День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Планшет Teclast P40HD (4/64) LTE з Клавіатурою KC10 та Чохлом (TL-112196)

Оцінка користувачів 3/5
  • Ольга Романенко
    Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT

Работал нормально , но через 10 месяцев просто не включился. Не реагирует .

Доброго дня!
      Прикро, що виникла така ситуація.

Гарантійним та сервісним обслуговуванням уповноважено Сервісний центр F1Center, телефон кол-центру 0 800 800 018
      Актуальна інформація центрів обслуговування клієнтів F1 Center за посиланням: посилання

У разі виникнення додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: ""Листування з продавцем"".
      Ми завжди готові допомогти!
      Дякуємо за Ваше звернення.
      Гарного дня!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT

Використовую в основному як друкарську машинку+легкий сьорч в інтернеті.
    Розпишу недоліки.
    1) Через 10-20 хвилин роботи з клавіатурою планшет перестає її бачити. При цьому клавіатура заряджена.
    Допомагає перезавантаження, але ненадовго -- ситуація повторюється.
    Нижче там писали, що планшет не працює одночасно з wi-fi та клавіатурою, не думаю, що у мене проблема в цьому, просто блютуз періодично відпадає.
    2) Я не розумію, навіщо взагалі потрібен чохол/клавіатура, якщо немає підставки. На жаль, при покупці я не розуміла, що це суттєвий недолік. Майте на увазі, якщо купуєте планшет: вам або доведеться витратитися на нормальну підставку (а для планшета потрібна справді міцна і вона коштує не 100 грн), або постійно шукати, на що сперти планшет.

Переваги:
    Швидкість
    Недоліки:
    Клавіатура, відсутність підставки
    • Продавець  EVARIANT

Добрий день.
      Планшет підтримує одночасну роботу з WiFi та Bluethooth, використання клавіатури можливе при підключення до WiFi. Радимо скинути заводські налаштування планшету до заводських та протестувати роботу пристроїв після цього. Одним з пріоритетів нашої роботи, щоб Ви були задоволені вибором товару та покупкою.
      З приводу чохла-клавіатури, чохол виконує одночасно функцію підставки. Планшет встановлюється у відповідності до зображеного на фотографії способу, додаткова підставка для утримування планшету не потрібна.
      У разі виникнення додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Листування з продавцем". Ми завжди готові допомогти!
      Дякуємо за Ваше звернення.Гарного дня!

• Володимир Портянко
    Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT

Норм планшет за свої кошти. Екран хороший, звук достатньої гучності та якості. Батарея тримає не дуже довго, точніше швидко висаджується. Але що ви хотіли за такий прайс? Єдина проблемка, так це переривання звуку при перегляді кліпів на YouTube. А так за свою ціну нормальний планшет. Чохол з клавіатурою гарний бонус!

Переваги:
    Ціна, комплект
    Недоліки:
    Переривання звуку на YouTube, акумулятор.
  • Михайло Новиков
    Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT

Сам по собі планшет непоганий але я придбав його на подарунок для роботи з документами та поштою, саме тому обирав з клавіатурою щоб було зручно друкувати та з "рідною" клавіатурою все працювало як треба без багів. А тут якщо підключена клавіатура, то WiFi не працює. Тобто функції для яких його було придбано виконувати неможливо адекватно. Це можливо виправити чи повертати кошти?

Недоліки:
    Якщо працює клавіатура (підключено блґтуз) wi-fi працювати відмовляється.
    • Продавець  EVARIANT

Добрий день.

Планшет підтримує одночасну роботу з WiFi та Bluethooth.

Ми завжди готові допомогти!
      Дякуємо за Ваше

• Бондарчук Ігор

Клавіатура з кирилицею
    Швидкість нормальна, але щоб планшет нормально працював потрібно встановити всі оновлення, що просить програма для оновлення
    Клавіатура тримається на чохлі завдяки магніту (можливо комусь важливо), клавіатура ширша за кріплення планшету тому екран не буде царапати(я так думаю)
    В цілому нормально, те що і очікував брав для війська