Особливості

24

Опис Борошно рисове жорнове Зелений млин 0,5 кг

За змістом крохмалю та біологічної цінності білка рисове борошно по праву займає одне з провідних місць серед інших видів борошна,

отриманих зі злакових. Відомо, що борошно із зерен рису - відмінне джерело великої кількості натуральних макро і мікроелементів, а також вітамінів, що робить цей продукт виключно корисним для харчування людей абсолютно різного віку, особливо дітей.

Відмінною рисою рисового борошна є той факт, що воно вважається крохмалевмісною сировиною, у якій повністю відсутня клейковина. У зв'язку з цим, борошно з рису знайшло широке застосування у дієтичному та лікувальному харчуванні, в дієтотерапії людей з серцево-судинними захворюваннями, гострим хронічним ентероколітом та іншими недугами.

Ще одним дуже важливим аспектом використання рисового борошна є напрямок дієтичного харчування, яке називають безглютеновим.

Така дієта життєво необхідна для цілого ряду людей, які страждають певним видом алергічних реакцій - на целіакію.

Це захворювання, при якому спостерігається повна непереносимість білка глютену.

Рисове борошно є основою рисового папера, який широко використовується в азіатських країнах для приготування численних національних страв, зокрема ролів, замінюючи тим самим водорості норі. Крім цього, рисове борошно можна використовувати в якості сировини для випічки різних хлібобулочних виробів, робити з нього макарони (рисову локшину), а також деякі кондитерські вироби.

Хліб і коржі, які випікають із суміші рисового та інших видів борошна, виходять хрусткими і мають пористу текстуру.

Характеристики Борошно рисове жорнове Зелений млин 0,5 кг

Особливості
Вага
Країна-виробник
Кількість в упаковці, шт.
Термін зберігання
  • 10 мес.
Країна реєстрації бренду
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

  • Поганий
  • Так собі
  • Нормальний
  • Добрий
  • Чудовий

Додати фотографії

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.