Відгуки покупців про Планшет Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8/256GB Graphite Gray (Міжнародна версія)

Оцінка користувачів 4.76/5
на основі 54 відгуки
  • Дінаковська Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Отримала вересні минулого року. Працює без нарікань. Літає. Звук на висоті.

• Олексій Ш***

Ok

• Борис В***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Зелений

Дуже хороший планшет для своєї категорії

Переваги:
    Комплектація зарядний пристрій
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Сергій С***

Оформил 14.11
    Сегодня 5.12
    Статус -комплектуется
    Вопрос - есть смысл ждать дальше?

Переваги:
    Есть
    • Костянтин Г***

Нема, я місяць чекав. Тоді відмовився від посилки, бо статус на містпошті не змінювався.

• Максим М***

Та сама ситуація, скоріш за все ті планшети їдуть з Китаю до Польщі а тоді через розмитнення до нас, тому і стільки часу, короче кажучи через увесь світ і тоді в Україну. Запитання до розетки чи хто там продавець, чому одразу не вказати це? А то пишете до 7 робочих днів

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

За кілька тижнів користування нарікань немає. Корпус тонкий, матовий, не залишає відбитків пальців, трохи слизький, тому не завадить обкладинка. Гарний IPS екран 2,5K з частотою 90 Гц підійде для школярів та людей похилого віку.
    Цікава функція плаваючих вікон та розділення екрану.
    Приємно здивувала стрічка новин та штучний інтелект.
    Звук на 4 динаміка Dolby добротний. В комплекті є блок зарядки на 15 Вт та кабель USB Type C. Акумулятор заряджається від 20 до 100% - 2,5-3години.

Переваги:
    вартість, екран ІРS, 90 герц, акумулятор, стерео звук, підтримка карт пам'яті до 2 Gb.
    Недоліки:
    термін доставки (23 дні)
  • Вероніка С***

прийшов за 9 днів, коробка ціла, в плівці все гарно

Переваги:
    гарний, багато памʼяті, непогана камера для планшета, просто чудове звучання, динаміки супер!
    Недоліки:
    не знайшла
  • Юлия Ф***

Ок все чудово працюе

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Я багато разів заказувала товар у цього продавця з Польщі. І завжди все було на вищому рівні. Але цього разу я була в край розчарована((( Планшет прийшов за 5 днів, але оригінальна упаковка була відкрита(не було плівки) та йще коробка деформована, пам'ята. Дитина дуже чекала подарунок, тому я його забрала, але враження залишилось край негативне. І тепер під питанням чи буду я ще замовляти в них. Сам планшет цілий неушкодженний, дай бог буде добре працювати. Бо ця ситуація під питанням чи був цей планшет у використанні. Коробка перевізника без ушкоджень!!!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Пошкоджена упаковка

• Альона Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Хто хоче прикол? Рідна зарядка, що йшла в комплекті, не включає швидке заряджання. Зате від мого телефону - за милу душу. Цікаво?
    Планшет гарний, тонкий, швидкий, порівняно із текластом - рамка тонка, екран приємний... Далі буде видно.
    О, і доставка приємно вразила. Міст доставив без проблем і затримок? Дзвоніть журналістам!

Переваги:
    Поки все гуд
    Недоліки:
    Зарядний пристрій таке шось
  • Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Прийшов за 5 днів. Екран хороший, працює плавно. Дитина довольна.

• Мирослав
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Дитині дуже сподобався, докупили ще активний стилус від xiaomi, і став як професійний інструмент художника

Переваги:
    Якість матеріалів, зарядне в комплекті
    Недоліки:
    Поки не проявилися
    • ш ш***

а скільки зайняла доставка?

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Терміни доставки взагалі не відповідають заявленим!
    Замовила 10 жовтня, вже 1 листопада, а планшет ще не пройшов митне оформлення

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Все супер, планшетом доволен! Заказал 26,10 забрал 01,11 я щитаю пришло быстро я заказывал в Дон.обл.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пока нет
  • Антон П***

Чекати 8 днів але воно того варте
    Дякую! Планшет чудовий.

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Замовив 26.10 отримав 30.10 , товар відповідає опису , за свої гроші гарний планшет

Переваги:
    Дешево
  • Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Добрий день, чекаю товар 18 днів, і він все ще в дорозі, мабудь на мені вся торгівля зупинилась. Прошу надати відповідь скільки потрібно ще почекати?

• Федір К***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Прийшов через 4 дні, супер! Все в наявності.

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Зелений

Все чудово, прийшов вчасно, працює гарно, нарікань немає!

Переваги:
    Все супер
  • Віктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Все супер але доставка як завжди дно...

