Весна на ROZETKA триває! Бабак заохочує знижками до 50%

Відгуки покупців про Мобільний телефон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03RX/A)

Залиште свій відгук про цей товар
  • Дмитро Донецький

Все добре. Дружина задоволена

• Олександр Янковський

Дуже сподобався!

• Олександр Москаленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Класний телефон, як і попередні айфони. Якісно, швидко! Брав два - собі і дружині. Намагався оформити оплату частинами від розетки… не вдалося. Банк відхилив (отп) . Взяв через звичний для себе банк - моно. Ніяких зайвих питань)

Переваги:
    Айфон є айфон
    Недоліки:
    Батарея
  • Аліна Ольхова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Моя нова любов, сподіваюсь послужить справно і довго)

Переваги:
    Літає.
    Недоліки:
    Ціна.
  • Жанна Савуляк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Довго привикала до айфона раніше був андроїд але зараз задоволена на всі 100 відсотків

Переваги:
    Швидкий та зручний
    Недоліки:
    Майже за рік використання не замістила недоліків , рекомендую
  • Антон Луценко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Що тут казати, коли це айфон? Це - якість! Подарував дружині, дуже задоволена, є різниця з 11, але тепер доводиться ходити мені з ним:) через певний час буду ходити з 16, довопню відгук :)

Переваги:
    Те, що це Єпл)
    Недоліки:
    Немає 279 мігапіксєлєй, як на рєдмі 37 реал ультра 58 5 джи
  • Антон Кондратюк

• Юлія Дармопук

Рік користування-все ок!
    Ціна,якість,чіткість та простота використання.
    Я задоволена

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Телефон дуже спростив мені життя. Найкорисніша фіча - Face ID. Жодних паролів і підтверджень sms-ками, раз натиснув - і зайшов. Більшість банківських операцій тепер проводжу тільки через телефон.

Він також надзвичайно швидкий. Всі додатки відкриваються моментально, за 6 місяців користування жоден застосунок не завис.

Ще сподобалась функція "Віддзеркалення екрана", з якою можна дивитися відео на 4к телевізорі.

Є, звісно, мінуси теж - ідеальних телефонів не існує - але єдине, чого мені насправді не вистачає, це ШІ. Якби знав, що буду користуватись телефоном значно частіше, то почекав би місяць і взяв 16.

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Перш за все, дизайн. Відчувається міцність і якість матеріалів.Продуктивність також на висоті, жодних зависань чи проблем із багатозадачністю. Екран з насиченими кольорами. Навіть при яскравому сонячному світлі зображення залишається добре видимим. Основна камера непогана, а щодо фронтальної особої різниці з попередніми моделями не відчув. Єдиний мінус - батарея, не вистачає часу автономної роботи.

Переваги:
    Продуктивність, дизайн, камера.
    Недоліки:
    Автономність
  • Роман Приймак

Все супер!

• Ірина Білоус
  • Наталія Двірник

Відмінний товар

• Єлизавета

Маст-хев

Переваги:
    Айфон
  • Олеся Нев
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Телефон по якості так собі. Неможливо налаштувати під себе, тільки по декілька функцій можна обрати. Селфі камера жахлива. Відео виходить гарно, фотографії так собі ( тільки треба обробляти). Через рік роботи перестала працювати власна точка доступу. Куди я можу звернутися за консультацією? Бо на гарячу лінію розетки неможливо додзвонитися.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює точка доступу

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням . У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Андрій С

По камерам відео тут найкраще, а по фото так - айфони завжди шумні при поганому освітленні і т.д. тож для фото краще брати про макс - там більше можливостей в т.д. По налаштуванню під себе то на жаль епл не дає такої свободи кастомізації як андроїд. Фішка епл у тривалій підтримці своїх пристроїв і тому вони до останнього працюють без лагів ну і автономність в режимі очікування у епл суперова.

• Татьяна Козакова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Працює супер. Цілком задоволена)

• Ярослав Черненко

Задоволений телефоном

• Олеся Нев
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Рік тому купила це телефон. Ня днях перестала працювати точка доступу. Куди звертатися підкажіть?

