- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
В загальному дуже хороший вибір за свої гроші, спочатку дуже задоволений був, але це остальне що я купив цієї фірми, погана конструкція кнопки за 2 роки 4 кнопки поміня а ціна кожної 600грн, там кнопка на шлейфі, і коли нажимаєш кнопку фін просто перетирається. перед цим був а1, там постійно горів розєм зарядки я теж 6 шт поміняв, хоч сам телефон теж був непоганий, фітнес браслет чере1.5 роки просто перезавантажився і не включився, відпайка акумулятора і зарядка не допомогла, фірма дуже спаскудилась... якщо купит телефон на рік то норм якщо плануєте на довше добре подумайте, не знаю може це мені так щастить з браком...
- Переваги:
- за свою ціну дуже хороший смартфон, на вид дуже непоганий, амолед дисплей, камера, підтримка, стікляна кришка.
- Недоліки:
- сяоми, конструкція кнопки блокування, MIUI
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Це дуже хороший телефон!!!
- Переваги:
- Телефон в цілому
- Недоліки:
- камера
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Через півтора року користування зник з налаштувань сканер відбитка пальця.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Через 3 дні закінчується гарантія і тут на тобі зарипів верхній динамік! Чистка динаміка зникла з налаштувань! Спробував через сторонню програму не допомогло! На максимальну гучність слухати неможливо! Відбиток пальця працює погано!
- Переваги:
- Красивий!
- Олексій
Динамік попустило)
- AndrewВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Це вже мій другий телефон від xiaomi. Скажу відверто, зпоганились
За такі гроші пропрацював 1 рік. Спочатку почали помічатися невеликі пролаги
Пізніше відмовляти сканер відбитку. Згодом тривале зависання намертво
А зараз взагалі вимкнувся і не вмикається, тому й пишу цей відгук негативний
Більше не планую викидати гроші на вітер купуючи цей чи інший китайський шлак- Переваги:
- дизайн, швидка зарядка
- Недоліки:
- дисплей, процесор, сканер відбитку, батарея, перегрів
- Вика К***
Та сама історія. Тільки пройшов рік, закінчилась гарантія - перестала працювати кнопка блокування, ну а сенсор взагалі пропав з налаштувань. Ремонт обійшовся 1тис.грн.
Обідненько... - Алексей А***
всегда брал xiaomi не в розетке - проблем не было с аппаратами, разве что redmi 4 спустя 5 лет с батарей и контроллером питания сказал до свидания.
- Михаил С***
Аналогічна історія.. буду здавати по гарантії... Сам телефон крутий, якби не ці глюки..
- АкимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
После года эксплуатации погас экран, при том, что работал звук, а также работали кнопки переключения. В ремонте пытались заменить весь блок экрана, но это не помогло. Новый подключенный экран (даже два - совершенно разных) не дали эффекта. При подключении нового экрана так и остались белые вертикальные полосы. Экран загорался на доли секунды и тут же гас. Большое разочарование в бренде Xiaomi, перешел на Sumsung Galaxy M52
- Переваги:
- Дизайн, производительность
- Недоліки:
- Сломался процессор
- Сергей С***
Процессор не ломается,а сгорает от перенагрузки,или игр с зарядки,прерыве обновлений, неадекватной эксплуатации.
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Доброго времени суток, тем кто хочет купить этот телефон, в общем телефон не плох все тянет не лагает, батарея держит хорошо, красивый стильный молодежный. Есть только 2 минуса задняя панель которую вы будете вытирать после каждого пользования так как отпечатки и все такое остаётся и второе за пол года решил воспользоваться переходником с c type на 3,5, короче плохая идея звука нет и сенсор начинает жить своею жизню
- Переваги:
- Стильный, мощный
- Недоліки:
- Переходник,задняя панель
- Юрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Зник відбиток пальця із меню тефону, розблокування відбитком неможливе. Сьогоднішнє (26.12.2021) оновлення не виправило ситуацію. Будемо віддавати у гарантійни ремонт. У колеги ідентична ситуаці.
- Переваги:
- легкий, зручний
- Недоліки:
- брак
- Левчук А***
Аналогічна ситуація і у мене. Вам вдалось якось її вирішити?
- Юрій Х***
Наразі не вирішили! Будемо здавати на гарантійний ремонт. Надіємось на швидку реакцію сервісного центру РОЗЕТКА. Проблема дійсно в кнопці та датчику відбитка пальця. За кілька днів й сама кнопка погано реагує на натиснення (((
- Круглов С***
Аналогичная проблема, плохая конструкция. 8й день в сервисе, надеюсь не будет запчастей и телефон спишут, потому что будет ломаться постоянно, у меня нет желания тратить 500-800грн раз в пол года за замену кнопки.
