Відгуки покупців про Планшет Chuwi HiPad Max 8/128GB Dual Sim Black (CWI536/CW-102768)
- Петро Д***Відгук від покупця. Продавець: UnderCover. Колір: Чорний. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Працюю з ним з моменту покупки. Для своїх задач, ТОП. Нарікань нема.
- носырев с***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Чорний. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Вчера забрал. До него был сяоми ми пад 4 с картой памяти самсунг на 128 гб. В общем понравился. По соотношению процессор, память, наличие симкарты к цене он может и единственный по такой цене. Нашел косяк почти сразу: под него купил карту памяти Карта памяти Transcend microSDXC 256GB C10 UHS-I - старый планшет видит старую и новую, новый только старую. Первый раз такое. В характеристиках карты памяти написано что она вроде xc/hc. Скорее всего дело в прошивке. Пока все.
- Переваги:
- Соотношение характеристики к цене
- Недоліки:
- Карту памяти не увидел новую. И аккум можно было бы поставить немного больше
- Продавець EVARIANT
Доброго дня, Сергію.
Дякуємо за Ваш відгук та оцінку нашого товару.
Спробуйте відформатувати картку пам'яті.
Гарного дня!
- Євгеній Л***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Чорний. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Планшет сподобався! Достатньо в усьому. В користуванні місяць далі подивимося.
- Переваги:
- Процесор
- Недоліки:
- На разі не помітив
- Марина Ш***
Добрий день, підкажіть будь-ласка, як Вам планшет з часом?хочу дітям для навчання придбати такий
- J-khan P***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Чорний. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Проблему вирішено
Уточніть момент з сім картами і юудь ласка відпишіть або відкоригуйте описання
- Переваги:
- Практично всім задоволений
- Недоліки:
- Роз'єм в планшеті лише під одну сім карту хоча в налаштуваннях пише що є 2 гнізда .
- Продавець EVARIANT
Добрий день. Планшет підтримує роботу з двома SIM картками. Дякуємо за Ваше запитання.
- Олександр Д***
Чохол на цей планшет є в наявності?
- Продавець EVARIANT
Доьрий день. Чохла немає в наявності. Дякуємо за Ваше запитання.