- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A+ (Як новий). Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон замовляв на подарунок. В результаті, не працює верхній динамік.
- Переваги:
- Це вже другий куплений. З першим все ок.
- Недоліки:
- Не працює верхній динамік.
Представник постачальникаДобрий день
Шкода що у вас виникли незручності при користуванні нашим продуктом :(
Для того щоб ми змогли вам допомогти - зверніться до сервісного відділу Rozetka.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF B (Гарний). Колір: Starlight. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефону ще намає двох місяців. Вчора з'явилося повідомлення про не оригінальну батарею та телефон почав самостійно перезавантажуватися. За вчора було 5 перезавантажень. Одразу після перезавантаження рівень заряду батареї скаче з 1 до 100%. Прошу надати зворотній зв' язок для вирішення питання.
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Не якісні комплектуючі
- Діана К***
Скорее всего шлейф батареи нужно менять
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A+ (Як новий). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Честно говоря было пару не очень хороших отзывов про эти телефоны а в основном позитивные я решил рискнуть ,остался очень доволен все супер ,бомба телефон летает,батарея 100% телефон абсолютно новый ни единой царапины работает очень адекватно по сравнению с андроид единственное не
оригинальная упаковка- Переваги:
- Самолет
- Недоліки:
- Есть остатки ностальгии по андроиду
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Замовляв доньці. Дуже задоволена, все працює.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все гуд
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не має
- Валерія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Що ви таке продаєте? Телефон може вимкнутись коли йому вздумаєється! Сама заряджатися коли він не є підключений до зарядного пристрою ніякого! Що це? Таке відчуття що за 20 тисяч купила андроїд
- Переваги:
- Просто айфон
- Недоліки:
- Він глючить
Представник постачальникаДобрий день
Нам дуже шкода що у вас виникли проблеми при користуванні нашим продуктом!
Якщо є нарікання на роботу телефону - зверніться будь ласка в сервісний відділ Rozetka, ми максимально швидко їх вирішимо.
- Вадим П***
Купити реф телефон та скаржитись що щось не працює, тут не магазин винний!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купували синові, йому дуже сподобався.Все легко встановили самі.Камера дуже крута,фото неймовірні.Швидкий.Батарея тримає довго.
- Недоліки:
- Поки що не має
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук, приємного використання!
- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Midnight. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все наче норм. працює. Тільки коли розмовляю співрозмовник мене погано чує, щось клацає, слова приривчасто чути.
- Переваги:
- Виглядає як новий
- Недоліки:
- Аккумулятор бистро сідає
Представник постачальникаДобрий день
Якщо у вас є сумніви що до штатної роботи пристрою - ви можете звернутись до сервісного відділу Rozetka, вони передадуть пристрій на діагностику до нашого сервісного центру.
Ми максимально швидко проведемо його діагностику, та ремонт!
- В'ячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF B (Гарний). Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний телефон в ідеальному стані.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Midnight. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все добре працює, але коли с кимось розмовляю, співрозмовник погано мене чує, хоча звязок нормальний
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Вже написав
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення питання пропонуємо провести діагностику - зверніться, будь ласка, в сервісний відділ Розетка для того, щоб вони передали телефон нам, ми його перевіримо.
- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A+ (Як новий). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
За місяць користування, почав вимикатися і видав помилку "неправильно встановлена або неоригінальна батарея", здав на сервіс, чекаю результат.
- Переваги:
- Недоліки:
- Місяць пропрацював і все.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам прикро, що сталась така неприємна ситуація, але ми намагатимемось її виправити якнайшвидше.
- Василь В***
Пройшло більше двох тижнів, жодного фідбеку, що з телефоном, на якій стадії ремонту він перебуває незрозуміло. Це по вашому якнайшвидше?
Представник постачальникаДоброго дня! Сервісний центр намагається з вами зв'язатись для вирішення питань.
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Midnight. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Добрий день!
Забрала сьогодні телефон з сервісу(зверталась через брак товару). Нічого не змінилось, телефон як перезапускався сам по собі, так і продовжує це робити.Це ж не нормально! Хочу повернення коштів і купити інший телефон, яким хоча б можна користуватись.
Чекала більше 2-х тижнів телефон з сервісу, щоб нічого не змінилось і знову ходити без телефону…- Переваги:
- Недоліки:
- Перезапускається при користуванні
- Олександр Г***
Можна скинути до заводського настрою теж таке було так зробив і все норм
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Starlight. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Перевірили при отриманні зарядний пристрій - працював, сьогодні хотіла поставити телефон на зарядку, а зарядний пристрій не працює, як бути в цій ситуації?
Представник постачальникаДобрий день
Нам прикро що у вас виникли складнощі при користуванні нашим продуктом.
Для вирішення будь яких питань стосовно гарантії ви моежете звернутись до найближчого магазину Rozetka.
P.S. В комплект до цього смартфону не входить зарядний пристрій.- Валерій Ш***
Можливо сам дріт не підходить,в мене так було коли намагалась зарядити телефон зарядкою від репліки епл навушників,взяла новий і все було ок
- Тимур О***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
ВСЕ ЧОТКО
Але після переходу з андроїда 120гц на айфон 60гц «неприємно»
Очі сваряться- Переваги:
- ВСЕ ЧОТКО
- Недоліки:
- 60гц екран
Представник постачальникаДоброго дня! Сподіваємось, що ви швидко звикнете і будете користуватись із задоволенням! Дякуємо за відгук, приємного використання!
- Вадим Г***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон вопше гарний є багато кольорів і щей орігінал
Представник постачальникаДоброго дня!
Раді, що вам сподобалось! Приємного використання!
- Кухаренко Ю***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
- Переваги:
- Хорошо
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування!
- Возів Л***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Заряду батареї вистачає на довготривале використання, гарний дизайн, сенсор швидко реагує на дотики, якість фотографій просто вражає)))
- Переваги:
- Якісний телефон, зручний в користуванні.
- Недоліки:
- Немає.
Дякуємо Вам за відгук!
Користуйтесь із задоволенням )
- Мария С***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купила ребенку на подарок, девочке 12 лет. Довольна дочь и я!)
Дякуємо за ваш відгук!
- Оксана Ч***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Приятно удивили характеристики телефона, такие как камера и экран, емкость батареи и громкость динамиков.
Представник постачальникаДоброго дня
Дуже дякуємо за відгук!
- Ирина С***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Хороший телефон за свою ціну,поки все працює як годинник ,нарікань немає
- Переваги:
- Швидко доставили
Представник постачальникаДобрий день!
Дуже дякуємо Вам за відгук!
- Юлия П***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон запустився добре,нарікань немає.До цього був 11айфон,то є з чим порівняти.
- Недоліки:
- Немає в комплекті зарядного пристрою
Дякуємо за відгук!
- Олена Р***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Рекомендую
- Переваги:
- Акційна ціна
Представник постачальникаДобрий день!
Дуже дякуємо за оцінку нашого продукту!
- Любов П***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон працює добре!
Представник постачальникаДоброго дня
Дякуємо Вам за відгук :)
- Тетяна О***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Топ за свої кошти
Представник постачальникаДобрий день
Дуже дякуємо Вам за вашу оцінку!
- Ольга М***Продавець: Rozetka. Стан після відновлення: REF A (Відмінний). Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Представник постачальникаДобрий день
Дуже дякуємо Вам за вашу оцінку!