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Покупали в Розетке, в мае, в октябре поломалась кнопка включения и сканер отпечатка пальцев. Судя по форуму 4пда, проблема массовая. :(
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Много брака
- Левчук А***
Аналогічна ситуація і у мене. Вам вдалось якось її вирішити?
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон брал на подарок после 3 месяцев работы претензии к данному телефону нет
- Переваги:
- Камера
- Недоліки:
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пользуюсь телефон уже 4 дня и пока доволен очень!
+ Экран приятный для глаз
+ камера офигенно фоткает каждый волосок видно
+ заряжается полностью аккумулятор за 1 час примерно.
+ держит заряд примерно полтора дня, но я в игры не играю слушаю музыку звоню и соц. сети
+ быстро работает
Пока доволен что купил.
Вот если бы это было
- 2 симка + флешка
- разъем 3.5 для ушей
- индикатор уведомлений
Если бы это три пункта добавили я бы вообще был доволен, но думаю они не сильно нужны.
Так что советую к покупки- Переваги:
- Хорошая камера, батарея, быстра зарядка, экран
- Недоліки:
- нету 3.5 выхода на наушники
- Корнеев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон просто чудо чудесное. Я теперь только сяоми покупать буду.
- Переваги:
- Стереодинамик, камера, дизайн.
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брала мужу на подарок, он остался доволен. Красочный экран, шустрый, работает всё чётко. У меня флагман от Самсунг, то этот тел. уступает ему разве что камерой и отсутствием олвейс он дисплей (эта функция здесь присутствует, но реализована как-то странно, на мой взгляд).
- Андрей С***
Ну вот я вывел картинку на проектор перед партнёрами, захожу в проводник для выбора файла и вдруг включается реклама с звуком которую невозможно отключить 5сек вообще и это стыд и срам и такогт нет у именитых брендов даже в ультрабюджетниках! Фото увы хороши только на екране этого смартфона, а когда скинуть на ПК или другой смарт то они обычные средненькие фотки с перешарпом, мылом вечером и высветлением теней - то есть художественности нет. Гироскоп, датчик переворота и т.д. не откалибрированы хотя пробовал нокия 5.4 и там уровень показывает идеально. Спустя неделю на 90Гц начинаются фризы - лечится возвратом на 60Гц или автомат. Я про то что даже после бюджетника от А-бренда я розочарован работой середняка от китайского бренда ибо много косяков которых не должно быть в этой нише!
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Отличный телефон за свои деньги, очень хороший дисплей с приятной цветопередачей. Радует частота в 90 Гц. Батареи при активном использовании хватает ровно на один день. Комплектация на высоте: чехол, переходник для наушников и особенно порадовали защитные пленки на экране и камере. Доставка быстрая, на точке выдачи Rozetke проверяли телефон. В общем рекомендую.
#мояраспаковка- Переваги:
- Комплектация, цена.
- Недоліки:
- Отсутствие беспроводной зарядки, хотя если посмотреть на цену, то недостатков нет вообще.
- Оксана Ш***
Подскажите, какой у него лоток для сим карт?
- Михаил С***
Оксана, комбинированный, 2симки или 1 сим сд карта
- ТомасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Неверное как всегда, топ за свои деньги.
Дизайн оч классный, приятно держать в руках. Жаль только что боковые вставки пластик а не метал как было к примеру в 8лайт. И то что нету разъема 3.5 для наушников. А так в целом доволен.
Экран кста приемлемый, жалоб нету.
Сканер отпечатков пальцев не очень удобный, срабатывает то он очень хорошо без проблем, но расположение как по мне максимально не удобно, часто срабатывает когда этого не хочешь, когда просто держишь в руках телефон и ТД.- Переваги:
- Дизайн. Цена
- Недоліки:
- За такие деньги недостатков нет.
- Дима К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон прикольный, мне всё нравится, экран бомба, особенно после этих ips с их засветами, только вот недавно битый пиксель нашел. На черном прям капец как его видно.
- Переваги:
- Классный экран, симпатично смотрится
- Недоліки:
- На этом классном экране битый пиксель
- Никора О***
У меня тоже самое!
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Сравнение с MI9 (который я успешно разбил и пришлось срочно на что-то менять):
- тоньше, длиннее, легче, но не такой удобный для хвата;
- боковая сенсорная кнопка - это минус. Для активной работы она не удобна, постоянно её цепляешь, телефон вибрирует;
- появляются "засветы" при запуске приложений по краям экрана. Чисто софтовая проблема;
- что-то в нем дребезжит внутри в районе камеры. Не критично, но подозрительно.
- быстрая зарядка, прям очень быстра за счет большого и мощного блока.
