Купувався рік тому, для батька, щоб той міг дивитися Ютуб. Прийшов планшет повністю розріджений, через що був страх що він не працює. Після цього, було не зрозуміло з версією андроїд. На сайті було вказано, що вона 10, в налаштуваннях планшету - 8. І теж саме з оперативною пам'яттю, на сайті 8, на ділі 4. Але це на той момент були не критичні похибки, тож я вирішила не робити повернення. (Проще кажучи, характеристики на сайті і реальності взагалі не співпадали). Наступним етапом стало зламане гніздо зарядки. Спочатку воно було нормальним, але приблизно за місяць-два роботи погодилося. В підтримці магазину сказали, що якщо проблема в неправильній експлуатації, то ремонту безкоштовно не буде. Оскільки тут ніяк не докажеш, прийшлося за 500 грн ремонтувати в місцевому ремонті. Тепер ще роз'єм для навушників у схожому стані. (Це значить що внутрішня комплектація не досконала і пристрій хрупкий)
Ну і останнє, що замотивало писати це, перестав підтримуватися Ютуб. Йому взагалі зараз треба версія андроїд більше 8, але оскільки сама версія на планшеті не відповідає зазначеним характеристикам, то сам планшет втратив свій функціонал.
Планшет ужасный,система не соответствует....Зайти банально в плей Маркет не возможно,приехал а бы как,зарядное вообще отдельно на коробке лежало....Толкают брак ,х*****о прошитый
Крайне не рекомендую данного продавца, только если не хотите приобрести кирпич...
Просто тулят брак под видом акций.
Товар відповідає ціні . Без питань до продавця
Это просто ужасно,что вы отправили? Ребенок так ждал, планшет пришёл на почту,я его открыла,а он даже не включился,зарядку вообще не показывает!Не магазин,а лохотрон!ЛЮДИ НЕ ВЕДИТЕСЬ!!!!!!!
Доброго дня. Планшет потребує зарядки на протязі хоча б 15 хв для того щоб ввімкутись і відображати зарядку. Нажаль Ви зробили поспішні висновки і лишили і себе і дитину можливості скористатися річчю яку замовили.
Так это планшет или очки, цена актуальна?