Відгуки покупців про Мобільний телефон OPPO A6 Pro 8/256GB Stellar Blue (6932169380461)
- Габріел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон виправдав очікування
- Переваги:
- Ємність АКБ, надшвидка зарядка.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування смартфоном!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Чудовий
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом смартфону!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон огонь. Все плюс. За таку ціну , рекомендую
- Переваги:
- Батарея тримає довго
- Недоліки:
- Не має
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Нормальний китаєць. Доволі швидкий. Захисне скло з заводу чохол в комплекті. Також є блочок зарядний. Потужна батарея, можна використовувати як павербанк (але треба докупати кабель)
- Переваги:
- Перелічені вище.
- Недоліки:
- Не дуже подобаються заокруглення по углах.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Якісний смартфон.
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все гарно все як у описі.
- Переваги:
- Все швидко завантажилось з резервної копії Гугл, звук стерео, екран яскравий, між додатками плавно анімація. Батарея тримає гарно.
- Недоліки:
- Поки не виявив
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!
- Андрій Х***Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Не можливо запустити декілька програм одночасно, телефон починає страшно лагати. Таке враження, що тут не 8ГБ оперативної пам'яті а 2ГБ, навіть функція збільшення оперативної пам'яті не допомогає.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- Підвисає.
- Віктор С***
Теж дивуюся що він жахливо лагає особливо як карта блутуз в машині. В 30градусів телефон просто вмирає у авто, нічого не натискається поки не перевантажиш. Та і це квест теж його перезавантажити. В мене був А94 5G 8/128 3 роки. Замінив лише через те що побив. Телефон переоцінений, розчарування
Представник брендуДобрий день! Нам шкода, що у Вас виникли незручності у користуванні смартфоном. Радимо спробувати виконати наступні дії: 1. Перевірте наявність оновлень для смартфону та завантажених додатків в гугл Плей. 2. Очистіть кеш на смартфоні та окремо в додатках, де спостерігається зависання. 3. Вчасно закривайте фонові програми. Якщо це не допоможе варто виконати скидання смартфону до заводських налаштувань, створивши перед цим резервну копію для збереження даних та перевірити роботу після скидання. Якщо ситуація буде повторюватись Ви завжди можете звернутись до авторизованого сервісного центру ОРРО, для додаткової діагностики. Посилання із контактною інформацією знаходиться на нашому офіційному сайті.
- Женя З***Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
користуюсь пів року, абсолютно задоволений. Падав, намокав..
Клеїв скло захисне, воно і постраждало. А так без моментів.. Батарея гарно тримає, швидко заряджає, не тупить..- Переваги:
- батарея, швидка зарядка, не тупить, не зависає, стійкий до потрапляння вологи та падіння
- Ольга Г***Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Недооцінений смартфон, виявився найкращим варіантом з асортименту до 14 тисяч. Не пошкодувала, що взяла саме його, довго тримає заряд, швидко працює, ще й оперативку можна розширити.
- Переваги:
- Захист від води, повний комплект в коробці
- ІгорПродавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Брали на подарунок, гарна автономність, яскравий екран
- Переваги:
- Аккумулятор, комплект, розміри
- ВалерійПродавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
За свою ціну - гідний телефон який повністю
забезпечує базові потреби використання
Але якщо врахувати великий акумулятор і швидку зарядку в свою ціну стає значно цікавігим варіантом.
В цілому телефоном дуже задоволений, і особлива повага за якість звязку!- Переваги:
- Якість мережі, яскравий екран, міцний корпус
- Роман В***Продавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Смартфон приятно удивил: яркий AMOLED-дисплей 120 Гц, отличная батарея на 7000 мА·ч и быстрая зарядка 80 Вт — хватает на 2 дня активного пользования. Работает быстро, не греется, корпус тонкий и лёгкий. Камера достойная для своего класса, но без ширика. Есть защита IP69 и NFC. В целом — сбалансованный и надёжный телефон за свои деньги, отличный выбор для повседневного использования
- Переваги:
- 7000 mah батарея и компактный корпус
- Олександр М***Продавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Топ за свої кошти! Дуже подобається як тримає акамулятор. Дисплей яскравий. Камера круто знімає особливо коли недостатньо світла. Рекомендую
- Переваги:
- Акамулятор. Дисплей. Камера.
- Недоліки:
- Не знайшов
- КатеринаПродавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Батарея тримає супер.
Яскравий екран,не перегрівається навіть коли граю.
Треба брати.- Переваги:
- класний екран та акамулятор
- КатеринаПродавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон дуже класний.
найвеликий стандарт захисту від всього що тільки можна і велика батарея яка не дасть погрузитись у пітьму під час блекауту)))- Переваги:
- великий акамулятор і красивий дизайн
- Юрий О***Продавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Беру OPPO A6 Pro другий тиждень — летить як паперовий літачок! Жодних зависань, батарея тримає майже два дні. Дуже задоволений покупкою.
- Переваги:
- є
- Недоліки:
- 4джи
- ЮліяПродавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Користуюсь вже деякий час — дуже задоволена! Камера класна, фото виходять чіткі й яскраві, батарея тримає довго, а заряджається швидко. За свою ціну просто супер варіант
- Андрій В***Продавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже задоволений покупкою! Екран яскравий і плавний, заряд тримає довго, дизайн просто супер. Свої гроші повністю виправдовує.
- Переваги:
- Яскравий екран, акумулятор, зп. у комплекті
- ЄвгенПродавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купували батьку на др, дуже сподобавсяю Класна комплектацыя (чохол та зарядка на 80 ват) Автономнысть теж радуэ, батарея аж 7000.
- Переваги:
- Дизайн, батарея, IP69
- Недоліки:
- Все добре
- ЄвгенПродавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Крутий телефон! Надійний як швейцарський годинник.Води не боїться, батарея 7000 маг, зарядка аж 8 ват. Ще й до всього гарний екран.
- Переваги:
- Батарея, IP69, екран
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою смартфону!
- РоманПродавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Покупкой доволен, очень мощный АКБ за целых 7000 , ip 69 , выдержал падение так как брал ребенку , рекомендую
- Переваги:
- Полная комплектация, АКБ
- Недоліки:
- За такую стоимость из нет
- МихайлоПродавець: Rozetka. Колір: Stellar Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Якісний смартфон. Особливо радує захищеність смартфону. Велика батарея яка довго тримає. Комплектація супер. Чохол і блок і на 80вт. Задоволений покупкою
- Переваги:
- Захищений екран, батарея, камера, комплектація
- Недоліки:
- Антон П***Продавець: Rozetka. Колір: Lunar Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Довго дивився на ренд і от нарешті дійсно достойна модель. Дисплей шикарний, дуже тонкі рамки, батарея вражає при таких гааритах. Ну і вишенька - в комплекті зарядний блок який окремо коштує 2500грн. Я задоволений на всі 100.
- Переваги:
- Батарея 7000мАг, потужа зарядка в комплекті, дизайн
- Недоліки:
- Не виявив
- Геннадій Д***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже класна модель,і батарея супер,рекомендую.
- Переваги:
- 7000міліампергодин
- Недоліки:
- Ненаблюдається
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Раніше в мене був Oppo A53, тепер цей. Я в захваті! Швидкий, зручний, батарея просто супер!
Дуже порадував виробник тим, що в комплекті є гарний чохол. Заряджається дуже швидко- Переваги:
- Батарея, дуже швидка зарядка