- не хватает записи диалогов. Это прям жирнющий минус.- Недоліки:
- Что-то в нем дребезжит, сенсор на боковой кпопке на практике менее удобен, чем на экране; нет записи диалогов
- Андрій Р***
Лінзи і мають "дребезжать" це норма
- Валентин
Вы уверены, что нет записи разговора? у меня на кнопочном моб. тел. есть. тут должен быть 99.9999%
- Павло І***
Запись разговоров запрещена законом, по этому официальный её нет в сервисах Google
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Користуюсь телефоном вже декілька тижнів. Питань жодних до нього не має. Працює швидко, без жодних лагів
А екран 90 Гц просто вражає. Особливо коли напряму 2 телефона порівнювати
Але здивувала мене доставка. Запакували в пухирчасту плівку, і в безкоштовний пакет від нової пошти. І це телефон за таку ціну.- Переваги:
- - швидка зарядка. В комплекті блок на 7А і кабель, тому телефон заряджається трохи більше години
- екран 90Гц
- тонкі рамки та габарити - Недоліки:
- - користувався до цього бюджетним телефоном, то там вспишка світила раза в 2 яскравіше, і я не перебільшую. Це прям мене розчарувало
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
До недавнього часу (буквально кілька днів назад) все було просто ідеально. Але раптом почала швидко сідати батарея і при цьому дуже нагріватися. До цього часу заряд тримався декілька днів навіть при інтенсивному використанні. Подала заявку Розетці на сервісне обслуговування. Проте, нажаль, поки що ігнор(((
- Переваги:
- Камера, звук
- Недоліки:
- Батарея
- Андрій С***
Скинь телефон до заводських налаштувань. Повне скидання
- Євгений Г***
может какое-то приложение недавно поставили, которое кушает батарейку, в настройках - питание и производительность внизу пишет приложения, которые садят батарейку.
- Полина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
На навигаторе проехал 15 минут, потом сказал - я перегрелся, буду плохо работать сейчас)))
И что, теперь в сервис сдавать ?- Переваги:
- Отличная камера, звук, быстрая зарядка
- Недоліки:
- Очень быстро нагревается((
- Олег
В мене кріплення на вентрешітку зламалось. Купив нашвидкоруч якусь ліпучку на скло. Звичайно, обдува з вентрешітки на смартфон, як раніше, не стало. Через деякий час загорілось попередження і смартфон вимкнувся. То, що, викинути новий айфон? Це фіча, а не баг - нормальна штатна ситуація, щоб телефон не перегрівся і його не розірвало вам у обличчя.
- Володимир Г***
Яка фіча, яка штатна ситуація? Телефон перегрівається в лайтових умовах, це говорить виключно про непродуману систему охолодження (скоріш за все сильно врізану в угоду компактності) і це на Snapdragon 732G. Мій Redmi Note 10 Pro на ідентичному процесорі при навігації ледве теплий хоч через годину використання. Чотири місяці тому теж розглядав MI 11 Lite до покупки, але дисплей в ньому виявився жахливий, хоч і Amoled. Ну надто вже компромісний вийшов апарат...
- Леша Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дякую магазину розетки за те що повернули мені новий телефон по гарантії. Все працює все добре питань нема.
Прийшов телефон бракований поганий звук на гучномовному режимі, по вайберу. Не спрацювало блокировка відбиток пальця. По гарантії відправив його назад в розетку, і тишина чекаю.
- Денис Ч***
Это не в телефоне проблема, а в Вайбере. Они не продумали, что у некоторых тлф есть двойные колонки, как тут. Поэтому микрофон в громком режиме (именно в Вайбере) захватывает звук с верхнего экрана и собеседник получает фон
- Наталя Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон супер,я дуже задоволена якістю камери,а те що відбиток пальця збоку дуже зручно.
- Переваги:
- Якість камери
- Недоліки:
- Григорий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Получил очень быстро ШИМ есть но не критичен матрица без дефектов телефон за свои деньги просто бомба удобен громкий глаза не устают .
- Переваги:
- Громкий и компактный
- Недоліки:
- Пока нет
- Cult C***
Уважаемые потребители , хватит писать бред. Разберитесь для себя в начале что такое шим, про частоту и тд. В последнее время про Шим пишет каждый второй блогер , и я смотрю что люди повелись ( в каждой ветке можно увидеть что-то про ШИМ) Это очень смешно выглядело вначале , а теперь уже не смешно потому что каждый думает что ШИМ это ужас . Я не отрицаю что это плохо, только одна загвоздка , при такой частоте современных экранов ваш глаз просто не способен его увидеть, и уж тем более как-то повлиять на вас. Так что включайте голову хоть иногда)
- Дима К***
Ничего подобного, на темном фоне текст можно увидеть как мерцает. А про частоту кадров это к чему? ШИМ отвечает за подсветку экрана, а не за частоту обновления кадров.
