстановили все знов, але дива не сталося. 18.12.2023 року відправив Новою Поштою в Сервісний центр Розетки, але фітбеку від них ніякого немає. От тепер гадаю на кавовій гущині, чи отримали, чи огледіли, які подальші кроки???? Жоден телефон не працює, онлайн також нікому не достукаєшся, в бота немає функції написати повідомлення, тільки закладені 4 кнопки. Все настільки ускладнили, що пересічному покупцю дуже важко отримати зворотній зв'язок. Раніше було набагато простіше. Чекаю інформацію чи зворотнього зв'язку від сервісу, бо телефон коштує не дешево.
- Переваги:
- Гарні камери, швидкий
- Недоліки:
- Всі переваги скасовуються горіччю від непрацюючого телефону. Він вимикається, якщо його не чіпати впродовж 30-40 хвилин
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон файний в користуванні, має хороші характеристики за свою ціну
- Переваги:
- Ціна, характеристики
- Недоліки:
- Через пів року з початку користування полетів fast charger(швидка зарядка) (іменно у блоці зарядки)
- Андрій Й***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
За свої кошти норм батько задоволений)
- Переваги:
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Це мій перший і останній телефон Xiaomi брали на спробу бюджетну модель. Ще і рік не пройшов, а телефон починає жити окремим життям: вимикається з незрозумілих причин, хоча заряд батареї більше 50%. Коли слухаєш медіафайл і змінюєш гучність, то перемикається з навушників на динамік, та ще і ця реклама на постійній основі. Дуже зручно
- Гість
Зверніться в сервісний по гарантії посилання
Добрий вечір, 3 місяці юзаємо, але побачили такий недолік, якщо телефоном не користуєшся впродовж хвилин 20-30, то він сам повністю вимикається. До кого звернутись і як виправити ситуацію? Шановна Розетка, дайте, будь ласка відповідь, телефон взяв в оплату частинами, ще навіть не виплатив всю суму, а він вже не працює.
- Переваги:
- Гарний телефон, якісний
- Недоліки:
- Вимикається якщо не користуватись впродовж 30 хвилин
- Генадій Ч***
Мабуть треба в СЦ на діагностику/ремонт по гарантії. посилання
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Користуюся телефоном майже рік..нарікань немає від слова зовсім, про камеру ...багато хто пише що камера така собі, як і в любому іншому телефоні, це по перше телефон, а не фотокамера.. Гугл камера , яких вже дуже багато , дає кращий результат, знайти ії на просторах інтернету дуже легко..автономність влаштовує, за день активного користування процентів 30-40 на вечір завжди є, зарядка бистра, теж не бачу яких то проблем...тому не розумію чому деякі користувачі скиглять...телефон відповідає своїй ціни...
- Виталий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Придбали даний телефон дитині на день народження в червні місяці. Через три місяці,у самий не підходящий момент, на телефоні перестав працювати мікрофон. Ми оперативно звернулися до Розетки, адже телефон ще на гарантії, а ми ще й придбали додаткову гарантію в розетціУ точці видачі його забрали і сказали чекати... Скільки чекати? Чого чекати? Чи його відремонтують? Чи замінять деталь? Чи поміняють телефон? - ніхто не знає. Звернулася у чат бот, адже додзвонитися у сервісний центр не можливо і тепер я розумію чому, вони кажуть що досі телефон в авторизованому сервісному центрі і після отримання результатів вони зі мною зв'яжуться і що це може зайняти більще 28 днів через воєний стан. Я розумію, що кожен працівник і розетки, і сервісного центру знайде собі виправдання, чому так довго вирішується наше питання і це залежить не саме від нього, але те що я зіштовхнувся із халатним відношенням до клієнта це факт! Мені дуже прикро, адже вважав розетку найкращим магазином в Україні, скупляли всією сім'єю різні групи товару. Але тепер є не приємний осад і ще не відомо як вирішиться із нашим телефоном, може він просто пролежить весь гарантійний срок у сервісному центрі
- Переваги:
- Поки працював телефон, було все добре
- Недоліки:
- Як зламався, доводиться без телефону сидіти незрозумілий період часу
- Петро Г***
Я не зрозумів на що ви скаржитесь. На те, що вашу проблему вирішать? Будь-яка проблема потребує часу на вирішення, в мене теж так було, я не скаржився, чекав. Іноді треба докуповувати запчастини, іноді просто черга на ремонти велика, різні причини. У вас прийняли заявку і вирішать проблему, то в чому проблема? І коли кажуть "може зайняти більше 28 днів", це означає, що воно може зайняти, а може й раніше зроблять. Короче незрозуміло чому ви так реагуєте.
- Іван Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Стандартний сучасний бюджетний смартфон, раніше такі вартували від 5 тис., тепер від 9-10. Дійсно сам собі втрачає заряд, за ніч процентів 20 зникає, але дуже швидка зарядка від рідного блочку з комплекту. Хто не розуміє, коли береш смартфон з потужним проц. та іншим, сучасний з купою програмної та металевої начинки, з купою всього, що працює в тіні телефону - він дійсно активно втрачає заряд. Айфони також кожного дня на зарядку ставити потрібно. Ера нокії 3310 і місяц на одній зарядці закінчилась.