Переваги:
    Недоліки:
    якість селфіікамери, неможливість налаштувати телефон під себе. Якщо цього немає в iphone, значить воно вам непотрібне якось так.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Аліна Червоняща
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

моя найкраща покупка. користуюсь півроку, жодних недоліків за цей час не було помічено.

Переваги:
    може багато писати, але ним потрібно покористуватись щоб зрозуміти який він класний
  • Алина Шевченко

Все сподобалось, рекомендую.

Переваги:
    Дуже гарний телефон, яскравий колір,потужний процесор,яскрава картинка, не зависає.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Кіра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Забрала з точки видачі Розетка. На місці перевірила на зовнішні ушкодження, все було в порядку.
    Ввічливий співробітник запропонував допомогти одразу перенести дані зі старого айфону на новий. Моделлю телефону задоволена.

• Елена Онопрієнко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефонт прийшов вчасно,замовлення саме таке як я і хотіла,але упакування телефону було таке начк він не 45 тисяч коштує, тисячу,коробок самого телефону був неймовірно брудний!

• Дмитрий Жижера
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

«Білий» айфон з якого сплачуються податки.
    Все відповідно до характеристик.
    По сервісу та комфорту розетка на висоті.

Переваги:
    Білий айфон
    Недоліки:
    Не має
  • Александр Яремчук

норм звонілка)

Переваги:
    епл
    Недоліки:
    ціна)
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Все як завжди, прийшло запаковане і відповідає своїм характеристикам.

• Андрей Каштелян
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Отличный телефон, качество съёмки супер

• Алексей Гарбуз

Телефон отличный, все устраивает, Apple есть Apple

• Дмитрий Григорчук

Все працює

• Юля Колос
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

В цілому хороші враження, але вау ефекта немає. Добре тримає заряд, міцний (вже встигла уронити його добряче, а йому нічого).

Фронтальна камера погана, основні камери звичайні - я не побачила різниці у якості фото, якщо порівнювати з новими андроїдами

Переваги:
    Зручний інтерфейс, приємний дизайн
    Недоліки:
    Жахлива фронтальна камера
    • Володимир

..... уронити ???????????????

• Максим

Володимир, випустити з рук.

• Лана Дана

чого шокованi? полоарна нашого населення розмовляэ сурджиком...то взалагi добре що росiйськомовне населення по трохи переходить на державну мову.

• Андрій Куцаков

Супер . Все влаштовує

• Євген Палашинський

Класний телефон.

• Помазанка Инна

Телефон супер

• Людмила Ліщенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Хочу попередити дуже прискіпливо перевіряти телефон у точці видачі. Здається коли купуєш офіційний телефон і при тобі відкривають коробку то не треба думати про те, щоб знімати усі захисні плівки і оглядати все детально. Звичайно це моя вина, але по факту не дуже приємно, коли телефон на подарунок і людина знаходить дефект на склі.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Гість

При тобі відкривають коробку... мммм... тільки самому необхідно відкривати коробки!!! Є багато продавців, які вміють дуже якісно зробити вигляд, що відкривають НЕ нову, вже відкриту коробку, а Ви будете впевнені, що коробка вперше з виробництва відкривається. Так вони продають товар, що повернули терміном у 14 днів... причину повернення Ви ніколи НЕ дізнаєтесь.

• Лана Дана

взагалi то я спочатку дивлюся на коробку щоб вона дiйсно була запакована... iтiльки тодi прошу продавця розпакувати щоб подивитися на телефон.

• Віталій Кулинич

Все супер

• Олег Танчин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Все гарно, швидка доставка, айфон працює добре.

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Після 11 айфона - небо і земля! Легший, швидший, тактильно приємніший. Дуже приємні кольори, потужна камера. Нічна зйомка тепер не проблема) Але фронтальна не змінилась нажаль, хоча порівняно з 11 ніби трохи менше шуму.
    Нажаль трохи не встиг на акцію, коли давали пакети Водафаон в подарунок)

Переваги:
    Вага, екран, кольори, камера
    Недоліки:
    До телефону не відноситься, але не встиг на акцію)
    • Сергій

Шо ж там за супер пакет водафону за який всі так переживають:)