- Юра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Всё устраивает, С екраном всё нормально.
- Переваги:
- Стерео звук, быстрая зарядка, красивый стеклянный корпус
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Сергей Щ***
Екран тут очень дешёвый поставили некачественный не стоит он етих денег. Так что думайте что купляете я повёлся на зныжку 1500гривень и теперь мучаюсь с екраном такое ощущение что ето не Xiaomi а подвальный Китай
- Николай В***
Сергей Щербатюк, что именно некачественного в экране, и почему мучаетесь?
Опишите подробно.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Агонь !!!
- Андрей С***
Никакого ощутимого прогресса в сравнении с двухлетней Мі9Т. Реклама рулит:))
- Сергей
Плюсы по сравнению с Mi9 Lite - легче, отпечаток с боку, пленка на стекло, 128 Гб, куплен по акции + кешбек от монобанка. Ну а так все тоже самое
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Не нашел никаких проблем ни с экраном ни с чем то еще. все работает мгновенно , камера тоже хороша. Порадовал силиконовый чехол в комплекте
- Переваги:
- очень красивый и быстрый
- Недоліки:
- не нашел
- Ігор М***
В якому стані наразі телефон?
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пользуюсь десять дней. Всем доволен, все устраивает. Никаких проблем ни с экраном, ни с чем-то ещё не обнаружил.
- Переваги:
- Батарея держит долго, до 3 дней! шустрый, красивый, удобный.
- Недоліки:
- Не хватает записи разговоров, отсутствие выхода для наушников 3,5 джек.
- Павел О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Покупал в Розетке!С экраном всё норм, после распаковки прилетело обновление. В целом телефон понравился, задняя крышка в чёрном цвете глянцевая и пальцы собирает на ура но матовая плёнка решит этот вопрос
- Andrew
Что за пленка?
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Это просто ФАНТАСТИКА!!! После своего самсунга, земля и космос. Очень быстрый. Супер емкая батарея (держит 3 дня). О такой скоростной зарядке (15 мин) я даже не мечтал. Дизайн и цвет - обалденные.
После заказа, забрал на следующий день. "Розетка" сработала оперативно.
Всем рекомендую.
Совсем забыл - фото это что то нереальное.- Переваги:
- Скорость, Дизайн, Зарядка
- Олександр С***
А какой Самсунг у вас был?
- Сергій
Самсуг мабуть був кнопочний, ну а батарея 3 дня це взагалі фініш
- Білик Н***
Добрий вечір,а в якому стані телефон зараз?
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Через не вірні характеристики, а саме інфу, що телефон не підтримує карток пам"яті довелось брати на 128 гб. Яке моє було здивування, коли виявив, що лоток приймає або 2 сім, або 1 сім і 1 мікро сд картку.
З негативного: переплата в розмірі 1 тисячі грн за версію на 128 гб. Хоча думаю 128 гб лишніми не будуть)
Виправіть інфу про підтримку карт пам"яті в характеристиках, щоб не вводити людей в оману- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Не виявив
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
NFC есть. Всё нормально :)
В комплекте: чехол, шнур, зарядка, кабель, переходник type-c на 3.5mm
Есть поддержка микро-сд карт. Две симки и сд-карта - не поместится.- Переваги:
- Экран, 90гц, материалы, удобство в руке.
- Недоліки:
- Камера не понравилась, но это на любителя.
- Юрий Я***
Всё таки карту памяти(к примеру на 128) впихнуть можно ?
- Отченаш А***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брала цей телефон 2 роки тому.Спочатку все було добре, камера хороша, легкий та зручний.Через рік перестав працювати сканер відбитку пальця але цей брак масово поширився на такі моделі, ще через пару місяців, повністю відмовила працювати кнопка живлення працювала через раз, пройшло трохи часу , і в цьому телефоні вздулась батарея, порекомендували купити новий телефон ніж лагодить цей.
- Інна К***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
але відгук не про телефон
вже 4 тижні як телефон на сервісі і ні слуху, ні духу
зателефонувати кудись дізнатися про стан ремонту неможливо
враховуючи наші сьогоднішні реалії, можна зрозуміти затримки, але ж якби хоч зателефонували і попередили - ремонт затягнеться, чекаємо комплектуючі, складнощі з поставками
а так, розраховувала на 14 днів - вже пройшло вдвічі більше і невідомо скільки чекати ще
вперше стикаюсь з сервісом розетки, і неймовірно розчарована
від такої компанії з досвідом і іменем очікувалося кращого
шкода(- Переваги:
- гарний
- Недоліки:
- як і багато в кого, злетів сканер відбитка пальців
- Роман
Розетка продавець, і все!
Ремонтом займається сервіс виробника.
Якщо є питання, то пишіть в телеграм-бот.