Відгуки покупців про Планшет Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 4/128GB Mint Green (VHU5875EU)
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купив - кароче одним словом "ІММБА"
- Переваги:
- Новий свіжий (память, проц,Андроїд)
- Недоліки:
- Лише 1 сугубо Вай-Фай ( без сім карт)
- Катерина Т***
А фото планшета єсть бо я теж обираю який купити
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Планшет за свої кошти хороший.
Єдине питання виникає при його заряджанні. При кожному проценті заряду включається екран. В налаштуваннях як це можна виключити- не знайшла.
Не зрозуміло чи це софт на зарядку кривий чи так задумано (що дивно) чи якась інша причина.- Артем Н***
Це багуліна софту, я не оновлювався і все ок. Чекайте оновлень
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Гарний і потужний планшет, повністю відповідає вартості. За 3 місяці користування недоліків не виявили
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Планшет купувала для дитини. Сподобався. За таку ціну чудовий варіант)
- Переваги:
- Великий екран. Гарно тримає заряд.
- Недоліки:
- В комплект входить лише шнур без блоку живлення
- Наталія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купували дитині, все працює, великий екран.
- Валерій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Не корректно работает авто яркость,и на клавиатуре не фиксируется кнопка Caps Lock- переустановка клавиатуры не решила проблему.
- Денис М***
На клаве слева есть кнопка фиксации заглавных букв.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
За таку ціну дуже потужний планшет.
- Переваги:
- Недоліки:
- Незнайшов
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Планшет крутий, у володінні вже більше пів року, нарікань немає
- Діана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Планшетом користуюсь вже близько 6 місяців, працює добре та зручно брати з собою
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Планшетом в целом доволен, все работает шустро и без лагов(спокойно крутит 4К видео на ютубе, при том что экран 2.5К)
- Переваги:
- Автономность на средней яркости впечатляет
- Недоліки:
- Есть один яркий битый пиксель, на черном экране часто бросается в глаза
- Анна
Вижу, рисуете на нем. Как отклик пера? Есть чувствительность нажатия?
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарне співвідношення ціни та характеристик.
Тонкий,легкий,гарний дизайн
Дуже зручно працювати на великому екрані,читати книги з спец.режимом.
Батарея тримає 2дня при помірній роботі.
Гарний звук для фільмів.
Ігри не використовую(оперативна память тут скромна)
Ідеальний для школярів чи студентів.
Сподіваюсь що прослужить довго- Переваги:
- Потужні динаміки та батарея
- Недоліки:
- Немає підтримки сім та зарядки
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший планшет, качество изображения отличное, звук четырех динамиков тоже, для просмотров фильмов топ!
- Переваги:
- Изображение, звук
- Недоліки:
- Мощные игры не потянет, оперативки мало, но цена соответствует
- Ілля Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Работает. На Ютуб посмотреть хватает.
- Переваги:
- Цена-качество
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дякую за подарунок!!!
- Переваги:
- Все добре працює, для навчання те що треба.
- Недоліки:
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Лише позитивні емоції . Великий яскравий екран . Супер
Покишо нарікань немає- Тарас Ш***
Доброго дня, підскажіть як вам зараз з планшетом, чи є якісь недоліки?
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все ожидаемо хорошо
- Переваги:
- Шустрый,яркий,корпус метал
- Недоліки:
- Пока нет
- Артём К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Планшет агонь
- Переваги:
- Звук, сочная картинка
- Недоліки:
- В комплекте нет зарядного устройства
Доброго дня. Щиро вдячна за планшет. Працює добре, відповідає своїм параметрам.
- Переваги:
- Зручний у використанні, для навчання те що треба.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний
- Переваги:
- Топ за свої гроші
- Недоліки:
- Поки немає
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все супер.
- Переваги:
- Швидко
- Артур
Александр, добавьте фото пожалуйста.
- Микита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Планшет чудовий за свою ціну
- Переваги:
- Великий екран, ємнісний акумулятор
- Недоліки:
- Комплектація: відсутність зарядного блоку та захисної плівки
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Планшет мені сподобався. Дуже гарний экран, дійсно потужний звук, швидкість роботи висока, без лагів та підвисань. Трохи важкуватий для довгого тримання в руках, але це зворотня строна цільнометалевого корпусу. За ці гроші як а мене найкращій вибір.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Нравится). Большой оперативки не надо.
- Переваги:
- Аккумулятор
- Недоліки:
- Пока не вижу.
Нормальний робочий планшет. Нічого зайвого. Гарна батарея, приємна, гучна акустика. Стільниці дизайн.
- Георгий І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Куплен на подарунок
Все супер- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Хороший за свою ціну
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Гарна якість. Все подобається
- Переваги:
- Великий екран
- Недоліки:
- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Рекомендую!
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже сподобався планшет,донечка задоволена подарунком,дякуємо
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
гарний планшет
- Переваги:
- добре працює, великий екран, гарна якість
- Недоліки:
- не знайшла
- євгеній ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Мені дуже сподобався планшет рідко щось хороше як цей планшет попадає в мої руки .
- Переваги:
- Великий час роботи
- Недоліки:
- Невиявив
- Элона Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Нормальний планшет,дитині сподобався ,працює добре не лагає.Розмір нормальний .Памяті вистачає .Гарний колір
- Переваги:
- Памʼять ,колір
- Недоліки:
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Поки працює справно. Хороший звук. Яскрава картинка.
- Переваги:
- Вільне розрішення на YouTube 1080
- Недоліки:
- Поки немає.
- Богдан Ч***Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 8 ГБ. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Хороший планшет за эти деньги. мені дуже подобається цей бренд техніки
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Ціна якість. Дитина задоволена
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Оперативна пам'ять: 4 ГБ. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брав на подарунок сину. Йому сподобався планшет.
- Переваги:
- Якість і ціна.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.