Недоліки:
    Доставка 20 днів... Замість обіцяних 5-7...
  • X-Harn
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Зелений

Ну за 6600 это имба конечно) 13 заказал, 20 утром забрал. Экран четкий и насышенный хоть и не очень яркий, звук выше всяких похвал. Все плюсы и минусы старого доброго г99(тут по сути он стоит) все и так знают...Минусы покупки с Европы это надо ждать, нет оплаты частями, и нельзя его вскрыть пока не оплатишь. Рабочий мультимедиа девайс, рекомендую.

Переваги:
    Экран, звук, зарядка 15 ват в комплекте
    Недоліки:
    Пока не нашел...Могли бы дименсити простенький засунуть вместо хелио :D
    • Анна С***

Цікаво як так, що ви раніше за мене отримали. Я 10го жовтня замовила і його до сих пір немає

• Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Зелений

Планшет прийшов вчасно. В цій міжнародній версії також присутнє оригінальне зарядне .

Переваги:
    Швидка безкоштовна доставка - 6 днів. Ціна нижче заявлених в Україні
    Недоліки:
    З часом виявляються
  • Павел Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

16.10 Пришло уведомление от розетки - товар в приехал, забирайте.
    Пришел - нету. Говорят - дак жди когда Мист пришлет сообщение, тогда и приходи.
    - А какого тогда розетка шлет сообщение о готовности? Я как дурак все бросаю, еду забирать, а там болт.
    Сегодня 17.10 а товар все еще едет.. а заказан 8.10

Переваги:
    Пока не видел, никак не доедет.
    Недоліки:
    Розетка сплошной недостаток
    • Юлия Ф***

Тоже самое сижу жду с 9 октября .В Розетка пишет ОЧІКуЄ в пункті . А посылка только во Львове оформляется

• Виталий К***

+1. І якоїсь зрозумілої відповіді, де він і коли буде, отримати ні від міст експресу ні від розетки не вдалося.

• Руслан Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Фіолетовий

Пришло ровно за 8 дней,трек номер не отслеживался все это время.
    Вообщем всё хорошо и с доставкой и с товаром

• Harn

Просто писало что оформленно к отправке? или вообще тишина и просто пришло?

• Руслан Ч***

За два дня до доставки пришло смс на Вайбер от мистэкспресс что ожидайте доставку к примеру 17.10.25 и пришло всё вовремя

• Анатолий Т***

ціна/якість краща

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Взяли для дитини, дуже сподобався. Товар доставлений вчасно.

• Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Всё супер!!! Работает отлично.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Все дуже добре. Планшет прийшов. Все робе. Дякую продавцю.

• Ганна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Ціна/якість мені подобається . Комплектація повна. І зарядний пристрій у мене був в комплектації. Купляла через Euromart

Недоліки:
    Поки немає)
  • Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Зелений

Товар прийшов через 16 днів хоча сайт через тиждень показував його забирати. Ціна вказана правильно.

• Андрій У***

ще непогано, в мене 20 днів було від замовлення до отримання :)

• Влодимир Т***

Товар прийшов вчасно!

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Дякую за товар відмінної якості! Постачальник виконав всі умови! Все супер!!!

• Євгенія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Зелений

Не рекомендую даного продавця! Замовила планшет 4 вересня. Термін доставки вказаний ДО 7 робочих днів. Уже 20 вересня, але ні планшета, ні внятної відповіді від розетки. З продавцем взагалі не має можливості звʼязатись. І не відомо чи взагалі я отримаю своє замовлення. Жахливе відношення, стикаюсь з таким вперше тут. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Термін доставки не відповідає вказаному. Відсутність відповідей і зворотнього звʼязку. Не рекомендую звʼязуватись з даним продавцем

• Сергей М***

Тута таке правило що продавець завжди прав а не покупець
      Зазеркалье

• кудрявцев и***

И что получили планшет?

• Бондаренко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Планшет превзошел все ожидания. Качество товара на высоте . Комплектация в полном объеме. Есть в наличии зарядное устройство 15 W. кабель . Рекомендую

Переваги:
    Товар соответствует описанию.
    Недоліки:
    Нет, надеюсь не будет.
  • Іван М***
    Відгук від покупця. Продавець: Euromart. Колір: Зелений

Товар та ціна відповідає опису. Відправили як і обіцяли. Дуже задоволений, ставлю 5 зірок

Переваги:
    Відповідність ціни та опису, терміни відправки
  • Катерина Г***
    Продавець: Euromart. Колір: Сірий

За свою цену очень хороший планшет. Заряд на весь день конечно не тянет, но думаю что если смотреть фильмы или читать на нем, то хватит. Для учебы и простой игрульки просто супер. Пришел заряженный. Проблем с кнопками нету, просто надо подобрать нормальный чехол

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    Нету
  • сергей в***
    Продавець: Euromart. Колір: Сірий

Уже тиждень чекаю немає мабуть відмовлюсь