Загалом типу норм, але я рекомендую дивитись інші моделі/телефони. Камера 50/50, для мене норм, хтось напише мотлох, не знаю.- Переваги:
- Дешевший за айфон
- Недоліки:
- Несподівано неприємно було, що в перший же місяць почались якісь невеликі, одноразові, дурні лаги в роботі
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купував даний телефон на заміну своєму чотирічному Nokia 7.2.
Був вибір купити цей "10 Про" або "12 Про", по опису це фактично те й же самий "старий 10 Про", тільки з ще гіршою камерою, судячи з відгуків.
Очікував набагато більшого, типу "вау..ого...", але якось нічого не вразило в придбаному "10 Про".
Камера відверто ніяка в порівнянні з оптикою ZEISS в старій Нокії.
Швидкість роботи телефону взагалі нічим не відрізняється, можливо в якихсь важких іграх є різниця але я користуюсь простими робочими програмами.
Батарея в Нокії, якій чотири роки, тримає помітно довше.
Сам телефон "10 Про" в руці без чохла лежить дуже не впевнено, взагалі без чохла не уявляю як їм можна користуватись щоб він відразу не вислизнув та не розбився.
Із плюсів "10 Про", помітних для мене, це інфрачервоний порт, дуже корисна річ для управління наприклад вінтажною HI-FI апаратурою, під яку пульти випускали тільки в 80-х 90-х роках і зараз їх в природі не існує.
Швидке зарядження теж класна річ.
Телефон хороший вцілому. Але чесно скажу цінник задраний, причому дуже. Якби він коштував 5К грн то можна було б просто сказати телефон коштує своїх "5 тисяч". А так, звичайний телефон, за дуже високу вартість, ще й придбати не можливо, "дефіцит" типу.
Тепер в результаті вийшло що стару "Н 7.2" не замінив повноцінно, а буду користуватись двома.- Переваги:
- Інфрачервоний порт
- Недоліки:
- Ціна висока для такого апарата. Слизький корпус
- Руслан
Цена такая, потому что сбалансированная модель! Да, не топ в своей нише, но все на уровне, без конкретных косяков. В любой области применения в лужу не сядет, но и рекордов не поставит!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефоном задоволена, ціна-якість
- Переваги:
- Зручний, стильний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Яка може бути причина самовільно розряджання АКБ?(інтернет, NFC, геолокації , фонові програми закриті, режим економії енергії ввімкнений, і тд. Що телефон рекомендує зробити для економії енергії зроблено.З 12 ночі до 6 ранку з 40% розрядився до 17%.
До цього всього при роботі і при зарядці дуже сильно нагрівається- Недоліки:
- Саморозряд, гріється
- Євгеній Ф***
Спробуй скинути налаштування до заводських, а потім, якщо є оновлення прошивки, оновитися
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
замовляв у подарунок. Все прийшло ціле в заводській комплектації, нарікань на роботу немає.
- Переваги:
- Ціна, начинка
- Недоліки:
- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Очень довольна пользуюсь уже больше 4 лет. Спасибо ❤️❤️
- Санька С***
Врать очень плохо!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bronze. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Всё очень хорошо!
Купив дружині на день народження даний телефон. Купив заранше за два тижні, 4 серпня подарував. Наступного дня, 5 серпня, почали тестувати. Все було чудово, поки на третій день використання я не зміг їй дотелефонуватись. Причина в тому, що він вимкнувся самовільно. Не звернули увагу, скинули на те, що система не оновилась, оновили систему, все супер, але через два дні знов таке саме. Тобто суть в чому, два дні працює, вимикається і така закономірність. Попереджаю запитання - телефон заряджений.
- Переваги:
- Гарний органічний, швидкий
- Недоліки:
- Постійно сам по собі вимикається
- Олексій Є***
Как на данный момент обстоят дела с телефоном? Сдали ли по гарантии или решили вернуть в 14 дневный срок?
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все супер
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний, гучний телефон ціна-якість збалансовані.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон,хороший.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дуже слабка батарея живлення. Користуюся телефоном лише 6 місяць, а заряд не тримає, навіть, 1 день. Потрібно заряджати двічі на день.
- Переваги:
- Непоганий телефон
- Недоліки:
- Слабка батарея
- Дубас А***
скажіть, будь ласка, у вас постійно підключений годинник, навушники або ви постійно в соцмережах? Яка причина такої швидкої розрядки - ви для визанчили?
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Бомба
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Працює швидко, чудова якісь фото
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дешевше вже нікуди!!!
- Переваги:
- Ціна 9499)
- Недоліки:
- Хіаомі))
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон за свои деньги
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий телефон. Брали дитині в подарунок. Для ігор та соц мереж достатньо. І камера чудова. При активному використанні батареї хватає на майже на 2 дні.
При отримані в точці видачі Розетка прийшов і пакет Водафон безкоштовно. Дякую- Переваги:
- Камера, швидкість, батарея.
- Недоліки:
- Не виявили
- Даниил З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Користуюсь версією 4/64 вже більше двох років і за весь час не помітив проблем які зустрічав у всіх інших дроїдах через рік
Навідь зараз отримую свіжі мажоні версії системи.
Не лагає, батарея хоч і стала слабкішою, але за 2.5 років це очікувано. Камера хороша.- Переваги:
- Пропрацював 2 роки без лагів.